Şimdi Ara

Ben hayatımda boyle oyun goremdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LVL 60 tım 70 yoktu ozamanlar rank 14 set kasmıstım 1 hafta sonra lvl 70 cıktı ve 4 5 ay gunde 10 saat kastıgım ıtemlerı ellerımle 1 dakka ıcınde deletledım sonra ben bu pvp le ıtem kasma olayından sogudum oyundanda cok pıs sogudum pvp arena lar cıktı mıllet kastı ben kasmadım cunku bılıyordum onlarında 1 ay ıcınde çöp olucanı daha 1 2 ay gecmeden lambırttt diye 2 gun once t5 set cıktı kısaca mılletın kastıgı ıtemler gene çöp oldu sımdı dusunuyorum t5 kassam kasana kadar t6 cıkar onun ıcın puanlarımı t6 ya mı saklasam cunku kasıyoruz 2 3 ay tam ıtemlerı topluyoz daha kullanmadan delete oluyor cok kısa zamanda cok seyler degısıyor tam bır ıgrenclık resmen sogudum

• tier 1 ıle tıer 2 glad ıtemlerı arasında pek fark yok o yuzden halen tıer 1 ler ıs yapar.. tabı blızzardın cocuk oyuncagına cevırmesı oyunu ıtem ve rep ustune ıyıce ve ıyıcıne oturtması kabak tadı verdı. o yuzden maymun ıstahlılık yapmayıp buldugum benım bulmadıgım herkeze helal olsun tarzında ılerleyebılırsın.. r14 kasanlara zaten cok buyuk ayıp yapıldı o ap ayrı bı konu ... yazdıgın herseyde haklısın ama tıer 1 ve 2 glad setlerı arasında fark yok okadar cok... bılgın olsun... arena sezonları nekadar suruyo bılmıyorum ama bıtmesıne 2 ay kala puan bırıktırmeye baslayabılırsın.. cogu full tıer 1 glad olan ınsanlar ratınglerı sayesınde 5k honor ıle tıer 2 ıtemlerden 3 er parca alıp yoluna devam ettı.. yanı anlıcagın saglam ratıng yaparsan yenılıkler karsısında caresız kalmıcaksın (bır r14 olayı gıbı olmıcak)..

ıyı oyunlar...
  • Aynı nedenler yüzünden bende soğudum oyundan arkadaşım.. Son patchler çok kısa aralıklarla çıkmaya başladı. Sanki Blizz birşeyleri birşeylere yetiştirmeye çalışıyormuş gibi.. Ben aylarca Tier2 kastığımı hatırlıyorum. Şimdi Tier4'ü olmayan adam direk Tier6 ile başlayabiliyor eğer iyi bi guilde sahipse.

Beni oyundan soğutan bir başka neden de bütün itemlerin birbirine benzemesi. Ayırt edilmesi imkansız. Tier6 mı Arena Sezon 2 set mi ? Sezon 1 silahı mı Sezon 2 silahımı ? Nerdeyse bütün mail kafalıklar birbirinin aynı. Ben oyundan iyice sıkılmaya başladım bu sıralar heralde Blizz de öyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

Aynı nedenler yüzünden bende soğudum oyundan arkadaşım.. Son patchler çok kısa aralıklarla çıkmaya başladı. Sanki Blizz birşeyleri birşeylere yetiştirmeye çalışıyormuş gibi.. Ben aylarca Tier2 kastığımı hatırlıyorum. Şimdi Tier4'ü olmayan adam direk Tier6 ile başlayabiliyor eğer iyi bi guilde sahipse.

Beni oyundan soğutan bir başka neden de bütün itemlerin birbirine benzemesi. Ayırt edilmesi imkansız. Tier6 mı Arena Sezon 2 set mi ? Sezon 1 silahı mı Sezon 2 silahımı ? Nerdeyse bütün mail kafalıklar birbirinin aynı. Ben oyundan iyice sıkılmaya başladım bu sıralar heralde Blizz de öyle..
    yeno wow gelio arkadas arthas kescez level dergisinde de bi yerde yaziodu ondandir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Goldthwait

Aynı nedenler yüzünden bende soğudum oyundan arkadaşım.. Son patchler çok kısa aralıklarla çıkmaya başladı. Sanki Blizz birşeyleri birşeylere yetiştirmeye çalışıyormuş gibi.. Ben aylarca Tier2 kastığımı hatırlıyorum. Şimdi Tier4'ü olmayan adam direk Tier6 ile başlayabiliyor eğer iyi bi guilde sahipse.

Ya en iyisi raid hoca...Raid yapan bir guild bulamadım mı oynama gerçekten oyunu,blizz mahvediyor çünkü o kastığın itemleride.Bence bu itemlerin hepsinin kendine has özellikleri olmalı ki yeni patch geldiğinde *Delete* yapmayalım ve zamanımız boşuna gitmesin...Ne gibi?Mesela şöyle Frozen Throne'da chain ligthing atan kolyeler,yanımızda troll,murloc summonlamak için itemler falan vardı.Ya bu türden uniq özellikler koysunlar,yada bunları millet kasmasın...Yani çöpe gidiyor resmen.Bir sonraki tierdede farklı farklı bu türden özellikler koysunlar.Böyle basit bir şekilde T1 T2...T8 T9 bu uzar gider,en iyisi yok ama en kötüleri var.Bu tier geyiği bitmez,ya raid yapıcaksın sağlam bir guild bulup,yada oturup diğer patchi bekliyceksin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 22 Haziran 2007; 20:39:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Ya en iyisi raid hoca...Raid yapan bir guild bulamadım mı oynama gerçekten oyunu,blizz mahvediyor çünkü o kastığın itemleride.Bence bu itemlerin hepsinin kendine has özellikleri olmalı ki yeni patch geldiğinde *Delete* yapmayalım ve zamanımız boşuna gitmesin...Ne gibi?Mesela şöyle Frozen Throne'da chain ligthing atan kolyeler,yanımızda troll,murloc summonlamak için itemler falan vardı.Ya bu türden uniq özellikler koysunlar,yada bunları millet kasmasın...Yani çöpe gidiyor resmen.Bir sonraki tierdede farklı farklı bu türden özellikler koysunlar.Böyle basit bir şekilde T1 T2...T8 T9 bu uzar gider,en iyisi yok ama en kötüleri var.Bu tier geyiği bitmez,ya raid yapıcaksın sağlam bir guild bulup,yada oturup diğer patchi bekliyceksin....

Alıntıları Göster
    İtem olayı cidden işin içinden çıkılmaz bir hal alıyor. Valla arena sezon 1 itemleri alanlar sezon 2 gelince alay konusu oldu serverda. İtemler birbirine benziyor sonuçta nereye kadar yeni tasarım yapabilirlerki rengini değiştirip statlarıyla oynuyorlar al sana bilmem ne seti. Zaten 10 gb oldu wow klasörü farklı tipte itemler koysalar 20gb olur artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Agwe_

Alıntıları Göster
    Bitti abi Wow.Tbc yok etti bütün güzellikleri.Bi paralı oyunda bu kadar bug olurmu?Bu setlerin durumu mâlum.Zırt pırt patch indiriyoruz(az buz deil 60-70 mgb,bazen 300mgb!).Haritalar berbat,karizma yok mekânlarda;çizgi film animasyonları gibi.Hele Tempest keep dungeonları renk cümbüşü;girdigimde gözlerim ağırıyo.Yeni sınıf getirdiler b..k gibi ikiside.Zırt pırt classların özellikleri deiştiriliyor.DM-Stratholme-Scholomance(raidleri saymıyorum) kimsenin girmediği yerler oldu.2 gün önce alt karakaterime güzel bir dagger düşürdüm(mavi item) Lbrs'den.59 lvl olup Hellfire geçtim aldıgım ilk görevdeki yeşil item onun 2 katı daha iyi özelliklere sahip.Böyle saçma şey olurmu ya!Milleti Outlandamı tıkmak istiyolar?
    8 aylık oyuncuyum 70 lvl warrior karakterim var.2 tanede alt charım aynı serverda. SSC yapabilen bir guilddeyim.Ama şu oyundan artık hiçbir keyif almıyorum raidler dışında!Önceden bu oyunu yere göğe sığdıramazdım şimdi gördügünz gibi ...Çoluk çocuk oyununa zman harcayamam.Bekledigim birkaç oyun çıkınca brakıcam.
    Ohh içimdekileri döktüm rahatladım bee(laga alıştık diye bahsetmedim)Hadi eyw

Dahada yazardım biçok şey ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilyAK -- 22 Haziran 2007; 21:41:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

Bitti abi Wow.Tbc yok etti bütün güzellikleri.Bi paralı oyunda bu kadar bug olurmu?Bu setlerin durumu mâlum.Zırt pırt patch indiriyoruz(az buz deil 60-70 mgb,bazen 300mgb!).Haritalar berbat,karizma yok mekânlarda;çizgi film animasyonları gibi.Hele Tempest keep dungeonları renk cümbüşü;girdigimde gözlerim ağırıyo.Yeni sınıf getirdiler b..k gibi ikiside.Zırt pırt classların özellikleri deiştiriliyor.DM-Stratholme-Scholomance(raidleri saymıyorum) kimsenin girmediği yerler oldu.2 gün önce alt karakaterime güzel bir dagger düşürdüm(mavi item) Lbrs'den.59 lvl olup Hellfire geçtim aldıgım ilk görevdeki yeşil item onun 2 katı daha iyi özelliklere sahip.Böyle saçma şey olurmu ya!Milleti Outlandamı tıkmak istiyolar?
    8 aylık oyuncuyum 70 lvl warrior karakterim var.2 tanede alt charım aynı serverda. SSC yapabilen bir guilddeyim.Ama şu oyundan artık hiçbir keyif almıyorum raidler dışında!Önceden bu oyunu yere göğe sığdıramazdım şimdi gördügünz gibi ...Çoluk çocuk oyununa zman harcayamam.Bekledigim birkaç oyun çıkınca brakıcam.
    Ohh içimdekileri döktüm rahatladım bee(laga alıştık diye bahsetmedim)Hadi eyw

Dahada yazardım biçok şey ha

Alıntıları Göster
    1.5 yıldır korsan server dayım. bugünlerde orjinale geçecektim bıktım şu oyundan daha geçemeden. dediğiniz gibi t5 t6 t7 t8 gider böyle. duyduğuma göre lvl sınırı maks 100 olacakmış. nolur o zmn warrior un canı 30k warlock 25k-30k arası öyle aşşaya doğru gider mage 30k fln çakar sağlam gear fln la. bu böyle gider. keşke daha önce lvl sınırı 60 ken fırsatım olsaydı da orjinale geçseydim ama neyse şu sıralar kendimi prince of persia serisine verdim

sonra elder scrolls 4 , crysis fln dvm edecem yeni nesil oyunlarla

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

1.5 yıldır korsan server dayım. bugünlerde orjinale geçecektim bıktım şu oyundan daha geçemeden. dediğiniz gibi t5 t6 t7 t8 gider böyle. duyduğuma göre lvl sınırı maks 100 olacakmış. nolur o zmn warrior un canı 30k warlock 25k-30k arası öyle aşşaya doğru gider mage 30k fln çakar sağlam gear fln la. bu böyle gider. keşke daha önce lvl sınırı 60 ken fırsatım olsaydı da orjinale geçseydim ama neyse şu sıralar kendimi prince of persia serisine verdim

sonra elder scrolls 4 , crysis fln dvm edecem yeni nesil oyunlarla

Alıntıları Göster
    En iyisi arkadaşım.
    Biz bu oyunu bırakamıyoruz tıpkı sigara gibi bulaştımı çok zor kurtulursun.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeVil_BoZZo

En iyisi arkadaşım.
    Biz bu oyunu bırakamıyoruz tıpkı sigara gibi bulaştımı çok zor kurtulursun.

Alıntıları Göster
    EVE online ss lerine baktım hoş gözüktü ona mı başlasam dedim. uzay gemisi fln tam blimkurgu manyağı(bu ben oluyorum) için oyun dedim. yıldız savaşlarını ezber etmiş biri için ideal oyun. deneyen (oynayan yakını olup izleme fırsatı bulan)varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: eskiekşiyazarı

EVE online ss lerine baktım hoş gözüktü ona mı başlasam dedim. uzay gemisi fln tam blimkurgu manyağı(bu ben oluyorum) için oyun dedim. yıldız savaşlarını ezber etmiş biri için ideal oyun. deneyen (oynayan yakını olup izleme fırsatı bulan)varsa düşüncelerini paylaşabilir mi?

Alıntıları Göster
    benim topic açma nedenim de buldu
    Oyun başkaları için cok hızlandırıldı normal insanlar bu hızla yetişemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: amboleos

benim topic açma nedenim de buldu
    Oyun başkaları için cok hızlandırıldı normal insanlar bu hızla yetişemiyor

Alıntıları Göster
    katılıyorum ve en iğrenç olanı pvp serverlerde pvp değil pve ağırlıklı mahkum etmişler insanları dung yapıp zaman geçirsinler diye kesinlikle pvp yalan her zaman açık olan büyük bir pvp map yok av var oda sıralı çok mantıksız açılacağı söyleniyordu hala gelişme yok ...

• quote:

Orijinalden alıntı: MuRaT

katılıyorum ve en iğrenç olanı pvp serverlerde pvp değil pve ağırlıklı mahkum etmişler insanları dung yapıp zaman geçirsinler diye kesinlikle pvp yalan her zaman açık olan büyük bir pvp map yok av var oda sıralı çok mantıksız açılacağı söyleniyordu hala gelişme yok ...

Alıntıları Göster
    Açıkça söylim çok sıkıldım bu oyundan ama bırakamıyorum çunku bu kalitede başka bir oyun yok. Başka bir char açtım lvl39 yapıp xp kasmayı bırakcam, canım sıkıldıkça girer pvp yaparım. Ultima sanki daha zevkliydi ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Nergall

Açıkça söylim çok sıkıldım bu oyundan ama bırakamıyorum çunku bu kalitede başka bir oyun yok. Başka bir char açtım lvl39 yapıp xp kasmayı bırakcam, canım sıkıldıkça girer pvp yaparım. Ultima sanki daha zevkliydi ya

Alıntıları Göster
    Blizzarda hergün lanet okuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatalERROR! -- 23 Haziran 2007; 3:47:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatalERROR!

Blizzarda hergün lanet okuyorum.

Alıntıları Göster
    Ya beyler yapmayın daha dün sanal card çıkardım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jr. Corrado

Ya beyler yapmayın daha dün sanal card çıkardım!

Alıntıları Göster
    eet blizz biraz olayı batırdı.bn daha tam anlamıyla oyunu öğrenemedim şuan 62 lockum var..tek işim q yapmak sabahtan akşama 70 için kasıyorum..anlıcağınız dediğiniz tierlere bya uzağım.ama siz hernekadar tüm itemler çöpe gitse desenizde bi çok kşi en üst sınıra ulaşmıştı ve oyundan sıkılmaya başlamıştı..blizz de para kaybetmemek için yeni şeyler çıkardı..hernekadar kötü olsada millet yeni yerleri görünce tekrar oyuna döndü.eminimki 1-1,5 yıl sorada sınır 80 olucaktır.etraftada yeni setleri dizmiş bi sürü insan var..anladığım kadarıylada statlar arasında fazla bi fark yok..ama outlanddeki itemler gerçekten olayı bozmuş...

• quote:

Orijinalden alıntı: stealth213

eet blizz biraz olayı batırdı.bn daha tam anlamıyla oyunu öğrenemedim şuan 62 lockum var..tek işim q yapmak sabahtan akşama 70 için kasıyorum..anlıcağınız dediğiniz tierlere bya uzağım.ama siz hernekadar tüm itemler çöpe gitse desenizde bi çok kşi en üst sınıra ulaşmıştı ve oyundan sıkılmaya başlamıştı..blizz de para kaybetmemek için yeni şeyler çıkardı..hernekadar kötü olsada millet yeni yerleri görünce tekrar oyuna döndü.eminimki 1-1,5 yıl sorada sınır 80 olucaktır.etraftada yeni setleri dizmiş bi sürü insan var..anladığım kadarıylada statlar arasında fazla bi fark yok..ama outlanddeki itemler gerçekten olayı bozmuş...

Alıntıları Göster
    en iyisi bende olacak diye kasarsanız daha çok kasarsınız.

akışına bırakın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: kickstart

akışına bırakın bence.

Alıntıları Göster
    walla ben oyunumdan memnunum.tamam cok cabuk cıkıor t-4-5-6 ,ama cıkanları hemen almak sahıp olmak zorunda degılsın . zindan questler bu ıtemlarsız da oluor. ve ayrıca oyunun asıl amacı ıtem kasmak degil bence. ha pvp yapıcam dagıtıcam fikrindeysen ıtema bu kadar takılma tamam önemli ama bence charında ustalasmak basta gelır.size katıldıgım noktalarsa tuketımı wow cok hızlandırdı umarım sona yaklasmıoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: kickstart

akışına bırakın bence.

Alıntıları Göster
    daha emerald dream var duskwoodun ortasındaki kocaman kapıyı unutmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcePath

daha emerald dream var duskwoodun ortasındaki kocaman kapıyı unutmayın...

Alıntıları Göster
    Aha bide Emerald Dream var dimi ohoo oyu uzar o zaman
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.