Bildirim
ben kabloyum ama adslde durum aynimi?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende bugun kablonette kotuluk hissediyorum. hiç bir downloadım yok ama hafif surunuyorum. Mailler falan amma geç acılıyor sanki download varmış gibi.. Bu arada bende kablo.. -
adsl aynı , sürüm sürüm sürünüyor bağlantı.. -
Ben de benim bilgisayarı spylarmı sardı diye düşünüyordum . Sabahtan beri kasperda tarat bişey yok adware spyboot yine bişey yok deli olucaktım az daha neyseki bu topici gördüm. Boğazda kaza filan mı oldu acaba yine? -
Su an download yapmıyorum ama hiç bir program kullanmıyorum 3kişiye upload yapmıyorum ve hepsinin toplamı 2.2kb\s yani kisi basi 700b anca dusuyor.. Rezil yine hatlar. -
Walla Telekomun sitesinde duyuru yok...
quote:
Orjinalden alıntı: efkinos
Ben de benim bilgisayarı spylarmı sardı diye düşünüyordum . Sabahtan beri kasperda tarat bişey yok adware spyboot yine bişey yok deli olucaktım az daha neyseki bu topici gördüm. Boğazda kaza filan mı oldu acaba yine?
-
BENDE YAHOO ZANK DİYE ACİLİYOR
AMA EUROSPORT.COM CNN .COM WE DOWNLOAD.COMDAN TIK YOK
CHECK YOUR NETWORK SETTİNGS DİYOR
EHEHE
HAY BİN KUNDUZ YAAA
PARAMIZLA REZİL OLUYOZ 512KPS DEGİL 0.0000512 K OLDU RESMEN BAGLANTİM -
yazdıklarınızın aynısı bendede var.. -
Alt yapıyı geliştirmeden, bu kadar kullanıcı alırsan olacağı buydu başka birşey değil...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X