quote:Orijinalden alıntı: Nikolas. sen nerden çıktın,ne güzel biz seni unutmuştuk o zaman beni görmemiş kabul et
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: S:T Hoşgeldin komedi hoşbulduk naber iidir senden naber
quote:Orijinalden alıntı: S:T quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: S:T Hoşgeldin komedi hoşbulduk naber iidir senden naber iyiyim bende evdeyim ne olsun
quote:Orijinalden alıntı: Snaqe quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x sinek@ neden bu kadar öfkelisin kuzum sırıkkkçık nerdesin sen valla evdeyim çoluk çocuk uğraşıom malum çamaşır bulaşık vaktim olmuo
iiyim... saol...sen... böle gider bu topik nasılsın iyimisinlerle. nese seni yeniden görmek güzel oldu
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x teyemcik @ nasılsın bakalım quote:Orijinalden alıntı: krm-iks buycu hoşgeldin hehe ne günlerdi be ii
teşekkürler cnm o senin güzelliğin sağol quote:Orijinalden alıntı: t.t iiyim... saol...sen... böle gider bu topik nasılsın iyimisinlerle. nese seni yeniden görmek güzel oldu
valla o günler çok farklıydı şimdi hiçbirinden eser kalmadı vaktim olmuo çünkü hiçbişeye quote:Orijinalden alıntı: krm-iks quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x teyemcik @ nasılsın bakalım quote:Orijinalden alıntı: krm-iks buycu hoşgeldin hehe ne günlerdi be ii
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x iyiyim bende evdeyim ne olsun kapalı alanda sigara içmek yasak bilmiyormusun
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x valla o günler çok farklıydı şimdi hiçbirinden eser kalmadı vaktim olmuo çünkü hiçbişeye quote:Orijinalden alıntı: krm-iks quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x teyemcik @ nasılsın bakalım quote:Orijinalden alıntı: krm-iks buycu hoşgeldin hehe ne günlerdi be ii /> sen bir hayat kurdun bizde forum köşelerinde sürünüyoruz
bana serbest veririm cezasını yine içerim keremcim darısı basına um arım kafana denk birisini bulur sende adım atarsın
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x bana serbest veririm cezasını yine içerim keremcim darısı basına um arım kafana denk birisini bulur sende adım atarsın inş tayfa tamam ben, buycu, zapuk ve merve zapuk noldu læ niye ağlıyon