internetten epson stylus sx425 yazıcısipariş ettim...heyecanla bekliyodum sonunda az önce geldi...büyük bi şevkle kurmaya başladım ama ne görim...yazıcıyı kurmak içi bi çeşit usb kablo gerekiyor...işin orijinal tarafı bu kablo yazıcı kutusunun içeriğinde yok...yani bütün şevkimin içine etti epson...sormuşlar sık sorulan kısmında bunlara onlar da maliyeti düşürmek için böle bi yol izlediklerini sölemişler...embesil herifler ya...o kadar sinirlendim ki...artık nah alırım epson marka bi alet...
kusura bakmayın biraz sert konuşmuş olabilirim...alacak arkadaşlar inşallah görürler bu yazımı almadan önce...
Yazıcıların %95i zaten usb kablosunu yazıcı ile birlikte vermezler. Genelde mağazalar kampanya ile verirler ya da ayrıca almanız gerekir. Epsonu suçlamaniza gerek yok, HP ve CANON da da durum aynı.
evet durum öyleymiş...aşırı saçma diil mi bu durum sizce de???
valla bende bu yazıcı üreten firmaların bu saçma sapan tutumunu hangi mantıkla yaptıklarını anlamadım. usb kablonun her tarafı maliyet olsa ne olacak altı üstü 1 TL maliyeti artar. düşününki makinayı gece kurdunuz ve mutlaka o akşam yazdırmanız gereken dökümün var bir baktınız kablo yok bütün işleriniz yarım kaldı. kardeşim biz tüketici olarak 1 TL fazla ödemeye razıyız kablosunu koy içine.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme