Şimdi Ara

Ben de 360'landım :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da çok şükür önce ÖZKAN(bence), sonra ATİK elektronik var ve mağdur olmuyoruz.Neydi eskiden sadece PLATİN vardı milleti parmağında oynattı.
  • Hayırlı olsun Otacon....

Xbox işte adamı böyle yapar..Hepiniz Xboxer olacaksınız, oyle yada böyle. Kaçışınız yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Hayırlı olsun Otacon....

Xbox işte adamı böyle yapar..Hepiniz Xboxer olacaksınız, oyle yada böyle. Kaçışınız yok

Almayanı dövüyoruz.1 yıldır misyon edindik, bu yola baş koyduk.Milletin günahına girmeye
  • Atik Elektronik ile görüştüm. Kargoyu göndermişler gün içerisinde, şimdi sadece beklemem gerek, ondan sonra Xbox Live'e gireceğim ilk aldığımda :) (Tabi önce Ethernet kablosu çekmem gerek)

@vulakir

Sağol :)

@gamerasi

Sağol :) Atik Elektronik cidden iyi firma, PS3'ümü de oradan almayı düşünüyorum. :)

@KURT85

Herşeyin ilâcı zamanmış demekki. Tam doğru zamanda aldım gibi hissediyorum 360'ı :)

@Drizzt_tr

Sağol Koray abi, zamanın en ateşli PS Fanboylarından biri idim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Hayırlı olsun Otacon güle güle kullan

Bu arada dikkat ettimde Xbox 360 almayan kalmadı gibi birsey
    Bi ben alamadim gitti su makineyi.Arik bu yaz cips 360 verirse aliriz.Bu arada otacon hayirli olsun 360 in....
  • quote:

Orjinalden alıntı: SONY_55

quote:

Orjinalden alıntı: Sage Dj@vul

Hayırlı olsun Otacon güle güle kullan

Bi ben alamadim gitti su makineyi.Arik bu yaz cips 360 verirse aliriz.Bu arada otacon hayirli olsun 360 in....

eh heh, konsol savası degil, konsol kardesligi olmalı. next gen'de en az iki konsol var olmalı ki, biz rahat edelim. yasasın konsollarin kardesligi.

• hayırlı olsun...
  • Hala Xbox 360 almayanlar tahtaya cıksın bakim
  • Orjinalden alıntı: SONY_55

Valla sen de aldınmıydı tam olacak arkadaşım.Katiyen dalga geçmek için söylemiyorum ama sıkı sony savunanları 360 almaya başladı ya forumun rengi değişiyor
    Dediğim gibi katiyen laf atma , ima , sataşma yok.

Hayırlı olsun bu arada.
  • Son derece haklısın kardeş.Bende durumu sükunetle takip etmekteyim.Böyle giderse bırak sonyi savunanları xbox360sız ev kalmayacak gibi.Mütevazi davranmışsın seninde ps3ün gibi xbox360ında var diyebiliyorum ben yanlışmıyım?senin deyil kardeşinin bile olsa ne farkederki aynı evde olduktan sonra seninde sayılır.Bu arada otacon kardeş tekrar hayırlı olsun xbox360ın.Güle güle kullan.

Orjinalden alıntı: myfranco

Orjinalden alıntı: SONY_55

Valla sen de aldınmıydı tam olacak arkadaşım.Katiyen dalga geçmek için söylemiyorum ama sıkı sony savunanları 360 almaya başladı ya forumun rengi değişiyor
    Dediğim gibi katiyen laf atma , ima , sataşma yok.

Hayırlı olsun bu arada.

• Yeni çağın ps2'si xbox360'tır. ps3 kırılamayan kopya sistemi, kırılsa bile pahalı olan boş bluray diskleri, içinden çıkmayan temel şeyler ( kablo gibi ), 10 günde bir yeni model duyurması, oyunsuzluğu ile çağımızın Dreamcast'i olma yolunda hızla ilerlemektedir.
  • Hayırlı olsun Otacan arkadaşım bende zamanın sony fanıydım ama olmadı işte, ama bir ps3'e yok demem
  • quote:

Orjinalden alıntı: OTACON

Atik Elektronik ile görüştüm. Kargoyu göndermişler gün içerisinde, şimdi sadece beklemem gerek, ondan sonra Xbox Live'e gireceğim ilk aldığımda :) (Tabi önce Ethernet kablosu çekmem gerek)

@KURT85

Herşeyin ilâcı zamanmış demekki. Tam doğru zamanda aldım gibi hissediyorum 360'ı :)

Vallahi fiyat olarak uygun hemde garanti meselesi var birde.Lakin 1 sene evvel GOW'la tanışmakda bir ayrıcalıktı benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rick dangerous -- 2 Kasım 2007; 11:02:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ridvan1903

Hayırlı olsun Otacan arkadaşım bende zamanın sony fanıydım ama olmadı işte, ama bir ps3'e yok demem

Alınır ps3, alınmaz değil. Ama ne zaman?

Kopyası kırıldığı, tüm bilgisayarlarda bluray yazıcıların standart hale geldiği, boş bluray fiyatlarının 5-10 ytl arasına düştüğü, ps3'lerin 500 ytl civarına satıldığı zaman. Yani tahminen en az 2 yıl sonra. Tabii ps3, dreamcast'in akibetine uğramazsa...
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuvelle -- 2 Kasım 2007; 13:58:31 >
  • merak ettıgım bır soruydu ..

soruyu buraya da tasırsan daha cok kısı faydalanabılır

http://forum.donanimhaber.com/m_18706443/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Creapure

merak ettıgım bır soruydu ..

soruyu buraya da tasırsan daha cok kısı faydalanabılır

http://forum.donanimhaber.com/m_18706443/tm.htm

• Konsolum geldi arkadaşlar, ancak şuan inceleyemeyeceğim, biraz sonra incelerim çünkü şu GeOW ile uğraşıyorum (GeOW ile konsolu açtım, adeti bozmadık yani :)
  • GRAFİK NASIL GRAFİK
  • Tüplü TV'de bakıyorum şuan malesef. Ancak bayağı bir ayar çektim, aşırı güzel gözükmeye başladı. Birkaç saat sonra alırım Gamertag'ı, buraya da yazarım, eklersiniz isterseniz:)

Not: Paketten 2 Günlük Xbox Live Gold üyeliği çıktı, isteyenler PM göndersin (Tabiiki doğal olarak Ücretsiz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 2 Kasım 2007; 18:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.