Ark.lar benimde başıma böyle bir olay geld öncelik le gemiş olsun Spartasell arkadaşım böyle insanlara inanmamak elde değil emegine yazık olmuş ama yinede üzüle daha iyisini yaparsn
Bugün Adamın biri bana 12 lvl kurtumu 93k ya almak istediğini söyledi 900 k sını yarın vercekmiş adamın lvli 15. No name kurdumu 1m'e aldım 93 k ya mı satcam ?
beyler kusura bakmayın bu arada konum kapatılmıs demiştim konumun kapatılma sebebi karakterimin gitti gidiyorda satılmasıymış bugun baktıgımda birisi karakterimi almış teslimat işlemleri için gitti gidiyordan onay bekliyorum bence sizde boyle bir duzenlemeye gidin kolay gelsin hem boyle problem yaşamış olmazsınız saygılarla parayı sag salim alayım sana 10 mil gold benden canını sıkma :).i
eyw sağolun olay nereye bağlanacak ben söyleyim şimdi bunlar bi kaç kişiyi daha kazıklar böyle herkes bu tip dalgaları öğrendikten sonrada bi halt edemez halde kalırlar ezik oldukları için charda kasamazlar ama bizi böyle olaylar sarsmaz kasar daha iyisiniz yaparız bu salaklarda bön bön bakar iyiler herzaman kazanır...
g.olsun Bir oyun için adam Şerefini hiçe sayıyorsa ona adam denmez.
geçmiş olsun kardeş adamın tipine baksana angut gibi bişey ben vermem ama guild arkadaşlarıma bazen veriyorum malzemeleri sos falan oluyo ama almıyolar işte insanlık bu
arkadaslar bu oyunda eski olan arkadaslarimiz bilir server sayisi daha 4-5 ken hiç böyle durumlar cikmazdi
bu cogunluk knight'tan gelen kendini akilli sanan (orada belki 3-5 kişi dolandirmiş olabilir ) ne üdügü belirsiz
kişilerdir!... BU LAFİM KNİGHT'tan gelip DÜZGÜN OYNAYAN ARKADASLARİMİZA DEİLDİR ama istisanlar kaideyi bozmaz!.....
sro'da hiç kimse oyunu art niyet düsünmeden oynardi çünkü bunun gibi düzenbaz insanlar yoktu ki
okkullarin tatil olmasi ile aga 5k sayisinda zati patlama olacak serverler lag'dan geçilmeyecek......
simdi level 1'sen bile kendini korumayi bu oyunda ögrenmelisin yoksa bir anda onca emegin bosa gidebilir!..
olmayan bişey satılmaz ki ödiycek yaptıklarını elbet bi gün
Allah sabır versin Söyle bi laf vardır bilirmisin?
Bu dunyada babana bile guvenmiceksin derler ya bu lafa şimdi daha cok inanmış oldum
arkadaşım çok üzüldüm insanın emeğinin gitmesi gerçekten kötü birşey yeni bie char açarsın demiyecem hiç açma bence kasarsın hırs yaparsın gene kafanı ağrıtıre bu oyun ben şahsen oynamıyorum fakat forumları kontrol edip ne yenilikler var bilmek isterim ve şu ko olayı aslında oyunlar kendileri veriyor bu şrfzilikleri yapmalarına ultima online ile başladı bir süre sonra buglarla birlikte oyunu açıkları görüldü bu bir nevi teşvik primi adamlar bir açık veriyorlar dupe yapmak gibi bu nasıl yapılır şans eseri karşılasan biride hemen uygulamaya koyuyor sopnra ko çıktı tahminen 2000 başları olması gerek knight empire olmadan önceleri bir açık yok tu cidden geyet iyi idi ama knigt empire olunca oynun yeni sürümü içinde bir sürü açık bir sürü bug oluştu adam lvl atlarken elindeki silahlar birden dupeleniyordu benim başıma gelmişti sonra oyun hacklen di hemde son gördüğümde noah system yazıyordu işte oyunda x10 para x50 para veren şeyler oyunun bir yenilği değildi oyun hecklenmiş ve böyle bir şey getirilmişti en sonunda ko'nun noah systeme satıldığını görünce güldüm biraz... suç oyunlarda ve yapanlarda bir ne vi stratejide diyebiliriz sonuçta bu oyunlar yapanlar için para kaynağı olacak ve emin olun hem sro da hemde koda büyük paralr dönüyor oyunları tadında oynamak gerekli ve mümkünse oluşan bu buglardan sadece siz haberdar olun bilgi paylaşıldık ça büyür ama bu çoğu kişi yi rahatsız edese işin cılkı çıkar ko da olduğu gibi bunların sonucunda böyle art niyetli bir sürü insan oluyor ve güven duygumuzu yitiriyoruz.
wolfire dediginde haklisin arkadasim !..
en yakin örnek malum sitenin free bot'u aciklamasi oldu !....
kardeşim geçmiş olsun ama kardeşim haribden de sıfat yok ki yaf vallahi burda üzülsem mi böle şerefsizler olduğuna şerefsiz ama türk olduğuna yoksa gülsemmi sıfatına bakınca gülceğim çıkıyor
kardeşim geçmiş olsun ama kardeşim haribden de sıfat yok ki yaf vallahi burda üzülsem mi böle şerefsizler olduğuna şerefsiz ama türk olduğuna yoksa gülsemmi sıfatına bakınca gülceğim çıkıyor
Sözüm meclisten dışarı,
ama SRO türk tayfasının hali içler acısı. Neden mi? Çoğunluk 12-15 yaş arası cafe oyuncusu. Sonra birde tüm sosyal hayatını sıfırlamış odasına kapanıp onun yazdığı bot bunun yazdığı programla vaktini geçirip kendini akıllı sanan bir grup var. Sonra birde sırf insanların iyi niyetini suistimal eden ve oyun içerisinde tek amacı bu tip olan kişiliksizler var.
Malesef bedava mmorpgler (görünüşte bedava) kalitesiz kitlelere sahipler. ISRO ilk açıldığında bir Xianımız vardı. Ortam çok iyiydi. Sonra bir vietnam istilası bir kore istilası ardından tanınırlığın artmasıyla tam bir curcuna kaos oldu. Bedava oyunların makus talihleri malesef kitlelerin insafındadır. Yemin ederim eğer paralı sro serveri olsa her ay alır ayrı bir serverda oynardım. Amacım elitist olmak değil bilakis ben oyunu yeni insanlar tanımak (tüm dünyadan) onlara kendimi kültürümü anlatmak onların kültürlerini tanımak ve arkadaş olmak maksadıyla oynarım. Yoksa tüm serveri kasıp kavuran bir charı olupta böyle ahlaksız insanlarla birlikte oynamak inanın çok can sıkıcı. SRO basit oynanışı yüzünden çok tuttuğum bir oyundur. 1.5-2 sene geçti hala 56levellik charım ancak 57 olucak. 10 saat oynarsam 9 buçuk saat guildimle konuşur uniondakilere takılırım. Çoğunluksa embesillere uyup botunu kurar oyunun anlamını bilmeksizin 70 olur 80 olur olurda olur. Sonra bir de işte böyle birkaç kişiyi soyar mutlu olur. eline sosun da geçirmişse değmeyin keyfine. Haksızlıkla el emeğine saygısızlıkla kandırarak çook 70 80 olmuş olan var. Bırakın sevinsinler. İnsan müsvetteleri. bırakın dolandırarak aldıkları kılıçlarla övünsünler biz gülüp geçelim. Gerçek insan olmak bunlarla olmuyor beyfendiler.
Hakkıyla hareket eden herkese selamlar sevgiler, diğerlerineyse bırakın öfke kusmayı onlara acımak bile gereksiz
iyi oyunlar
sağolun arkadaşlar verdiğiniz moral ve destek gerçekten bazı şeylerin kanıtıdır. insanların hala insan kalabildiğinin, şerefini kaybetmeyi göze alarak yapılan dolandırıcılıkların kimseye fayda getirmeyeceğinin, düşene tekme atmanın dünyanın kuralı olmadığının, ve sayamayacağım birsürü iyi şeyin kanıtıdır. ve en önemliside o tip yollara başvurmayı düşünen arkadaşlar varsa eğer bu forumda bunları görüp belki fikirlerini değiştirmeleri umudu iyi geceler.
arkadaşlar ne derseniz deyin bizim millet kıskancın teki ya bir oyun için deiemi ya
dün janganda pvp yapıyorduma arkiyle girdim işte janganda doğdum mileti görsen excahange atıyorlar 5 k pls ler ya bi bakıyorum hepsi türk hemde hepsi sonra adamınteki salak salak konuşmalar ana bcaı falan yaptı ss keşke çekseydim o anda delirdim zaten içimdekilerin hepsini guilde döktüm adamlaın başını şişirdim char bir yere oturtum devamlı yazdım guilde yamin ederiö 65 lvl charmı ıtemriyle silcektim güilden biri deymez falan zor ikna oldu şu charı satayım balka bişe istemiyorum yada başka bi online oyuna geçen yada kardeşim ksro oynucam türkün olamdığı bir yerde
bunu bize sro oynamayı zehir edenlere yapıyorum
google yi hackleyip bu herifin resmini koyacam
YÜRÜ BEAAA
geçmiş olsun kardeş diyecek bişey bulamıyorum.
G.olsun Adamın Tipinde HAyır Yok Ne Mal Olduğu Belli..