Şimdi Ara

Ben de 360'landım :) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

MGS4 zaten 360'a çıkacaksa ben niye PS3 alayım? Öyle birşey olursa (PS3'ümü aldıktan sonra böyle bir haber çıkarsa) gidip Kojima'yı linç ederim. Eğer PS3'ümü almadan önce çıkarsa o ayırdığım parayla yeni bir 360 alırım herhalde...

Mass Effect çok dehşet geliyor. Öyle böyle değil. Buram buram KOTOR kokuyor yahu oyun. Açılışı Demo ile yaparım diye düşünüyorum. Hatta işi abartıp Bomberman ile mi başlayayım diye düşündüm az önce.

@ugurmurat360x

UPS en azından dalgalanmaları düzeltir diyorsun yani. Neyse o da iyi. En azında dalgalanmalardan kurtarırız aleti. (her ne kadar garanti olsa da)

-----

• xbox360'a büyük ihtimalle KOTOR massive multiplayer online rpg çıkacak. Pc'ye de tabii.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Hayırlı olsun kardeş.Medya konusunda benimde tavsiyem verbatim ve philips.Her iki markada aynı kalitede hangisini alırsan al pişman olmassın.Ups konusunda ise bu konuyu henüz ben bile tam açıklığa kavuşturamadığımı belirterek sözlerime başlayayım öncelikle.Yaptığım bir test sonrası aldığım veriler şöyle.Şebeke gerilimi 205 volt fakat upsden çıkan voltajda 205 volt.Elektrikler kesikken upsden çıkan voltaj ise tam hatırlamıyorum ama 180 ile 190 volt arası bu ups nasıl koruyacak bu xbox360ı onu bende çözemedim.Demek istediğim ups ile hiçbir şekilde 220 voltu garantiliyrmiyorsun.Şebekeden 220 volt gelirse ancak o zaman ups den 220 volt çıkıyor.Bu durumda ups nin xbox360a ne gibi bir yararı kalıyor onu hayla düşünmekteyim.Elektrikteki anlık kıpırdanmalar ve dalgalanmaları engelleyecektir ama bu ne kadar fayda sağlar onu bilemiyorum.Ama aynı olayı kaliteli bir regülatör üzerinde denediyimde giriş voltajı 205 volt olmasına rağmen çıkan voltaj net 220 voltdu.Ama ben buna rağmen kesinlikle ups almayın regülatör alın diyemiyorum malesef.Bu konununda benden daha iyi uzmanlarının olduğunu onların görüşleri doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Şu an bende her iki cihazda olmasına rağmen kaliteli bir ups ve kaliteli bir regülatör xbox360a hangisini bağlamam gerektiğini bilemiyorum.Acaba upsmi yoksa regülatörmü bağlanmalı?hatta ikisini birden bağlamayı bile düşündüm ama bağlantı sırası nasıl olmalı diyerek bu seferde burada tıkandım.Velhasıl hiç birini bağlamadım ve kafamdaki bu soruların yanıtını net almadanda hiçbirini bağlamayı düşünmüyorum.

ugur dostum, ntsc modelden bahsediyoruz degil mi?

bunun zaten conventor'u var, ekstra aldıgımız bunun fisini bir ups'ye takmak yeterlidir diye dusunuyorum. elektirik gittiginde ups uzerinden beslenir. zaten iki dakikada dvdyi cikartir kapatırız. sorun olmaz. hehheh.

• Bir sorum daha olacak. Hani DVD-RW daha sorunsuz yazıyor? Önerilerinizi bekliyorum. :) (Forum kuralların dışına çıkmayacak bir şekilde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 29 Ekim 2007; 19:17:03 >
  • Sana tavsiye; en iyi yazan writer değilde, en iyi yazan programı tavsiye edeyim bu duallerde.Genellikle clone derler ama bence imageburn kullan.Eskiden clone cd kulanıyorduk arkadaşla ama bazen sorun çıkartıyordu.2 aydan beri hiç bir şey yazamaz olduk clone cd ile tam vazgeçiyorduk bu işlerden gına gelmişti ki bir yerden bu işin ehlinin İMAGEBURN olduğunu öğrendim ve 2 aydan beri sayısız işlem yaptık hiç bir okuma takılma felan olmuyor.İMAGEBURN RULEZZ
  • Adam Sonund Doğru yolu Bulmuş Hayırlı olsun

Otacaon
  • Yok adam sonunda korsanı bulmuş diyelim biz ona
  • Otacon, herhangi biri yazar herhalde. Benim Dell Inspiron 1501'deki writer sorunsuz yazıyor.

@Kurt85: Hocam bu imgburn ile ben yazdım 1 tane ama okumadı xbox360. Cloncd'de .dvd uzantılı dosya ile yazdırıyoruz, imgburn'de ne yapmamız gerekli? Layer,booksetting falan ayarlarını anlatırsan memnun olurum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Yok adam sonunda korsanı bulmuş diyelim biz ona

SAynen öle Jakin Kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Bir sorum daha olacak. Hani DVD-RW daha sorunsuz yazıyor? Önerilerinizi bekliyorum. :) (Forum kuralların dışına çıkmayacak bir şekilde)

Bende Samsung vardı eski modellerinden hiç memnun değildim, yeni modelleri nasıldır bilemiyorum. Ancak 1 ay önce Asus (Sata) aldım gayet memnunum hiç sorun çıkartmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jakin33

Yok adam sonunda korsanı bulmuş diyelim biz ona

Tüm 360 sahipleri korsan mı ki yani?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nejat_80

quote:

Orjinalden alıntı: ugurmurat360x

Hayırlı olsun kardeş.Medya konusunda benimde tavsiyem verbatim ve philips.Her iki markada aynı kalitede hangisini alırsan al pişman olmassın.Ups konusunda ise bu konuyu henüz ben bile tam açıklığa kavuşturamadığımı belirterek sözlerime başlayayım öncelikle.Yaptığım bir test sonrası aldığım veriler şöyle.Şebeke gerilimi 205 volt fakat upsden çıkan voltajda 205 volt.Elektrikler kesikken upsden çıkan voltaj ise tam hatırlamıyorum ama 180 ile 190 volt arası bu ups nasıl koruyacak bu xbox360ı onu bende çözemedim.Demek istediğim ups ile hiçbir şekilde 220 voltu garantiliyrmiyorsun.Şebekeden 220 volt gelirse ancak o zaman ups den 220 volt çıkıyor.Bu durumda ups nin xbox360a ne gibi bir yararı kalıyor onu hayla düşünmekteyim.Elektrikteki anlık kıpırdanmalar ve dalgalanmaları engelleyecektir ama bu ne kadar fayda sağlar onu bilemiyorum.Ama aynı olayı kaliteli bir regülatör üzerinde denediyimde giriş voltajı 205 volt olmasına rağmen çıkan voltaj net 220 voltdu.Ama ben buna rağmen kesinlikle ups almayın regülatör alın diyemiyorum malesef.Bu konununda benden daha iyi uzmanlarının olduğunu onların görüşleri doğrultusunda hareket edilmesi gerektiğini düşünüyorum.Şu an bende her iki cihazda olmasına rağmen kaliteli bir ups ve kaliteli bir regülatör xbox360a hangisini bağlamam gerektiğini bilemiyorum.Acaba upsmi yoksa regülatörmü bağlanmalı?hatta ikisini birden bağlamayı bile düşündüm ama bağlantı sırası nasıl olmalı diyerek bu seferde burada tıkandım.Velhasıl hiç birini bağlamadım ve kafamdaki bu soruların yanıtını net almadanda hiçbirini bağlamayı düşünmüyorum.

ugur dostum, ntsc modelden bahsediyoruz degil mi?

bunun zaten conventor'u var, ekstra aldıgımız bunun fisini bir ups'ye takmak yeterlidir diye dusunuyorum. elektirik gittiginde ups uzerinden beslenir. zaten iki dakikada dvdyi cikartir kapatırız. sorun olmaz. hehheh.
    Yok kardeş ntsc veya pal hiç farketmiyor.Senin dediyin convertör ayrı birşey benim dediğğim regülatör ise oda ayrı birşey.Birbirinden farklı şeyler.Senin bahsettiğin convertör xbox360 ntsc-usa modellerde gereklidir biliyorsun.Görevi ise 220 volt olan daha doğrusu bir türlü tam 220 volt olamayan şebeke gerilimini 110 volta düşürür ve 110 volt ile çalışan ntsc-usa xbox360 adaptörünün türkiye şartlarında çalışmasını sağlar.Benim bahsettiğim regülatör ise şebeke çıkış voltajını belli ölçüler içinde olduğu sürece 220 volta sabitleyen cihazlardır.Örnek olarak bu regülatöre giren voltaj 165 volt bile olsa 220 voltu net bir şekilde çıkarabilen bir cihazdır.Aynı şekilde regülatöre giren voltaj yüksek dahi olsa örnek 265 volt regülatör yine 220 volt çıkarır kendi içndeki sargılar ve devreler vasıtasıyla.Anlayacağın kardeş convertör ntsc-usa adaptörlü xbox360lar için mecburi olan bir alettir.Fakat regülatör sadece koruma amaçlı bir alettir.Regülatöre ntsc-usa adaptörü direk bağlayamassın önce bahsettiğin bu convertörü bağlaman gerekir.İnşallah anlatabilmişimdir takıldığın bir yer olursa pm atabilirsin dostum.

• Bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım yine;

Achivement'lar ne oluyor arkadaşlar?
  • quote:

Bu arada hazır aklıma gelmişken sorayım yine;

Ömür törpüsüKasma hiç
  • şimdiden hayırlı olsun bende 1 ayı aşkın bi süredir kullanıyorum cok memnunum
  • quote:

Bence çok güzel bir özellik.

Oyunları oynadıkça açılan başarı puanları.Gamersore'a yansıyor bu puanlar....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Gamerscore, yanılmıyorsam şu bazı kişilerin imzalarında bulunan GamerCard'ların üstlerinde bulunan skorlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 30 Ekim 2007; 16:05:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Bende 3 gün önce atikten 1 sene garantili soğutmali 3 orjinal oyun hadiyeli ntsc-u aldım.Atik elektroniğin verdiği vga kablo ile orjinalı arasında fark yokmuş atilla abi ile baya konuştum dediki diragon marka vga kablolarında dışkoruma olmadığından görüntüde yana kayık bir şekilde gölgelenme olur dedi ama bizim verdiğimiz kabloda dış izalasyonu olduğundan böyle bir sorun yok dedi ve test etmesi için 4 5 kişiye kablo verilmiş orjinalli ile arasındaki farkı denettirmiş ve sonuç olarak hiç bir fark yokmuş bende aldım bir tane çook memnunum 25 ytl 100 den fazla sattıklarını söylediler ve hiç birinde sorun olmadığınıda anlattı.

bende atikten aldım kabloyu ve atilla bey in dediği gibi sonuç mükemmel

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Jermaine723

quote:

Gamerscore, yanılmıyorsam şu bazı kişilerin imzalarında bulunan GamerCard'ların üstlerinde bulunan skorlar?

Evet.Her oyun toplam 1000 puan veriyor.(bazı oyunlar daha fazla ya da daha az nadiren)Oyunu bitirerek 1000 puanı alamıyoruz.Oyun bizden farklı şeyler yapmamızı istiyor.Mesela pgr oyununu ele alalım.Eğer career modunda, ilk başladığımız sınıfın bir üst sınıfına geçmemiz karşılığında 50 point veriyor gibiBu şeyleri yaptığımızda puanları açıyoruz ve ekranda çok sevimli yeşil bir ışık yanıyor

• Para yatırıldı bugün bankaya, bugün kargoya vereceklermiş. Alet yarın elimde olur diye umuyorum.

Şunu da demeden edemeyeceğim;

Atik Elektronik Rulaz!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.