Şimdi Ara

Ben Cypher sorverinda el morad charımı orc a çevircem yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya benim bir arkadaş oyunda 100 000 000 olması lazım dedi sonrasıdada bana diyorki bana +8 iron cros bow ver bide +3 rogue çitin shel gövdelik ver yapalım diyor yardım edin

ben orc a çevircem nasılllllllll

• walla bende 3000 knihgt cash lasım die duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlıs bilemem
    bu arada sen o arkadasına bişe werme
  • quote:

Orjinalden alıntı: _sedat_

ya benim bir arkadaş oyunda 100 000 000 olması lazım dedi sonrasıdada bana diyorki bana +8 iron cros bow ver bide +3 rogue çitin shel gövdelik ver yapalım diyor yardım edin

ben orc a çevircem nasılllllllll

kardeş oyun içerisindeyken powerup store a gir (yukardaki Healt Bar ın yanındaki P yazan yere tıklayarak gidebilirsin). Ve ordaki satılan scrolların özelliklerine iyice bak. Ben sözkonusu scroll a daha önce rastlamadım ama belki gözümden kaçmıştır. İyice bak. Eğer orda sözkonusu scroll yoksa böyle bir şey imkansızdır bunu unutma. Kimseye de bir şey verme benden söylemesi, oyunda çok fazla dolandırıcı var...
  • quote:

Orjinalden alıntı: failed

walla bende 3000 knihgt cash lasım die duydum ama ne kadar doğru ne kadar yanlıs bilemem
    bu arada sen o arkadasına bişe werme

aşağı yukarı doğru kardeş nation transfer scroll alıosun
  • çok abest olmazsa bi soru.. knight cash nedir acaba para mı??
  • quote:

Orjinalden alıntı: kem1986

çok abest olmazsa bi soru.. knight cash nedir acaba para mı??

Gerçek parayla oyunda kullanılabilinen alternetif bir para.Bu parayla genel olarak buff scroll ac scroll speed pot vb. alıyorsunuz.Ayrıca gold üyelere de bir miktar verilir.
  • oyunda adını değiştirme scrolu varmı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE

oyunda adını değiştirme scrolu varmı

var scroll of idenfty
  • bende bilmiyorum siz tartışırken veya bilgilerinizi paylaşırken bende ögrenecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

bende bilmiyorum siz tartışırken veya bilgilerinizi paylaşırken bende ögrenecem

sen her bilmedigin konuya girip bunu bilmiyorum diye yazar mısın?

benim bildigimde oyunda belli zamanlarda nation transfer yapılabiliyo bu da offical sitede duyuruluyo zaten...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alarik

quote:

Orjinalden alıntı: LORD_OF_ROGUE

oyunda adını değiştirme scrolu varmı

var scroll of idenfty

LA BUNU NERDEN ALIOZ NE KDRA ALIOZ WARMI ÖLE BİŞİ GERÇEKTEN LAZIM O BANA NE KDR ACABA O SCROOL ONU KİME WERİOZ NEREYİ TIKLAYIP YAPIOZ HEYECAN YAPTIM Bİ AN
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertalp

quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

bende bilmiyorum siz tartışırken veya bilgilerinizi paylaşırken bende ögrenecem

sen her bilmedigin konuya girip bunu bilmiyorum diye yazar mısın?

benim bildigimde oyunda belli zamanlarda nation transfer yapılabiliyo bu da offical sitede duyuruluyo zaten...
    Bilmemek değil öğrenmemek ayıptır bende ögrenmeye çalışıyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: _Diego_

BUDA BAN DEMİŞ NEYE BAN YANİ BU KDR BAN MI İSTİONUZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrZy_ado -- 17 Şubat 2006 21:45:06 >

• ilk defa duyuyorum walla. . .
    diyelim benım 58 priestim war bunu rouge cevirme sansım yok dimş ?

oha fln oldum
  • o kadarda diil sadece ırk değişim war job değişimi falan değil
  • beyler IRK degistirme muhabbetinde herkez onune ne gelirse sallamis valla baya güldüm.bilmeden cogu kisi yorum yapmis.

irk degistirmek icin Premium uye olmaya gerek yok.Sadece hesabiniza 2000 KnightCash Puani aliyorsunuz ve Knightîn resmi sitesine login olup. adamlara id , kredi karti son 4 rakami , paypal email id , dogum tarihi ve gizli soru cevabiniz ile birlikte IRK degistirmek istediginizi ingilizce olarak yazip gonderiyosunuz.1 hafta icinde islemleri tamamliyor onlarda.

arkadasim irki 2 gun icerisinde degisti.
  • HER TÜRLÜ KAĞITI BASMIŞLAR VALLA HELAL OLSUN ONLARA
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Gerçek parayla oyunda kullanılabilinen alternetif bir para.Bu parayla genel olarak buff scroll ac scroll speed pot vb. alıyorsunuz.Ayrıca gold üyelere de bir miktar verilir.

teşekkürler arkadaşım
  • bu konuyla ilgili bi topic daha açılmıltı o nada aynı şeyleri yazdım bak önce national_transfer@knightonlineworld.com a

ID
    SERVER
    CHAR NAME

yazıosun
    bunu yolluosun sonra sana bi msj gelio onu okuosun türkçe de var sonra hesabından 2000 knigh cash gidio
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.