quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x bana serbest veririm cezasını yine içerim keremcim darısı basına um arım kafana denk birisini bulur sende adım atarsın zamanı geçti öle parasını bastırırım sonrada tüttürürüm günlerinin
ne kadar da misafirperversiniz quote:Orijinalden alıntı: S:T quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x bana serbest veririm cezasını yine içerim keremcim darısı basına um arım kafana denk birisini bulur sende adım atarsın zamanı geçti öle parasını bastırırım sonrada tüttürürüm günlerinin
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x ne kadar da misafirperversiniz quote:Orijinalden alıntı: S:T quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x bana serbest veririm cezasını yine içerim keremcim darısı basına um arım kafana denk birisini bulur sende adım atarsın zamanı geçti öle parasını bastırırım sonrada tüttürürüm günlerinin Sizi Ankaraya beklerim
quote:Orijinalden alıntı: greenhell ooo kimleri görüyoruz burcu hanım, yüzünüzü gören cennetlik, ne gühanımız varda görmüyoruz BEN CENNETE GİDECEM DESENE
quote:Orijinalden alıntı: konak1982 sen kimsin hayırdır neden laf atıyosun ki bos yere kendin ol biraz