Şimdi Ara

Ben dünyanın en ezik insanıyım kesin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yaşım 17 öncelikle lise son sınıfa gidiyorum. Ben küçükkende utangaç,kendini savunamayan,korkak bir çocuktum. Akrabalarım bile bana kız gibisin derlerdi. O zamanlar sorun etmiyodum ama lisede hayatım resmen zehir zemberek gibi geçti. Lise hayatım benim hayatımın en kötü 4 yılı. Size nasıl anlatayım bilmiyorum mesela perşembe günü okul bankında otururken yanıma 10.sınıftaki kürt çocuk geldi yan bankta da bir kız oturuyodu. Benim ellerim heyecanlandığım zaman sürekli terler su gibi olur çocuk elimi sıktı olum senin ellerinden niye su çıkıyo dedi yüksek sesle. Yandaki kızda bana baktı ben kıpkırmızı oldum utançtan. Bu çocuk 10.sınıfta benimle sürekli alay eden biriydi. 10.sınıfta bu çocuk yüzünden 1 senem zehir gibi geçti alay etmediği gün yoktu. Allahtan sınıfta kaldı kurtuldum. Yüzüm aşırı sivilceli,elleri terleyen, pasif ve esik karakterli bir çocuk olduğum için herkes benimle hep alay etti. Bir tane bile arkadaşım yok. Bir tane bile kızla konusmadım kaç senedir. Hangi kız benim gibi bir eziğe bakarki zaten? Bakanlarda bana acımak için bakıyolar. Kafama sıkıp kurtulucam bu hayattan.. Bıktım artık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ümitsiz olma zamanla bişeyler düzelir

• Doktora gidebilirsin el terlemesi icin.Bende de var hatta suan yazarken bile hafif nemli.Ama cok kafaya takmiyorum.

• Lisede öyle olabiliyor, üniversitede düzelirsin. Hoş, benim lise zamanlarım bariz daha güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucuk bi su tabancasi al kolonya doldur satasanin bulasanin gozune gozune sik iptal olurlar sonra da istedigin fantaziyi yap celme olur tokat olur yeter ki cekingen olma yoksa uzerine gelirler tipki kopekler gibi

• Bende lise 4 de gidiyorum ilk iki Senem mütişti herşey tıkırtında 9da kızlarla ortamı kurdum okuldaki bir çok insanla tanıştım 10 sınıfta sevgilim oldu halisahalara geliyim diye sevgilime yalvarırlardı iyi oynardim ama 11 de ayrıldık kendimi insanlardan soyutladım arkadaşlarımı kaybettim sonra sonra kim ne yaparsa eyvallah dedim kimseye sesim çıkmadı senin gibi oldum 8 dersin 8 indede dalga geçtiler sıkıldım artık okul bitsin diye 4 gözle bekliyorum ama benim korkaklığım kendime kardeş hiç kimseden korkmadım bu yaşıma kadar sen de çekinme dilin zehir saçan iğne olsun o kürt senden korksun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafaya takma. Zaman herşeyin ilacı. Ben de böyleydim ama uniye geçince düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: GunslingeR085

Kafaya takma. Zaman herşeyin ilacı. Ben de böyleydim ama uniye geçince düzeliyor.

Sorun varsa bugün çözmeli insan,üniversiteye de bu utangaçlıkta geçerse kantinde veya sınıfta oturup telefon oynayan kimseyle iletişimi olmaycağı bir kişi olmayacağı ne malum ?
  • Bunlar rahatlıkla aşılabilecek şeyler, 9-10 da ben de böyleydim. 11 de biraz düzelmeye başladım, aslında yaşadığım bi olay buna vesile oldu, ya şerefimle dayak yiyecektim ya da ezik olarak kalıcaktım, şerefimle dayak yemeyi seçtim. Karşımdaki beni biraz küçümsedi ve dayağı yiyip oturdu aşağıya

• Bunlar zamanla geçer hocam sizin öncelikli hedefiniz iyi bir üniversiteye girmek olacak.
  • Kavga et. (ciddiyim)

• Boks yap duzelirsin gucunu kontrol etmek bayag oz guven verir bu durumda olmak senin sucun degil ama bu durumum ustesinden gelmeye calismamak senin sucun kendine deger ver ve spor yap kisisel bakimina ozen goster benim her yerim sivilce aklin durur bendeki sivilcleri gorsen kalcamda cevi kadar vardi 1 ay yan yan oturdum koltuk altimda iki tane var sag gozumun altinda cikti pilastik cerrah ameliyatla temizleyecek dedi cildiyeci ceviz kadardi igneyle 2 delik acti yuzume sıka sıka bosaltti hayatimda ilk defa senin kadar cok yogun sivilceli birini goruyorum dedi kac yillik cildiyeci kendine deger ver azcik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.