Tv ekranları gereksiz bi diziden daha kurtuldu adı Yaprak ökümü. Bende bugün bunu kutlucam hani hazır yılbaşı gelmişkene. Darısı nice bitmesini istediğim bütün türk dizilerine.
Bak Kardeşim; Ben 3 Çocuk babası,gecimini kağıt toplamak ile kazanan bi adamım..Gecen gün iyi kağıt topladım sattım eve internet aldım çocuklar sevinsin diye.Ama interneti kapattım..nedenmi senin bu saçma başlıkların yüzünden çocuklarımın psikolojisi bozuluyor..Şu an internet cafeden yazıyorum..Sen böyle başlıklar açmaya devam ettiğin sürece eve internet almıyacağım..Açma olm şöyle başlıklar..
quote:
Orijinalden alıntı: wolkytolky
Bak Kardeşim; Ben 3 Çocuk babası,gecimini kağıt toplamak ile kazanan bi adamım..Gecen gün iyi kağıt topladım sattım eve internet aldım çocuklar sevinsin diye.Ama interneti kapattım..nedenmi senin bu saçma başlıkların yüzünden çocuklarımın psikolojisi bozuluyor..Şu an internet cafeden yazıyorum..Sen böyle başlıklar açmaya devam ettiğin sürece eve internet almıyacağım..Açma olm şöyle başlıklar..
Hacı bi git yaa kopy-paste yapıyon anladıkta kapantın deminki konuyu.
Bücür Cadı Next Generation, coming soon to a television near you, reuniting the three stars from the original show: Yunus Bülbül, Sezer Güvenirgil, and Merve Erdoğan.