DÜNYANIZ BATSIN! |
BEN KENDİ KENDİME KAFAYI YEMEDİM SİZ BANA YEDİRDİNİZ
-
-
Şizoid hayallerde yaşıyorsun ponçik tarafından terk edilmek de bunu iyice tetikledi. Gerçeklerden uzak yaşıyorsun bunu kabullen artık. Bu gece otur masanın başına şu an ne yaşıyorsun hayatındaki en gerçek şey ne onu not al ve yalnızca onlara odaklan kalan her şeyi yavaşça hayatından çıkar. Kendini yalnızca sen iyileştirebllirsin.
-
Ben şizo falan değilim.
Hayal Dünyasında yaşadığım falan yok.
Planlarım var ve bunları gerçekleştireceğim er ya da geç!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir kızı kendinden soğutmak için şu içinde bulunduğun halden daha fazlasını yapamazsın. Tüm gün evde yatıp arada arkadaşlarla okeye gitsen daha etkileyici gelirdin Ponçik hanıma. Kızlar senin gibi tipleri asla sevmez ve hatta korkutucu bulurlar çünkü yarın bir gün olası bir anlaşmazlıkta kafayı ona takmayacağının garantisi yok. Kendine gel ve gerçeklere yönel. Zamanla iyileşeceksin.
-
Konu ponçik falan değil.
Konu bambaşka.
Beni iyileşmeye değil huzura ihtiyacım var. Yoksa gerçek anlamda birilerine çok fazla zarar vereceğim.
Tedavi ol.
-
ULAN TEDAVİYE İHTİYACIM YOK TEK ARADIĞIM ŞEY HUZUR VE ZAMANIMIN ARTIK ÇÖP OLMAMASI.
İŞİMDEN AYRILMAK İSTİYORUM, AİLE EVİNDEN GİTMEK İSTİYORUM.
GERİZEKALI İNSANLAR BENİ BULMASIN ARTIK İSTİYORUM.
Üzgünüm ama sorunlu olan sensin insanlar gayet normal.
-
Ben gayet normalim.
İnsanlar anormal.
Neden mi? En ufak şeyde kuyunu kazıp duruyorlar, arkandan iş çeviriyorlar, aşağılıyorlar.
Yalan söylüyorlar.
Bir fikir belirtirsin sen ocusun sen bucusun. Bizim insanımız toksik bu kadar basit.
Ben karşımda iki yüzlü, gelişmeme engel olan, engeller koyan, yalancı vb sorunları olan insanlar istemiyorum.
Benim tedaviye değil, benim huzura ihtiyacım var bu belki yalnızlık, belki bir kadın belki para veya başka bir şey onu bulmam gerekiyor.
Ben mutlu değilim. Mutlu değilim çünkü çürümüş, ahlakı bitik bir toplum içinde can çekişiyorum.
Tamam zer00 analizi koyuyorum Ekim ayında kesinlikle mega boğa gelecektir sen de ne kadar kazanırsın bilmem ama belli bir miktar kazanır huzurlu hayat yaşarsın yani rahat ol
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X