quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayarımın aşkı gelmiş sonunda geldin bebişim :D hasretine dayanamadım canım ama bensiz sanki buraların havası değişmiş
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayarımın aşkı gelmiş sonunda geldin bebişim :D hasretine dayanamadım canım ama bensiz sanki buraların havası değişmiş havayı biz yine dğiştiririz :D
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayatımın olcak o bebişim neşem geldi yawww(((((((= kızım moralin mi bozukkii neşen yerine geldiiii bir sorun varsa hal edelim
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: UntouchablE hoşgeldin hoşbuldukta neden gülüon pişmiş kelle gibi mutlu insanım benve mutluluğumu dışarıya yansıtmadan yapamıyorum işte yapacak bişe yok
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayatımın olcak o bebişim neşem geldi yawww(((((((= kızım moralin mi bozukkii neşen yerine geldiiii bir sorun varsa hal edelim
quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayatımın olcak o bebişim neşem geldi yawww(((((((= kızım moralin mi bozukkii neşen yerine geldiiii bir sorun varsa hal edelim sen gittiğin beri bi yanım eksikti şimdi doldu :D
quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. quote:Orijinalden alıntı: KoMeDi_x quote:Orijinalden alıntı: n.m.t. hayatımın olcak o bebişim neşem geldi yawww(((((((= kızım moralin mi bozukkii neşen yerine geldiiii bir sorun varsa hal edelim sen gittiğin beri bi yanım eksikti şimdi doldu :D bende başka bişi var zanettim