Test Drive Unlimited Kameo Crackdown Saints Row Full Auto Virtua Fighter 5 C&C Tiberium Wars (RTS seversen) Tomb Raider Anniversary tabiiki
Benim şu ana kadar oynayıp en çok sevdiğim oyunlar;
Naruto : Rise of a Ninja Skate Crackdown Ace Combat 6 The Darkness Half-Life 2 Orange Box PGR4 Bioshock Halo3 (eh işte :))
arkadaşlar ben de daha önce hiç konsol sahibi olmamış hatta oynamamış biri olmama rağmen gaza geldim ve amerikadan arkadaşa xbox 360 elite bundle pack getirtiyorum. bundle olduğu için fiyat aynı yanında 2 de oyun bedava forza2 ve marvel oyunlar. onun dışında GOW pgr3 pes2007 oblivion ve asıl konsola alma konusunda beni gaza getiren oyun ki 14 kasımda piyasaya çıkacak olan ASSASSIN'S CREED !!!
arkadaşlar tabi çok yeni olduğum için bir kaç soru sormak istiyorum. cevaplarsanız sevinirim..
1. Konsolu burda kullanmak için anladığım kadarıyla çevirici ya da 220v adaptöre ihtiyacım var. hangisi daha mantıklı olur? Ataba çevirici öneriliyor bunu yada olmadı 220V adaptörü Ankara'da nerden ve kaça alabilirim? adres ve bilgi verebilirmisiniz?
2. yabancı ve yerli forumlarda okuduğum kadarıyla bu Nyko intercooler pek de bir işe yaramıyormuş soğutma konusunda. almak faydalı olurmu sizce ne dersiniz?
3. aleti orjinal kullanmayı planlıyorum ki bunun için oyunları sanırım ebayden alacağım xbox live konusunda da bu live silver ve gold arasında çok fark varmıdır. yani ilk bir aydan sonra goldun süresini uzatmak gerekirmi?
Şimdilik aklıma gelen sorular bunlar arkadaşlar. alet gelsin de ben de artık rahatlayayım.
not: Mass Effect hakikaten harika bir oyuna benziyor. onu da çıkar çıkmaz almak gereğine katılıyorum :)