Şimdi Ara

ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
3.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçmiş olsun... bundan sonra char satacaklara ders olur umarım kimsenin başınada gelmez..
  • İnsanın içi önemli fakat,bunu gördüm zaten bitti olay .Ama işte insanın iyi duygularını suistimal ediyorlar.Char satmadım şuana kadar hiç almadım da inş böyle birşey başıma gelmez
  •  ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun
     ben charımı satayım dedim ama o şerefini sattı buyrun

avarel e benzerliğiyle dikkat çeken dolandırıcı hala yakalanamadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bycapslock -- 9 Nisan 2007; 1:02:54 >

• abi adamın tipinde meymenet yokmus..
    tipinden belli
  • öldüm ya gülmekten avarel ha
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunix

AVAREL VARYA RETKITde AYNI ONA BENZIYO
    quote:

Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:.

quote:

Orjinalden alıntı: Spartasell

tipine bakın aynı bi angut ALLAH büyük sen görecen elbet birgün

koptum

bu arada geçmiş olsun
    kimin ne mal olduğu belli değil internet ortamında ...

• quote:

Orjinalden alıntı: bycapslock

avarel e benzerliğiyle dikkat çeken dolandırıcı hala yakalanamadı

harikasın
    NOT:harbiden benziyo ha

• adamın tipe bak sen nasıl güvendın buna at hırsızı gibi
    BİDE AT HIRSIZI ÇIKTI
  • Gerçekten avarele çok benziyor. Avarel daha yakışıklı ama. Birde ganagntua nın akrabasıymış herhalde. Hiç şaşırmadım belkide o yapmıştır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: WampireWW

ya ben bu adama günahımı vermem yani benzetmek gibi olmasın ama earth teosis e benziyo :D

len sabah sabah gözümden yaş geldi

• bunu youtubeye vercez canlı avarel diye en çok tık alan video olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

şimdi diyecem hay senin tipini .... die ama banlanmak istemiyorum

• banada oluodu izin vermedim hatta dh den biri adam dedi msn den yaparız falan filanok dedim deim şimdi 3-2-1 yapcam aynı anda yazcaz
    ok dedi ben kafamdan salladım bakam nolcek die adma soyle yazmıs uwwbbvğn908t516t yaniş yazmıs gorunmek için dedi ee enaayi salak verdi şifreyi gir dedim mors oldu o serefsizlik yaptı ben yapmayım msn adresini vermeyim
  • dün gece zar zor buldum msn açtırdım bu insan azmanına
    söylediğine göre (artık bi lafına bile inanmıyorum) skillerden anlamıyomuş charı şifremi bi arkadaşına vermiş baksın diye oda soymuş falan gibi palavra sıktı ama bilmiyorum artık
    öyle olsa bile ulan angut ne diye senin olmayan bi charı izinsiz başkasına vereibliyosun...

sonra dedik e bi b*k yedin şimdi napacan. yollayacam parayı veya zararını karşılayacam dedi aynen bu şekilde
    iyi dedik yolla parayı al charı soyduğun gibi verecem.
    oda yemedi bu kezde ya parayı yollayınca şifreyi vermezsen falan hikayerleri okudu sanki ilk kazığı atan benim . işi yokuşa sürecek ya her türlü kıvırma mevcut yani
    baya bi konuştuk isteyene kaydettiğim konuşmalarıda atarım
    "en son ben dedim ankaradaki arkadaşına yolla parayı getirsin bana versin charı alsın" bundan daha ötesi varmı arkadaşlar
    onada bi kulp buldu ya sen çocuğu orda döversen falan gibi hikayeler okudu.
    iyi dedim karakolun önüne gelsin ona bi kulp bulamadı en son ok dedi ama yine bişey çıkaracak eminim
    ama şunu bilinki bunları yapan birine bile bi kaç hakaret dışında hiç küfür etmedim insanın doğasına aykırı sakin olmak ama neyse görecez
    benim tahminim yine yollamayacak para falan burda rezil oldu ya konuyu kapattırmaya çalışıyo
    eğerki dediği gibi delikanlı olup alışverişi tamamlarsa burda açıklayıp konunun silinmesini arz edeceğim
    ama şu anda alışveriş bitmediği için benim açımdan hala o bir karaktersiz ve gerisini siz anlayın
    iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spartasell -- 9 Nisan 2007; 14:37:53 >

• ALLAH bole serefsizlerden korusun walla biz sitece herkes birbirinin sifresini bilir birlikte kasarız falaln her turkte serefsiz deildir
    GECMİS OLSUN
  • Cidden büyük geçmiş olsun. En azından char sende kalmış kardeşim.

Sparta'da charım yok ancak Alps'de olsaydın sana rahatlıkla yardım ederdim.

Oyundaki Türklerin %98 ine güvenmiyorum kelimesine üzülerek katılıyorum. Ne kadar durduk yere exchange atan, "aga beni kassana" diye sulanan, 10k pls diye dilenen, elindeki SOSu SOSUN yapayım mı diye (aklısıra) scam yapmaya çalışan, stall açıp 1 altına item koyup 100000 altına stalldan kazıklamaya çalışan varsa neredeyse hepsi Türk.

Yapacak bir şey yok ne yazık ki, ancak kendi charımı e-bay'den Amerika'da bir elemana satarken sorun yaşamıyor da, Türk sitesinden satmaya kalktım mı kabus görüyorsam bu işin çivisi çıkmış demektir.
  • quote:

bunu anlatmamın bir sebebi yok sadece içimi dökmek istedim
    daha öncede forumda charımı satmaya kalkmıştım alıcı bulamadım oyun içinden bulmak istedim ve bulduğumu sandım.
    olay şöyle gelişti
    gangantus(erdoğan ismi) vardır spartada bilen bilir bunun charıyla bi akrabası girmişti(onun adıda tolga yalan değilse) konuştuk oyun içinden alacam falan yaptı işte msn verdik bilmemne cam da açtığında resmini aldım buda kendisi olur
    DOLANDIRICI!!! ( Evrimin ilk aşaması)

konuştuk işte güvendirdi kendine .erdoğanlada muhabbetim olduğu için ok dedim bu çocuk sakatlık yapmaz
    verdim charı girdi skillere baktı falan çıktı
    iyi tamam güzel dedik neyse fiyatı söyledim . abi para durumum kötü işyerinden alacağım var falan dedi miktarı söyledi benim fiyattan biraz düşüktü ama olsun dedik çocuk charı beğenmiş herşey para değildir sonuçta dedim indirim yaptım kabul etti
    kendisi istanbulda olduğu için ankaraya bi akrabasına para yollayacaktı bende buluşup charı verecektim bunları konuştuk dün gece yarın yolluyorum parayı buluşursunuz hallederiz işi falan yaptı
    bide chara almadan son kez bakayım dedi. tamam dedim gir bak bende diğer charımla girdim . baktı biraz kasacam ben falan dedi taklamakana götürdü bende oyundan dc yedim adama güvendiğim içinde çık falan demedim ne osla yarın senin olacak kas sen bilirsin dedim .mallık bende kabul ediyorum ama bu dünyada bi char için şerefini satacak insanların varlığını unutmuş olmamdandır
    bu öğlen eve gelip chara baktığımda tamamen soyulmuş ve bütün parası gitmişti.
    şimdi diyeceksinizki adama verirsen oda soyar
    haklısınız ama bide şöyle düşünün :
    her ne kadar bu tip olaylar olsada türkiyede insanlık ölmemiştir ,şerefli insanlarda mutlaka vardır diye düşünmek sizce yanlışmı (benim hiçbir fikrim yok artık bu konuda)
    char hala bende olmasına rağmen içindeki bütün itemler +20m gold + kıyafetleri + silahı gitmiş durumda
    bunu yapan hakkımı mutlaka birgün ödeyecek ben bununla teselli oluyorum birgün bana yaşattığı sinir krizinin cezası ondan ve ailesinden çıkarda inşallah benden olduğunu bilir çünkü bütün beddualarım ona olacak
    şu an char soyunuk 5 parasız şekilde elimdedir o haliyle almak isteyen olursa düşünmeden veririm uygun bi ücrete yani 5 6 m gold harcanırsa silahı ve itemleri geri dizilebilir çok değil
    burda önemli olan benim charıma ne kadar zarar verildiği değil benim düştüğüm durumdur ilk gördüğümdeki geçirdiğim sinir krizidir char bi şekilde satılır veya satılmaz zaten istediğim fiyata gitmezsede oyundan tamamem sileceğim
    "şerefini satan şerefsize o şeref hiçmi lazım olmayacaktı acaba" son sözüm budur
    hepinize iyi oyunlar iyi forumlar

MERAK ETME KARDEŞ ELBET BİR GÜN ALACAKSIN BUNUN HESABINI BU İŞİN AHİRETİDE VAR BUNU SAKIN UNUTMA BANADA ONA BENZER AMA DAHA HAFİF BİR OLAY OLDU SİNİRLENDİM SONRA BU DÜŞÜNCELER BENİ YATIŞTIRDI

ONLARA ŞUNU SÖYLEYİN UNUTMA! BU İŞİN YARINIDA VAR!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 9 Nisan 2007; 15:47:38 >

• quote:

onada bi kulp buldu ya sen çocuğu orda döversen falan gibi hikayeler okudu.

Polish kontrolünde yapardınız sizde
  • tipten de belli zatn daltonlar gibi bi tipi var :D:D:D
  • ben bu oyunu 1 senedir oynuyorum ama ne gelirse Türklerden geliyo bütün Türkler birbirini şey yapmanın peşinde öle olmayın
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.