Şimdi Ara

ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Men daka duka (EDEN BULUR)
  • bazen ii insanda çıkıyo kötüsüde bende biri ile tanışdım babelde adam gaziantepte oturuyordu kanka falan olduk ben ona sosumu verdim kulllandı obanada silhlarını verdi hiç biişey olmadı yani insanlık hali kazıkda atılır kzıkda yenir
  • Arkadaşlar bende size başka bir olay anlatayım izmirden bir abim char arıyordu sonra burda bir arkadaşla karşılaşmış msn de falan konuşmuşlar ve charı almaya kara vermiş ama o arkadaş mersinde tanıdığım abi ise izmirde neyse mersinde olan arkadaşın izmirde tanıdıgı varmış gün belirlemişler charı helalleşip satmışlar bu dürüst oyuncu kullanıcı adı ise SAPİKA Dürüstlüğünden dolayı tesekkür ederim sanal alemde butür insanlarla karşılaşmak cok zor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can35 -- 10 Nisan 2007; 11:19:11 >
  • ulen bunun tipi seytan gibi ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 10 Nisan 2007; 11:30:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ulen bunun tipi seytan gibi ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seashadow -- 10 Nisan 2007; 12:46:33 >
  • Orjinalden alıntı: seashadow

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ulen bunun tipi seytan gibi ha

• UTANARAK SÖYLÜYORUMKİ HER TÜRLÜ HİLE BİZDEN ÇIKIYOR ADAM DAHA OYUNU ÖĞRENMEDEN BUNUN HİLESİNİ NASIL YAPARIZ NASIL EDERİZ ONUNLA UĞRAŞIYOR BU OYUNDAN BİŞEY OLMAZ BAK BENİM CHARIMIDA HACKLEDİLER SOYSALAR YİNE İYİ OLDUĞU GİBİ DEĞİŞTİRDİLER BİLGİLERİ VE BUNU YAPAN ŞEREFSİZ TÜRK UTANDIM GERÇEKTEN HERTÜRLÜ HİLE KUMAR BİZDE TÜRKLERİN GELDİĞİ OYUNDAN HAYIR GELMEZ ABİ BEN BUNU GÖRDÜM UTANARAK SÖYLÜYORUM GERÇEKTEN HAYIR GELMİYOR O KADAR MİLLİYETÇİ TÜRK OLDUĞUMDAN GURUR DUYAN BİR KİŞİYİM AMA MALESEF DURUM BÖYLE ŞEREFSİZ ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NEYSEKİ SADECE SOYMUŞ ŞİFREYİ FLN DEĞİŞTİRMEMİŞ CHAR SENDE GENE İYİ GEÇMİŞ OLSUN PARA SORUN DEĞİL BULUNUR O BEN BAŞKA BİR OYUN ARIYORUM TÜRKLERİN OLMADIĞI HİLESİ AZ OLAN BİR OYUN
  • yeter cok uzattiniz. bence bu konu kapatilmali.
  • DOGRU ASLINDA TÜRKLERIN ÇOGALDI OYUNLAR BOZULUYO KNIGHT ONLINE MESELA ODA IYIDI ILK TURKLER BI GELDI FINISH BI DE BU ARKADASIN IYI NIYETINI SUISTIMAL ETMISLER AMA BU ZAMANDA BABANA DEIL GUILDINE BILENEM GUVENMICEN BI SURU ÇAKAL VAR ORTALARDA VE SILKROAD GÜN GEÇTIKÇE BOZULUYO LAG ARTIYO HIRSIZLIK HACK OLAYLARI YANIO GELECEK PEK PARLAK DEIL VE SIMDIDE POTLAR LAGDA KALIYO ÇILDIRCAM BUGUN KAÇ KERE BUNUN YUZUNDEN ÖLDÜM
  • HEAD Helal sana :) Hort olmuş gene topic
  • HEY MAN WHATS UP MAN ? SORRY MAN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEAD HUNTER 11 -- 8 Haziran 2007; 22:54:34 >
  • geçmişş ossun.. ama hata sende... nie güwendin ki??
  • ben oyundakilerin %100 güvenmem ailem ve en iyi arkadaşlarım dışında kimseye güvenmem ben daha 12 yaşındayım kurt satıcaktım bedavaya sattım (adam numara yaptı) ben guilde girmek istiyorum dedim 250k lazım guilde lvl atlattırmak için bende dedim taksit taksit veriyim olmas mı dedim adam şimdi sen 50k ver sonrasını verirsin dedim gittim salak gibi verdim 50k yı

bu adamın tipinden belli bi numara çevireceği

bunu asla unutmayın oyunlarda /online oyunlarda/ kimseye güvenmeyin en iyi arkadaşlarınız dışında

benim haddime düşmez ama yinede bunu bi 12 yaşındaki bi çocuk tavsiyesi gibi düşünün tabi bunu sizde biliyorsunuz!!

• tipe bak çay demle de bu avarel çetenin en mülayim i değil miydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Spartasell

bunu anlatmamın bir sebebi yok sadece içimi dökmek istedim
    daha öncede forumda charımı satmaya kalkmıştım alıcı bulamadım oyun içinden bulmak istedim ve bulduğumu sandım.
    olay şöyle gelişti
    gangantus(erdoğan ismi) vardır spartada bilen bilir bunun charıyla bi akrabası girmişti(onun adıda tolga yalan değilse) konuştuk oyun içinden alacam falan yaptı işte msn verdik bilmemne cam da açtığında resmini aldım buda kendisi olur
    DOLANDIRICI!!! ( Evrimin ilk aşaması)
     ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun
     ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun

konuştuk işte güvendirdi kendine .erdoğanlada muhabbetim olduğu için ok dedim bu çocuk sakatlık yapmaz
    verdim charı girdi skillere baktı falan çıktı
    iyi tamam güzel dedik neyse fiyatı söyledim . abi para durumum kötü işyerinden alacağım var falan dedi miktarı söyledi benim fiyattan biraz düşüktü ama olsun dedik çocuk charı beğenmiş herşey para değildir sonuçta dedim indirim yaptım kabul etti
    kendisi istanbulda olduğu için ankaraya bi akrabasına para yollayacaktı bende buluşup charı verecektim bunları konuştuk dün gece yarın yolluyorum parayı buluşursunuz hallederiz işi falan yaptı
    bide chara almadan son kez bakayım dedi. tamam dedim gir bak bende diğer charımla girdim . baktı biraz kasacam ben falan dedi taklamakana götürdü bende oyundan dc yedim adama güvendiğim içinde çık falan demedim ne osla yarın senin olacak kas sen bilirsin dedim .mallık bende kabul ediyorum ama bu dünyada bi char için şerefini satacak insanların varlığını unutmuş olmamdandır
    bu öğlen eve gelip chara baktığımda tamamen soyulmuş ve bütün parası gitmişti.
    şimdi diyeceksinizki adama verirsen oda soyar
    haklısınız ama bide şöyle düşünün :
    her ne kadar bu tip olaylar olsada türkiyede insanlık ölmemiştir ,şerefli insanlarda mutlaka vardır diye düşünmek sizce yanlışmı (benim hiçbir fikrim yok artık bu konuda)
    char hala bende olmasına rağmen içindeki bütün itemler +20m gold + kıyafetleri + silahı gitmiş durumda
    bunu yapan hakkımı mutlaka birgün ödeyecek ben bununla teselli oluyorum birgün bana yaşattığı sinir krizinin cezası ondan ve ailesinden çıkarda inşallah benden olduğunu bilir çünkü bütün beddualarım ona olacak
    şu an char soyunuk 5 parasız şekilde elimdedir o haliyle almak isteyen olursa düşünmeden veririm uygun bi ücrete yani 5 6 m gold harcanırsa silahı ve itemleri geri dizilebilir çok değil
    burda önemli olan benim charıma ne kadar zarar verildiği değil benim düştüğüm durumdur ilk gördüğümdeki geçirdiğim sinir krizidir char bi şekilde satılır veya satılmaz zaten istediğim fiyata gitmezsede oyundan tamamem sileceğim
    "şerefini satan şerefsize o şeref hiçmi lazım olmayacaktı acaba" son sözüm budur
    hepinize iyi oyunlar iyi forumlar

+1
    ben kaç kişiden böyle kazık yedim ah şu hep iyilik düşünen yufka yüreğimmm

• quote:

Orjinalden alıntı: HEAD HUNTER 11

HEY MAN WHATS UP MAN ? SORRY MAN

İşinize gelince nasıl kullanıyonuz ama arama buttonunu , resmen esaslı bi hort yemiş konu
  • Gerçekten çok geçmiş olsun kardeşim böle adamlar herkesi lekeliyo.Gerçekten bu oyunun yüz karaları tipindede meymenet yok zaten.Çok kızsamda yinede bu olanları tüm türklere mal etmek doğru değil bence böle birkaç kendini bilmezin yaptıkları yüzünden.
  • Arkdaşım sana diyim bu devirde bbabana bile güvenmiyeceksin arkadaş charı görmek istiyosa ona videosunu resimlerini göndercektin bana oyun içinden ölyle diyen çok oldu .eğer böyle düşünen arkadaşlar warsa lütfen dikkat etsinler artık devir hırsızlık devri kahrolsun bu dünya ama yapacak bi şey yok bi daha bu duruma düşmezsin umarım.senin charını tanırım spartadan güzel chardı nasıl soyuldu ianamadım .Neyse uzatmaya gerek yok geçmiş olsun kardeş.Ôyun işte üzülmeye gelmez.Sen gönlünü ferah tut eğer o charının soyulması seni silkroadtan soğuttuysaa ne mutlu sana ben bırakamıyorum şu silkroadı onun yüzünden geçen sene karnem süperdi bu sene sınıfta kalcam mı geçcem mi belli değil .iyi bişiler dediysem ne mutlu bana

• kardes gecmıs olsun ...ıns. toparlarsın charı ne dıım bu dewırde ınsanlara guwenmek cok zor en ıı arkadasıma bıle guwenım kalmadıartık...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.