Şimdi Ara

Ben Herons Forumdan Uzaklaşıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef son yillarda insan kalitesi cok dustu. Egitim sistemimize bakarsaniz bunu anlarsiniz. Adeta yapboz tahtasi. Bunun curuk meyveleri de boyle cikiyor ortaya. Bence kendi hayatiniza yon verin ve gerisini dusunmeyin. Cunku oyle bir doneme girdik. Soylenecek cok sey var da yildik artik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kanbur değil kambur.
  • Ben herzaman diyorum burada kişilerin büyük çoğunluğu gerçek dünyadan kopuk antisosyal, bir çoğu inanç ve dolayısıylada ahlak yoksunu tiplerden oluşuyor,
    İşin komik tarafıysa bu kişiler kendilerini aydın ve ileri görüşlü olarak nitelendiriyor,

Zaten buranın çivisi son birkaç yıldır iyice çıktı sözde teknoloji forumu ama ne yazıkki resmen siyasi bir foruma dönüşmüş durumda,

Kabahat birazda sendeki bunun gibi ciddi bir konuyla ilgili bu tiplerle derdini paylaşıyorsun, uzaklaşıp gerçek dünyada sorunlarına çare araman isbatli bir karar olmuş,
    Yolun açık olsun ...

• Ben Herons - Biladerim için Don-an-ım-ha-ber için
  • Bol şans

• Koks34 kullanıcısına yanıt
    Aynen. Ne kadar gereksiz adam varsa doldu foruma. Bir de öne çıkartıyorlar.

• Yahu ulke islamdan uzaklasti demissin, ahlaksizligi ve adaletsizligi buna baglamisin ama akraba evliligi yapip uzerine Almanya'ya gidiyorsun. Bu ne is?
    Almanya'da kilise vergisi var, musluman olarak bunu verecek misin?
    Neredeyse adim basi Biergarten var, dinince haram olan ickiyi icmeye gidecek misin?
    Olur da calisirsan sana maas verecek olanlar kafir diye bahsettiginiz yahudiler ve hristiyanlar hatta ateistler olacak, musluman olarak gayrimuslimlerle, kafirlerle calisabilecek misin?
    Hic bir sey yapmiyorum desen vergi vereceksin ve bu vergiler senin dusman olarak gordugun kafirlere gidecek. Suriyelilerin Turkiye'de yaptigi gibi vergiden muaf olma durumun yok.
    Restoranta gittiginde domuz eti yiyeceksin. Eti siparis etmesen bile pisirilen yer ayni. Keza kasaplarda satilan etlerde ayni. Sadece 'Halal' diye yazanlar ve sertifikasi olanlar helal kesim, o AB helal kesimi hayvanlara iskence edildigi icin yasaklamaya calisiyor.
    Forumdaki diger islamistlere de soyledim sana da soyluyorum. Illa islam ile yonetilmek istiyorsaniz Arabistan'a gidin. Bir cok yurtdisinda yasayan, 'memleketime donmek istiyorum ama imkanlar el vermiyor' diye aglayanlara senelerdir ayni teklifi yaptim. Oturum kartini / calisma iznini / vatandasligini iptal et, konsolosluga gidip iptal ettigine dair dilekceni ver, ucak paran, tum tasinma masrafin ve Turkiye'de evin yoksa bir aylik otel paran benden dedim. Bir tane bile kabul eden olmadi. Madem islam herseyin cozumu islam ulkelerine gideceksin, Avrupa'ya degil.

• Şahsen almış olduğunuz karar için üzüldüm,ait olduğumuz toplumun genel eğitim ve inanç yapısı ortada,bunlarda ancak üç,beş nesil sonra düzelme olur,senin gibi kendini,fikrini ifade ederken ,kimseyi krmamaya çalışan birisisin,ben inanç açısından, uygun konularda seninle tartışmak isterdim,çünkü ilgimi çeken başka bir konu yok, önündeki yaşamda sana başarılar dilerim,asıl imtihanın şimdi başlıyor, evlilik müessesesi senden çok şey ister ,forumdaki sümüklüleri aramazsın umarım bence aratacak bir müessese de ondan

• 14 mesajınla gidip gitmemen kimin umrunda... egolu insanlara hastayım.
  • Teyze kızına kaç , yaş 25 olsun , ülkeyi kötüle ! Sonra da DH kadrosu & üyeleri suçla !!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Din, ahlak ve toplumsal değerlerin aşağılandığını söylediği için hemen ikile vs demişler.
    Bu adam insanların dinine saldıran dinsizliği yücelten veya dini geçtim kültürümüze ters şeyleri alkışlayan biri olsa gitme diye ağlarlardı.
    Kimin yetiştirdiği belli olmayan hiçbir değeri olmayıp hiçbirini savunmayan kişiler sözü o kadar doğru ki. Ben de forumdan uzaklaşmayı düşünüyorum. Muhalefet başka bir şeydi önceden forum bu bitmeyen iğrenç nefret kusma-provoke etme seanslarına müsaade ettikçe de gelmeyeceğim.
    3-5 yararlı konu açan herkes önüne gelene arap aktroll vs diyen zombiler yüzünden uzaklaştı. Oysaki bazılarının alakası yok.
    Bu forumda ülkemiz yeni bir silah geliştirdi haberinin altında bile nefret kusulabiliyor. Ya ermeni ya israil dölü bu insanlar bana sorarsanız. Dinsiz de olsa en azından vatanını seven birisi bunları yapmaz. Neyse size iyi forumlar.

• Yazdıkllarında çok haklısın,

benim şahsi gözlemim,

30 civarı pkk sempatizanı

40 civarı fetö sempatizanı formu trollüyor,

blokladıkdan sonra daha net görüyorum, sürekli aynı isimler 3 4 satırda bir blok olarak çıkıyor.
  • Arkadaşım konu açmışsın akraba evliliğini meşrulaştırıyorsun. Normal birşeymiş gibi uzun uzun anlatıyorsun birde insanlarla tartışıyorsun.. Bilimsel olarak %99.9 riskli olduğunu söylediğimiz halde direnmeye devam ediyorsun. Seviyorsan karşındakini, bırakıcaksın. Çocuğunuz olursa kıyamet gününü yaşarsınız diyorum anlamıyorsun. Çocuk sakat doğacak sakat, hayvanlara benzeyen özellikleri olacak. Anatomisi o kadar değişik olacak ki hayvan demek bile yetmeyecek ama sen pişman olacaksın.Yok kitapta şu varmış, yok peygamberlerin sevgilileri, yok şu ayette şu yazıyor. Gerçekten psikolog arkadaşlarım var, yardımcı olalım size.
  • Sonuna kadar katılıyorum.Amaçlar troll veya mizah yapmak sanırım.Büyük ihtimal burada sabah akşam troll yapan tipler gerçek hayatta sosyal fobili ve özgüvensizler.Egolarını bu şekilde tatmin ettiklerini düşünüyorum.Ben sizin gibi uzaklaşmak istemedim sadece konu açmayı bıraktım.Açsam bile ciddi konular açmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C0609E675

Yahu ulke islamdan uzaklasti demissin, ahlaksizligi ve adaletsizligi buna baglamisin ama akraba evliligi yapip uzerine Almanya'ya gidiyorsun. Bu ne is?
    Almanya'da kilise vergisi var, musluman olarak bunu verecek misin?
    Neredeyse adim basi Biergarten var, dinince haram olan ickiyi icmeye gidecek misin?
    Olur da calisirsan sana maas verecek olanlar kafir diye bahsettiginiz yahudiler ve hristiyanlar hatta ateistler olacak, musluman olarak gayrimuslimlerle, kafirlerle calisabilecek misin?
    Hic bir sey yapmiyorum desen vergi vereceksin ve bu vergiler senin dusman olarak gordugun kafirlere gidecek. Suriyelilerin Turkiye'de yaptigi gibi vergiden muaf olma durumun yok.
    Restoranta gittiginde domuz eti yiyeceksin. Eti siparis etmesen bile pisirilen yer ayni. Keza kasaplarda satilan etlerde ayni. Sadece 'Halal' diye yazanlar ve sertifikasi olanlar helal kesim, o AB helal kesimi hayvanlara iskence edildigi icin yasaklamaya calisiyor.
    Forumdaki diger islamistlere de soyledim sana da soyluyorum. Illa islam ile yonetilmek istiyorsaniz Arabistan'a gidin. Bir cok yurtdisinda yasayan, 'memleketime donmek istiyorum ama imkanlar el vermiyor' diye aglayanlara senelerdir ayni teklifi yaptim. Oturum kartini / calisma iznini / vatandasligini iptal et, konsolosluga gidip iptal ettigine dair dilekceni ver, ucak paran, tum tasinma masrafin ve Turkiye'de evin yoksa bir aylik otel paran benden dedim. Bir tane bile kabul eden olmadi. Madem islam herseyin cozumu islam ulkelerine gideceksin, Avrupa'ya degil.
    Bu çocuk çok haklı. Ayrıca nerde bu islam düşkünü insan varsa hep onlar kaçmayı becerebiliyorlar imkanları var. Hiç ben arabİstana giden irana gideyim yok hep gavur dedikleri avrupa ameriga ama onların çenesi burda para ediyor. İslamda iyi para var galiba.

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Bende bunu anlamiyorum zaten, hem muslumanim derler, dinim butun derler, o haram bu gunah su sevap derler, ama islam devletleri yada islam hukuku ile yonetilen yerler yerine hep Bati ulkelerine kacmak isterler. Bir tane bile aksi hareket eden gormedim.
  • kendisini bloklamıştım ama bu başlığı görünce sevindim.

Teyze anne yarısıdır.
    Bu arkadaş da anne yarısının yarısıyla evlenerek bunu gururla anlatıyor ve gelmiş bize ahlaktan bahsediyor.

Hadi kardeş yolun kapalı olsun.
  • Çünkü onlar da biliyor. Her şeyin farkındalar. Bir de bunlar yurtdışına gidince daha da milliyetçi oluyor 😂.

• GR33K kullanıcısına yanıt
    Almanya'da senelerce yasayip zerre Almanca ogrenmeyenler var hala. Adam ben Almanca neden ogreneyim benim dilim degil diyor. Hala dugun konvoyu yaparlar, sadece Almanya'da degil cogu Avrupa ulkesinde bu magandaligi yapiyorlar. Sonra cezayi yiyip oturuyorlar. Avrupa'da degil oyle dugun konvoyu, gereksiz yere korna calmak bile yasak. Yasak degilse bile ben gereksiz yere calan kimseyi gormedim. Kac senedir Polonya, sonrasinda Almanya'da yasiyorum, toplamda 4-5 kez korna calindigini duydum. Onlarda cidden calinmasi gereken durumlardi.

Su da var, ozellikle bu Avrupa'da yasayan dinci gecinen kesimin devamli bir sorunu vardir. Ilk sorunlari gecim sikintisi, %90'i hatta daha fazlasi asgari ucretlidir, uzerine birkac cocuk daha yapip cocuk parasi alirlar. Sorsaniz Avrupa cok pahalidir ama geri gitmezler. Ikincisi devamli dinlerini ozgurce yasayamamaktan sikayet ederler. Seriat isteriz derler, Oktoberfest haram yasaklansin derler, Christmas senlikleri yasaklansin derler, ama geri donmezler. Ucuncusu kilik kiyafetleri. Asiri dinciler kara carsafi cok sever, carsaf giymeyenleri de turban takar. Ama devamli abarti bir makyaj, elde son model Samsung yada Apple cep telefonu, kollarinda marka cantalar eksik olmaz. Erkekleri de ya araplar gibi beyaz carsafli parmak arasi terlikli, carsaf giymeyenleri de pis bir sakalla dolasir. Kadin ve cocuklar devamli arkadan yurur kesinlikle yanlarinda yada onlerinde olmaz. Kara carsaflilarin bir de pizza yemesini gorun, evlere senlik. Transformers izliyor gibi hissedersiniz, once pece kaldirilir, sonra boyun tarafi hafifce aralanir ama ne boyun ne de gozler disaridan gozukmez, sonra pizza boyunda acilan delikten dogru iceri sokulur. Pizza pizza olali boyle zulum gormemistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend_84

Ben herzaman diyorum burada kişilerin büyük çoğunluğu gerçek dünyadan kopuk antisosyal, bir çoğu inanç ve dolayısıylada ahlak yoksunu tiplerden oluşuyor,
    İşin komik tarafıysa bu kişiler kendilerini aydın ve ileri görüşlü olarak nitelendiriyor,

Zaten buranın çivisi son birkaç yıldır iyice çıktı sözde teknoloji forumu ama ne yazıkki resmen siyasi bir foruma dönüşmüş durumda,

Kabahat birazda sendeki bunun gibi ciddi bir konuyla ilgili bu tiplerle derdini paylaşıyorsun, uzaklaşıp gerçek dünyada sorunlarına çare araman isbatli bir karar olmuş,
    Yolun açık olsun ...
    "...inanç ve dolayısıylada ahlak yoksunu..."

Ahlakın, inancın tekelinde olduğunu zanneden, "cahil ve dolayısıyla da önyargılı" tipleri de ekleyelim listeye.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.