Şimdi Ara

Ben Herons Forumdan Uzaklaşıyorum. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gerçekten aklım almıyor.. Biri aydınlatsın..

Akraba evliliğini onaylayan ve bu yazılara artı veren tüm şahıslara sesleniyorum. Hepiniz cahilsiniz arkadaşım, cahilsiniz. Akraba evliliği tıp literatüründe AÇIKÇA YAZAR, %99 RİSKTİR, YASAKLANMASI GEREKİR DENİR... cahil insanlar bu tarz evliliklere başvurarak çocuk sahibi olurlar. Çocuklarıda sakat doğar sonra haber bültenlerine konu olurlar, çocuğum sakat oldu işte akraba evliliği yaptık sevdik birbirimizi ne yapalım felan da filan acitasyonlarına girerler.. Bunlarıda destekleyen şakşakçıları vardır bu konuda olduğu gibi.

Sevgiyi dışarıda arayın allah aşkına!! akrabalarınızda değil..!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XBlades -- 25 Mart 2019; 14:27:51 >

• gittiklere her yerde ortadoğulu olduğunu gösteriyor. gerçekten utanıyor ve üzülüyorum.
  • Olum konu sahibini desteklemeden önce konularını okuyun bi adam tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iyiki bir Yengen Vizesi alip Almanyaya gidiyorsun ha. Görende Marsa gidiyon sanir. 15 inden sonra Almanyaya gidenden bi cacik olmaz. Ne dilini dogru durust ogrenip konusabilirsin nede kendini kabullendirebilirsin. Iki ara bi derede ayak isleri yaparsin. Git fabrikaya gel eve monoton bi hayat. Yasamayi iyi bilenlerde var tabi ama bunlar orda yetisenler oluyor. Sen cevreyi hayati kavrayana kadar orda bir 5 yil gecer. Bu arada ahlaktan yakiniyorsun ama Almanyada yuzme havuzlarinda yazin kadinlar ustsuz guneslenir sakin gitme oralara, ahlakin geri donusumu olmayacak sekilde bozulur

Anlasildi bu arkadasin evliligi yakin, yenge Nette takilmasina izin vermeyecek diye yer yapiyor akli sira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _turbo_ -- 25 Mart 2019; 22:9:31 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hergun moralim bozulmasin diye girmeyim diyip dayanamiyorum ama gunun sonunda pisman olup cikiyorum.Suanda o kadar cok pkk/hdp ,akp yada chp li maasli trol varki sosyal medyada .Ahlak anlayisini sifirladilar malesef guzelim ulkemde

• sosyal medya tam anlamıyla ülkenin durumunu göstermese de bir derece aynası oluyor
    zaten bu forumda donanım haber olmaktan çoktan çıktı ,donanım kısmında ise marka ,firma savunucuları sürekli bir yerlere yönlendirme peşinde
    bilgisayar kısmında amd. ,cep telefonu kısmında iphone ,otomobil bölümünde vosvos ,konu dışı bölümünde tipsizim -eczanemde 1000 tl.ye çalışacak elaman bulamıyorum ,kızlar şöyle böyle ve evlenmeyeceğim ,felsefe bölümünde dine saldırı ,ülke gündemi bölümünü zaten anlatmaya gerek yok ,sıcak fırsatlarda sürekli 2.el ürün ve çek satışı ,anasayfa bölümünde yerli ve milli vs.

gizli satıcılar ,gizli firma elamanları ,normal üyeden fazla fake ve troll hesaplar
    her konuyu siyasete yada dine getirenler

yani aslında bizim insanımız hiç değişmiyor ,eskiden de en iyi bildikleri konular din ,siyaset ,futboldu
    şimdi ise buna bilgisayar ve cep telefonu ,otomobil prof.ları eklendi ,tek fark bu oldu

en alim olanları ise google sorucuları oluyor ,hangi konu olursa olsun oraya yazıp birilerinin fikirlerini kopyala yapıştır ile prof. edalarından geçilmiyor ,yaşmış tecrübeymiş falan hep boş ,google ne diyorsa o

bir forumu yönlendirenler yöneticilerdir ,onlar böyle istemese bu forum asla böyle olmaz
    o nedenle artık bu forumu çok ciddiye almamak gerekiyor ,ciddi olanlarla ciddi ,olmayanlara da ona göre davranacaksın ,yoksa insan boş yere kendini üzüp duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: XBlades

Gerçekten aklım almıyor.. Biri aydınlatsın..

Akraba evliliğini onaylayan ve bu yazılara artı veren tüm şahıslara sesleniyorum. Hepiniz cahilsiniz arkadaşım, cahilsiniz. Akraba evliliği tıp literatüründe AÇIKÇA YAZAR, %99 RİSKTİR, YASAKLANMASI GEREKİR DENİR... cahil insanlar bu tarz evliliklere başvurarak çocuk sahibi olurlar. Çocuklarıda sakat doğar sonra haber bültenlerine konu olurlar, çocuğum sakat oldu işte akraba evliliği yaptık sevdik birbirimizi ne yapalım felan da filan acitasyonlarına girerler.. Bunlarıda destekleyen şakşakçıları vardır bu konuda olduğu gibi.

Sevgiyi dışarıda arayın allah aşkına!! akrabalarınızda değil..!!!
    onlar cahil, bunu bu sekilde dile getirdigin icin sen de cahilsin. boyle bi uslup kullanamazsin. bana bu sekilde beni ceo luga goturecek seyler soyle yine agzina vurur bayiltirim. bir insan intihar etmekte bile ozgurken evliligi hakkinda haddini asan cumleler kuramazsin yaptigi yanlis bile olsa. ne diyeyim ailenin egitimsizligi

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Aslinda senin sorunun kız arkadaş bulamamak buna kafa yor arkadaş edinmeye değil

• quote:

Orijinalden alıntı: tersosmos

Aslinda senin sorunun kız arkadaş bulamamak buna kafa yor arkadaş edinmeye değil
    Tipinizin aşırı tipsizim, bulgur kazanı gibi kocaman kafam var. Kazak giyerken kafam yakasından çıkmıyor. Yemek yerken koca kafamda ağızımın yerini bulamoyorum. Koca kafamı traş eden berber küfür ediyor.

• Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    Amaç kız arkadaş bulmanız tipiniz değil önce tipinizi unutun daha sen beğenmiyorsun tipini önce kendin bir inan illaki eşdeğer bir eşiniz vardır karşı cinsden

• Aileleri karıştırmayalım orada dur.

Akraba evliliğini meşrulaştırmaya çalışmak ne zaman özgürlük oldu? Kendinize gelin, saçma sapan konuşmayın.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.