Şimdi Ara

ben hariç herkesin npc olması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 50 60 k alacaktın garantide çalışsaydın 25 bin lira çöp

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ZıpZıpZürafa Z kullanıcısına yanıt
    Her gün 3 saat çekecektim yolu gidiş geliş 6 saat, pandemi döneminde full ofisten çalışacaktım. Bunları düşününce çok daha az geliyor ve o zamanlar alacağım maaşla 50k'nın altına zam yaparlardı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Niye bizim burda çocuk istanbuldan tekirdağa geliyor işe parası güzel diye

Şu an aldığım paraya denk olacaktı orada çalışsam yol masrafı yemesi içmesi vs bir sürü maliyet. Sadece arada 10k-5k oynardi.

• garantiden teklif almamışsın ki reddedilmişsin . teklif aldıgına dair bişey hala yok ? yoksa ben de googledan amazondan red yedim mesela onun screenshoatını mı atayım  

ikincisi de aile evinde kalmak belli yaştan sonra koymuyor mu ? ailen bu duruma nasıl bakıyor git kendi aileni evini kur falan demiyor mu ?

ben işsiz oldugum için mecburen aile evinde kalıyorum ona rağmen her gün burda yaşadığım için nefret ediyorum onlar da git diye bakıyor resmen

ya benim aile anormal ya da siz cok rahatsınız çözemedim :)

• İş teklif ettiler ben olumsuz olunca görüşme zaten olumsuz bitti. Çünkü istemedim.

Aile evinden nereye çıkayım hocam? Babam bana 14 yaşından beri diyor git kendi evini kur diye.

Cepte fazla fazla para olsa ben zaten çıkar giderdim. Kirada sürünmek istemediğim için aile evindeyim.

İstanbulda yaşamak kolay sanıyorsunuz.

• hayır demek istediğim şu mutlu mesut yaşayabiliyo musun şu an aile evinde? ortam nası?

hiç konu açılıyo mu çık artık evden yeter gibi

yoksa güllük gülistanlık bakıyolar mı sana destek oluyolar mı en azından

ben resmen mülteci gibi kalıyorum evde

maddi olarak zor oldugunu biliyorum ama aileler öyle bakmıyor en azından benim ailem

• Kaç yaşındasın

• Dgsye çalıstığım zaman ben suriyeli gibi muamele görüyordum. Ha birde pedere ponçiklovecraftin konusunu açınca evlilik ne zaman diye darliyor beni.

Şu an işim olduğu için sesi çıkmıyor. Kızla evlenmemi ve evden gitmemi istiyor ama eskisi kadar baskı yok.

Bazen tepesi atınca defol git dediği oluyor ama adamında yaşı ilerledi. Bende yük olmak istemiyorum fırsat olsa alıp nikahımı basıp evlenecem yıldırım nikahıyla. Aşırı param olsa okulunu bitirsij bitirmesin gider isterdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 3 Haziran 2024; 17:20:10 >

24

• trendyol ve garantiden nası teklif aldınız arada torpil var mıydı

linkedinden mi başvurdunuz

hangi alanda calisiyosunuz

bide ozelden CV atar mısınız

• Trendyol beni kendisi buldu. Kariyer.net üzerinden aynı şekilde garantiyede oradan başvurmuştum. Torpil yok.

Cv paylaşamıyorum kişisel bilgilerim olduğu için.

Şu an büyük bir bilgisayar üreticisine çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7CE8B30A3 -- 3 Haziran 2024; 17:27:33 >
  • Zero hocamın ponçikle nikahını yaptığı günleri de görürüz umarım bu forumda. Epis hocam da inanıyorum ki şu an zor günler geçirse de yakında önü çok açılacak sonra bir bakmış aradan birkaç sene geçmiş 110k maaş alıyor forumda eski konuları okuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cümleten inşallah.

• peki nasıl geliştirdiniz kendinizi bende olmayip da sizde olan ne var mesela? boğaziçinden falan mı mezunsunuz

kaç yıl tecrübe var

• Depersonalizasyon-derealizasyon bozukluğu sezdim... burnuma hiç hoş kokular gelmiyor şu an....

Yine de uzman birisinin yorumu gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diamante35 -- 3 Haziran 2024; 18:13:21 >
  • Ne boğaziçisi shsbsb özel önlisans mezunuyum.

3 yıla yakın tecrübe var stajlarla dahil. Pandemide çok fazla workshop, kursa katıldım. Staj yerlerim iyi olduğu için aslında beni aldılar görüşmeye davet ettiler.

Meslek liselerini millet küçümsüyor teknisyen ve teknikerleri küçümsüyorlar ama stajını iyi yerde yapar bir şeyler öğrenirsen kurumsallar der bu adam işi biliyor.

Onlar için iş bilen adam lazım diplomayı aldım boş cvli adam değil.

Aslına bakarsan dürüst olacağım alanımda mükemmel değilim, tek bildiğim şey hiçbir şey bilmediğimdir kimse mükemmel değildir. Böbürlenmeyi sevmiyorum. Bilgisayar alanı çok geniş nereye bakarsan orada fersah fersah kaynak alan var.

• katılıyorum, tamamen tiyatro evreni , herkes ve herşey belirlenmiş oyna diyorlar oynuyorlar ve para karı vs veriliyor, leş life tam olarak bu , bu kabul edilebilir bir durum değil bence ama belli ki herkes kolaydan memnun bu da insani bir hareket kimse hayatın zoreluklarıyla karşılaşmak istemiyor, işin komiği kimse iyi biri olmaya çalıştığın, iyi bir vatandaş olmanın karşılığı olarak biizm elimizden tutmuyor demek ki herkes kendi adamlarıyla ilgileniyor diğer herkes düşman pislik ya da boşluk

• bilgisayar mühendisiyim 2 yıl tecrübem var tamamen kendi başıma yaptığım projeler var ingilizcem var alanımda da kendime güveniyorum ama bırak trendyolun onunden geçmeyi en dandik yerde işe giremiyorum. sebep nedir?

• Yalnız garanti seni kabul etmemiş hocam. Burada kabul edilmediğin yazıyor. Sen yanlış anlamışsın bence.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.