< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 25 Mart 2019; 22:19:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herons -- 25 Mart 2019; 22:19:34 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kına yaksın herkes, "uza, ikile, kes, kaybol,lan,ulan" diye konuşan, ebeveynlerinin yarım yetiştirdiği ergen sürüsü haline gelmiş forumdan uzaklaşman senin lehine olacaktır.
Moderasyon desen çiftlik, bundan 3 sene önce şikayetin ile adam gibi ilgilenirler, adaletli karar verirlerdi, en azından bir çaba vardı. İncisözlükten hallice, günden güne içi boşalan bir platform yaratmayı başardınız, tebrikler. Adam gibi moderasyonu olan alternatif bir site işin kaymağını yer şu anda. |
Ben herzaman diyorum burada kişilerin büyük çoğunluğu gerçek dünyadan kopuk antisosyal, bir çoğu inanç ve dolayısıylada ahlak yoksunu tiplerden oluşuyor,
İşin komik tarafıysa bu kişiler kendilerini aydın ve ileri görüşlü olarak nitelendiriyor, Zaten buranın çivisi son birkaç yıldır iyice çıktı sözde teknoloji forumu ama ne yazıkki resmen siyasi bir foruma dönüşmüş durumda, Kabahat birazda sendeki bunun gibi ciddi bir konuyla ilgili bu tiplerle derdini paylaşıyorsun, uzaklaşıp gerçek dünyada sorunlarına çare araman isbatli bir karar olmuş, Yolun açık olsun ... |
İkile koçum.
|
insanlara yaranamazsin dostum. hakkında ve hakkımızda hayırlısı olsun.sen mutlu ol yeter ailene dostlarına gerekli değeri ver buraları düşünme.artik hiçbir şey eskisi gibi değil bu ülkede. gençler zamanla anlayacak oda belki
|
Konularını okudum böyle konuları konu dışı özel'de açarsan daha seviyeli cevaplar alırsın zira konu dışı donanımhaberin çöplüğüdür.
Hakaret, aşağılama, kıskançlık genel olarak ülke insanının realitesidir bunu yeni öğrenmiş olman tuhaf |
Sen sadece forum mu bu hale geldi sanıyorsun ?
Dostum bu ülkenin her ortamı her kıraathanesi her cafesi her sokağı her okulu bu halde. |
Yahu ulke islamdan uzaklasti demissin, ahlaksizligi ve adaletsizligi buna baglamisin ama akraba evliligi yapip uzerine Almanya'ya gidiyorsun. Bu ne is?
Almanya'da kilise vergisi var, musluman olarak bunu verecek misin? Neredeyse adim basi Biergarten var, dinince haram olan ickiyi icmeye gidecek misin? Olur da calisirsan sana maas verecek olanlar kafir diye bahsettiginiz yahudiler ve hristiyanlar hatta ateistler olacak, musluman olarak gayrimuslimlerle, kafirlerle calisabilecek misin? Hic bir sey yapmiyorum desen vergi vereceksin ve bu vergiler senin dusman olarak gordugun kafirlere gidecek. Suriyelilerin Turkiye'de yaptigi gibi vergiden muaf olma durumun yok. Restoranta gittiginde domuz eti yiyeceksin. Eti siparis etmesen bile pisirilen yer ayni. Keza kasaplarda satilan etlerde ayni. Sadece 'Halal' diye yazanlar ve sertifikasi olanlar helal kesim, o AB helal kesimi hayvanlara iskence edildigi icin yasaklamaya calisiyor. Forumdaki diger islamistlere de soyledim sana da soyluyorum. Illa islam ile yonetilmek istiyorsaniz Arabistan'a gidin. Bir cok yurtdisinda yasayan, 'memleketime donmek istiyorum ama imkanlar el vermiyor' diye aglayanlara senelerdir ayni teklifi yaptim. Oturum kartini / calisma iznini / vatandasligini iptal et, konsolosluga gidip iptal ettigine dair dilekceni ver, ucak paran, tum tasinma masrafin ve Turkiye'de evin yoksa bir aylik otel paran benden dedim. Bir tane bile kabul eden olmadi. Madem islam herseyin cozumu islam ulkelerine gideceksin, Avrupa'ya degil. |
Gerçekten aklım almıyor.. Biri aydınlatsın..
Akraba evliliğini onaylayan ve bu yazılara artı veren tüm şahıslara sesleniyorum. Hepiniz cahilsiniz arkadaşım, cahilsiniz. Akraba evliliği tıp literatüründe AÇIKÇA YAZAR, %99 RİSKTİR, YASAKLANMASI GEREKİR DENİR... cahil insanlar bu tarz evliliklere başvurarak çocuk sahibi olurlar. Çocuklarıda sakat doğar sonra haber bültenlerine konu olurlar, çocuğum sakat oldu işte akraba evliliği yaptık sevdik birbirimizi ne yapalım felan da filan acitasyonlarına girerler.. Bunlarıda destekleyen şakşakçıları vardır bu konuda olduğu gibi. Sevgiyi dışarıda arayın allah aşkına!! akrabalarınızda değil..!!! |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 25 Mart 2019; 7:3:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|