Şimdi Ara

Ben KİMİM :Forum yöneticileri ve Fake olmayanlar okusun..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce OynCANKIYA ile ilk defa kayıt oldum ve burda uzun süredir insanları dolandıran bir Hırsız a küfür ettigimden dolayı BAN yedi. ( yöneticiler Yalan desin )
    Daha sonra C4NKI7A ile üye oldum ve gene bir hırsız evladına küfür ettigimden dolayı BAN . ( yöneticiler yalan desin )
    Daha sonra @lic@n kullanıcı adı ile girdim ( oglum açmıştı ) h4yatnet yüzünden BAN yedim ve sebebi ise özel mesaj sistemini kullanarak H4yatnetin ManesiN oldugunu ve birçok kelimemiçinde küfürün geçtigini vede özelmesaj içinde forum yöneticilerininde oldugunu ve bu donanım haberde Hırsızların sürekli enayi avladıklarını ve bu hırsızların engellenmedigini yazdıgımdan dolayı bugün BAN yedim.
    Ne demek oluyor bu,neler çeviriyorsunuz? sask1n charının h4yalnet tarafından çalındıgını belgeleri ile burada duyuruyor ve sizler halen adamı BANlıyorsunuz,amacınız nedir ?
    ve H4yalnet halen forumda fake üye bu adam hırsız forumdakı eski rütbeli arkadaşlar bunun duyurusunu yapıyor ama forum yöneticileri keyfine BAN ..
    Burda dediklerimin aksini iddia edin lütfen sevgili forum yöneticileri.Belki burdakiler gibi KO oyuncusuyum ama bu oyunu zevkime vede paramla oynarım vede en kral şekilde oynarım,ama donanım haberde olmamın amacı çeşitli satışlar olsun yazışmalar olsun bilgiler olsun birkaç şeyden faydalanmaktır ve hemen hemen herşeyi DH den ögrendim.
    Umarım bunada FAKE dersinizde ..
    Ne yapmamızı bekliyorsunuz ? size TC kimlik numarası verelım gerekıyorsa ama o tür birbilgiyi forumda isteyen yöneticiye veririm ve benden istedigi her bilgiyide vermeye hazırım.
    Lütfen bir daha donanım haber yöneticisi olarak şahsımın karakterine BAN gibi şeyleri uygulamaya kalkarsanız,foruma üye olurken iyice okudugum kurallardan hangisine uygun oldugunu belirtn ve tarafıma teyit edin.
    Aksi halde : "Yasal Haklarım saklı olmak kaydı ile " ibaresini kullanarak hakkınızda yasal işlem yaptırmak için dava açacagımı bilin.

• +1 BURADA BİLGİ PAYLAŞIMI YAPTIGIMIZ VE DOLANDIRICILARA LAF ETTİGİMİM İÇİN BENİMDE BİR ÇOK ÜYELİGİM YÖNETİCİLER TARAFINDAN ÇEŞİTLİ BAHANELERLE YASAKLANMIŞTIR..
    NE YAPALIM SİZLER GİBİ DURUMA GÖZ YUMUP BİR ÇOK KİŞİNİN DOLANDIRILMASINIMI SAGLAYALIM..!!!

AYRICA DUYUMLARIMA GÖRE NUMAN İSİMLİ YÖNETİCİNİN Bİ KAÇ TANE CHARI ÇALDIGI VE REEL PARAYLA SATTIGINI DUYDUM..
    NUMAN SENDEN GEREKLİ AÇIKLAMALARI ALABİLİRMİYİZ
    (LÜTFEN İNKAR YOLUNU SEÇME..DUYUMLARIM SAGLAM ŞEREFLİ NAMUSLU İNSANLARDAN SAYENDE OYUNU BIRAKTILAR)

bu şekilde bi ban sistemi deam ettikçe forum legal diil İLLEGAL Bİ YER OLUCAKTIR..!!!
    uyarıları ricaları ve istekleri olumlu yönde degerlendidirsenin daha faydalı daha seviyeli bi forum olucaktır burası
    biz uyarıyoruz bu adam dolandırıcı 7-8 tane üyeligi var ıp kontrol yapın ve banlayın istiyoruz siz kolay yolu seçip ikazda uyarıda bulunan kişileri yasaklıyorsunuz..!!
    ayrıca MSJ SAYISI DÜŞÜK RÜTBESİ ONBAŞI VE ÇAVUŞ OLAN KİŞİLERİ DAHA ÇABUK YASAKLAYIP RÜTBELİ KİŞİLERE AYRIM YAPIYORSUNUZ BU KONUDAKİ RAHATSIZLIGIMIDA DİLE GETİRMEK İSTEDİM..

iyi forumlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThyphonX -- 20 Nisan 2008; 18:29:42 >

• Mesela bu vatandaşın sattıgı charı bana daha öncede ucuza vermişlerdi ve 2 gün geçmeden char gitti,keza giden item olsun önemli degil ama bu adam diyorki Forum yöneticileri aracılık yapacak.
    e bende diyorumki Forum yöneticileri arasında Hırsız olan var kardeşim,bunu sadece ben söylemiyorum forumda ve diger forumlarda numan ın bir hırsız oldugu zaten söyleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22702274/tm.htm

e bu linkdeki ilanı veren vatandaşda bizim gibi insan evladı ama adam bir hırsız yazık olmayaakmı yarın bu çocugun gelecegi ile oynanmasına forum yöneticisi numan gibi arkadaşlarımız sebebp olsun.
    Cevap bekliyoruz ey sevgili Donanımhaber yöneticileri,lütfen beni yalancı olarak afişe edermisiniz kanıtlarınız ile veya cevaplarınız ile.

• Ne geldiyse başına şu küfürden gelmiş bu kafayla gidersen daha çok ban yersin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FuLLTiMeHaCKeR

Ne geldiyse başına şu küfürden gelmiş bu kafayla gidersen daha çok ban yersin.

evet ,ama haksızlıga tahammülümüz yok,yurduminsanı öfkesini bu şekilde göstermek zorunda kalıyor,yöneticiler daha duyarlı olsa zaten gerek olmaz veya benım post kasmam lazımki rütbe alıp ayrıcalık kazanmam gerekli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TİKKO

Mesela bu vatandaşın sattıgı charı bana daha öncede ucuza vermişlerdi ve 2 gün geçmeden char gitti,keza giden item olsun önemli degil ama bu adam diyorki Forum yöneticileri aracılık yapacak.
    e bende diyorumki Forum yöneticileri arasında Hırsız olan var kardeşim,bunu sadece ben söylemiyorum forumda ve diger forumlarda numan ın bir hırsız oldugu zaten söyleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22702274/tm.htm

e bu linkdeki ilanı veren vatandaşda bizim gibi insan evladı ama adam bir hırsız yazık olmayaakmı yarın bu çocugun gelecegi ile oynanmasına forum yöneticisi numan gibi arkadaşlarımız sebebp olsun.
    Cevap bekliyoruz ey sevgili Donanımhaber yöneticileri,lütfen beni yalancı olarak afişe edermisiniz kanıtlarınız ile veya cevaplarınız ile.

Olayla pek ilgilenmiyorum. Ban olayını biz açamıyoruz ve biz yapamıyoruz. Biz sadece adminlere bildiriyoruz onlar banlıyor.

Bu forumda bana hırsız diyen kim acaba...? Kimin malını çalmışımda hırsız olmuşum?
    Ayrıca hangi forumda "Num@n" ı tanıyan varda hırsız oluyor bu numan?

Ekleme: Şu an zaten bilen biliyor. Char - item takasında zaten ben yardımcı bile olmuyorum...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Olayla pek ilgilenmiyorum. Ban olayını biz açamıyoruz ve biz yapamıyoruz. Biz sadece adminlere bildiriyoruz onlar banlıyor.
    Hangi kriterlere göre adamı seçip admine söylüyorsunuzda admin banlıyor.Admine şu rutbesi az olanı banla dıyorsunuz admin size sormuyormu : kardeşim bu vatandaş hakkı ıle foruma üye olmuş,bu adamı neden banlıyoruz.
    Ayrıca arsız hırsız dururken : h4yatnet veya devrannet neden @lic@n ve sask1n banlanıyor,gerekçesi fake üyelik diyeceksin Fake üyelik derken 1 adet üyelik ile nasıl fake olunuyor ve diger hırsız olanlar Fake olmuyormu ,yoksa bizlerin Fake olupda hırsız olmamamızmı ban sebebi oluyor ?
    daha ayrıntılı ve doyurucu bir çalışmaya ne dersin numan kardeş ,açıklamanı bekliyoruz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Num@n mı char çalmış? Hangi charı? Num@n yapmaz öyle şey.
  • Forumun belli kuralları vardır. Burada yapılan alışverişte biz sorumlu olmuyoruz. Biz şimdiye kadar bir sürü hırsız banladık ve öğrendikçede zaten banlıyoruz.
    Olay şu; şikayet edilir veya PM den ulaşılır şu şu hırsız diye eğer kanıtlanırsa çizilir... Hoş kanıt bulunmazda çizemezsekte zaten forum o kişiye bir nevi ambargo uyguluyor.

Hırsız diye bir kişiye küfür edilirse, küfür edende banlanır. Bunda maalesef yapacak birşeyimiz yok. Bu ister yeni kayıt olmuş üye olsun ister 5000 mesajlı üye olsun.
    Ayrıca @lic@n nickinin neden uzaklaştırıldığı kayda geçmemiş ve benimde bilgim yok konuyla alakalı. Geçmiş mesajları inceleyip bilgi vereceğim.

-- Benim canımı sıkan arada benim hırsız damgası yemem...
  • Evet Bütün İddalara Tüm Kalbimle Katılıyorum Num@n hackçinin Tekidir Geçen Gün 82 Lv. Full İtemli Charımı Hackledi Doritos ' Da Lütfen Gereken Yapılsın ..

Şimdi Şaka Bi Yana Olayı Tam Anlamış Değilim Ama Bu Hackçilere Küfür Ettiği İçin Ban Yiyen Ark.a Sesleniyorum

Kardeş O Zaman Yolsuzluk Yapana , Hırsızlık Yapanında Tutup Biz Kafasına Sıkalım Polise Bişi Kalmasın

Anlatmak İstediğimi Anladın Sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özkan -- 20 Nisan 2008; 19:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Forumun belli kuralları vardır. Burada yapılan alışverişte biz sorumlu olmuyoruz. Biz şimdiye kadar bir sürü hırsız banladık ve öğrendikçede zaten banlıyoruz.
    Olay şu; şikayet edilir veya PM den ulaşılır şu şu hırsız diye eğer kanıtlanırsa çizilir... Hoş kanıt bulunmazda çizemezsekte zaten forum o kişiye bir nevi ambargo uyguluyor.

Hırsız diye bir kişiye küfür edilirse, küfür edende banlanır. Bunda maalesef yapacak birşeyimiz yok. Bu ister yeni kayıt olmuş üye olsun ister 5000 mesajlı üye olsun.
    Ayrıca @lic@n nickinin neden uzaklaştırıldığı kayda geçmemiş ve benimde bilgim yok konuyla alakalı. Geçmiş mesajları inceleyip bilgi vereceğim.

70 lvl dual claverli masterli rouge desem yeterlimi num@n???
    hatırlarsın sen son bi kaç hafta içinde cep ellezi yaptıgın char..
    (1000 msj lı üye o kadar laf hakaret ve tahrik edici davranışı aptı burda hala ben 38 msj sayımla yasaklanıyorum.. ona bakara onun yarısı laf söylememişim bile.. sanırım bunuda banlıyacaksın ama sorun degil üyelik almak 2 dk sürmüyor..)

• quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Evet Bütün İddalara Tüm Kalbimle Katılıyorum Num@n hackçinin Tekidir Geçen Gün 82 Lv. Full İtemli Charımı Hackledi Doritos ' Da Lütfen Gereken Yapılsın ..

Özkan.

Forumda bir kere küfür etmek yasaksa, küfür ettiğin kişinin bir önemi var mıdır ki bunun tartışmasını yapıyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ThyphonX

quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Forumun belli kuralları vardır. Burada yapılan alışverişte biz sorumlu olmuyoruz. Biz şimdiye kadar bir sürü hırsız banladık ve öğrendikçede zaten banlıyoruz.

70 lvl dual claverli masterli rouge desem yeterlimi num@n???
    hatırlarsın sen son bi kaç hafta içinde cep ellezi yaptıgın char..
    (1000 msj lı üye o kadar laf hakaret ve tahrik edici davranışı aptı burda hala ben 38 msj sayımla yasaklanıyorum.. ona bakara onun yarısı laf söylememişim bile.. sanırım bunuda banlıyacaksın ama sorun degil üyelik almak 2 dk sürmüyor..)

Evet charın bütün bilgilerini gerçek sahibinden almıştım. Yani alkoc'un arkadaşından ve onada verdik charı. Daha sonra kendi aralarında hallettiler. (ben o kadarını biliyorum) illegal li bir msn i olan bir şahsiyetin hırsız olduğu konusunda karara bağlandı ve kapanmıştı.

• Numan pm attım bakrmısn?
  • peki olayda magdur olan arkadaş ne oldu???
    charı alıp vermişinz kafanıza göre arkadşaım o charı almış öyle yada böle siz geri arkadaşımdan HACKLEYEREK almışşınız..!! buna açıklaman ne olucak merak ediorum...
    fakat anlamadıgım bi diger nokta NEDEN SEN BU CHARI GERİ ALMA(Hackleme)olayındasın?
    nasıl yöneticisin..
    sende bi nevi illegal yola başvurmuışun sna nasılda güvenip char takası yapıylar ortada..
    charı sana vercez adamla anlaşıcaz sonra ben dicemki bi sorun oldu numan charı vermekten vazgeçtim sende olaya girip charı alıp bana verceksin ANLAMADAN DİNLEMEDEN MAGDUR İNSANIN HAKKINI KORUMADAN..!!
    bence senin bu yaptıgında dogru bi davranış degil..
    ne hakla bi işiden charı alıp digerine verebiliyorsun yönetici olman bu hakları mı sunuyor..!!!!
    banlamak yerine ilk önce dinle tartış tart sonra yasaklayacaksan yasakla ..
    ama HAKSIZ İNSANLARIN AGZININ PAYINI VERİYORUM DİYE ONLAR DURURKEN BENİ YASAKLAMAN SADECE KOCA Bİ SAÇMALIKTIR..!!!!!!!!!!!

• o yasakladıgınız banladıgınız ceza verdiginiz şahsiyetler FORUMDA BAŞKA ÜYELİLERLE CİRİT ATIYORLAR
    sorması ayıpta bu kişiler İP numaralarını göremiyormusunuz...
    siteden geçici ban yerine siteye girdigi anda yasaklasanız
    adam yasalanıyor bi kaç dakika sonra başka bi üyelikle bi topiç açıp kendine yeni avlar bulmaya çalışıyor..
    öle yada böylede buluyor yanlışmıyım..
    sizden ricam zaten bu kişiler belli.. nicklerinmden sattıkları chardan konuşmalarından tavırlarından belli oluyor..
    sadece o vatadaşın üstüne tıklayıp(yada ne yolla bakıyorsanız) bi bakın eger aynı vatandaş ise yasaklayın..
    bunu 1 yapar 2 yapar 3 yapar sonra elbet bi yerde DÜRÜSTLÜ DOGRULUK KAZANACAKTIR..
    tabii sadece sizin AZ ÖZEN GÖSTERMENİZE BAKIYOR....

(amacım kırıcı suçlayıcı olmak diil sakın ha yanlış anlaşılmasın ama aramızda bulunan dolandırıcıları FORUMUMUZDAN DEF EDELİM lütfen..)

• Evet
    Konu ile ilgili olarak numan arkadaşın MSN sine ulaştım ve yeterınce gerekli cevabı aldıgım kanısındayım.
    char hackleme konusunda zaten yukarda acıkladıklarını bana söylüyor kesınlıkle kımseye kendi şahsı olarak aracı olmuyor ve forumdan kımsede aracı olamaz kanısında bence.
    OynCANKIYA nın neden ban yedıgınıde kendısınden şimdi ögrendımkı nerdeyse 1 seneyi gecti dogru olduguna ınanıyorum ( kısaltma kufur ) tam kufur deıl ha o zamanlar yenı ogrenıomusum kufurleri :)
    Küfüre tövbe dedim ki bu arada devrannet ve hayatkadınınet de forumdan uzaklastırlmıstırlar.
    Çayda güzel olmuş haa derken bundan sonra sadece bu kullanıcı adı olan TİKKO yu kullanacagımdırki
    Anlamı Türkiye İhtilalci Köylü Kurtuluş Ordusu veya Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusudur ki rahmetli Deniz GEZMİŞ in kurucusu oldugu bir sol fraksiyondur,tamamen duygusal bir şekilde yazdım yoksa ilgim alakam yoktur,olsada inkar etmem :)

Bu ManesiN ,İllegal,hayatkadınınet,devrannet denen vatandaşiçin bir arkadaşım yarın cumhuriyet savcılıgına gerekli dilekçe ve dosyayı verip bu dosyanın bilişim suçlarına gitmesini hızlandıracak ve sanırım ilk önce live.com dan şahsın gerekli bilgileri alınacak ön hazırlıkdan sonra bu vatandaş ayvanın hangi mevsimde cıktıgını ögrenecektir.
    Herkese bu tanışma faslından dolayı teşekkur ettim.

• quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Evet Bütün İddalara Tüm Kalbimle Katılıyorum Num@n hackçinin Tekidir Geçen Gün 82 Lv. Full İtemli Charımı Hackledi Doritos ' Da Lütfen Gereken Yapılsın ..

Özkan.

Forumda bir kere küfür etmek yasaksa, küfür ettiğin kişinin bir önemi var mıdır ki bunun tartışmasını yapıyorsunuz.

arkadaş doğru söylemiş
    sen küfür edince konuyu araştırıp haklımı haksızmı diye bakmıyorlar
    senin yazmış oldugun post küfür içeriyorsa banlanıyorsun olay bundan ibaret sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: ThyphonX

peki olayda magdur olan arkadaş ne oldu???
    charı alıp vermişinz kafanıza göre arkadşaım o charı almış öyle yada böle siz geri arkadaşımdan HACKLEYEREK almışşınız..!! buna açıklaman ne olucak merak ediorum...
    fakat anlamadıgım bi diger nokta NEDEN SEN BU CHARI GERİ ALMA(Hackleme)olayındasın?
    nasıl yöneticisin..
    sende bi nevi illegal yola başvurmuışun sna nasılda güvenip char takası yapıylar ortada..
    charı sana vercez adamla anlaşıcaz sonra ben dicemki bi sorun oldu numan charı vermekten vazgeçtim sende olaya girip charı alıp bana verceksin ANLAMADAN DİNLEMEDEN MAGDUR İNSANIN HAKKINI KORUMADAN..!!
    bence senin bu yaptıgında dogru bi davranış degil..
    ne hakla bi işiden charı alıp digerine verebiliyorsun yönetici olman bu hakları mı sunuyor..!!!!
    banlamak yerine ilk önce dinle tartış tart sonra yasaklayacaksan yasakla ..
    ama HAKSIZ İNSANLARIN AGZININ PAYINI VERİYORUM DİYE ONLAR DURURKEN BENİ YASAKLAMAN SADECE KOCA Bİ SAÇMALIKTIR..!!!!!!!!!!!

Zaten orda o olayda mağdur olan arkadaşın charı hacklediği sanılıyordu. Biz charı aldıktan sonrada öylede devam etti. Daha sonrada bu charı hackleyen şahıs çıktı meydana... O mağdur denilen kişi ile hackleyen kişide aynı olabilir bunu ben bilemem daha sonra kendi aralarında konuştular diye biliyorum... Benim açımdan karakter gerçek sahibini buldu. Ha eğer o kişi mağdur olduysa bence hakkını benden değil charı kimden aldıysa ondan aramalıdır.

2. mesaja gelince, biz her üyenin tek tek ip sini kontrol edip incelemiyoruz. Şüpheli olan, yada şikayet edilen varsa zaten ip si incelenip çiziliyor. IP ban olayından bahsediyorsunuz galiba... Bu konu hakkında bilgim yok fakat sistemi yoruyor diye bir şey duymuştum vakti zamanında o yüzden ip ban çekilmiyor....Eğer siz şüpheleniyorsanız birinden şikayet et butonuna basarsınız "Fake olduğunu düşünüyorum" dersiniz. Bizde feyk ise uçururuz gider...

• quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmC

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Özkan.

arkadaş doğru söylemiş
    sen küfür edince konuyu araştırıp haklımı haksızmı diye bakmıyorlar
    senin yazmış oldugun post küfür içeriyorsa banlanıyorsun olay bundan ibaret sanırım

tamam iyi hoş güzel söylüyosunuzda.. tahrik etmek küfüre zorlamak küfür etmeye meydan hazırlamakta bi suç..
    yada ben öyle biliyorum küfür eden 1 a banlanacaksa küfür ettiren(ısrarla bu adamın damarına basıp hakaret eden) şahında bi ceza alması gerekmezmi mesela 3 gün..
    ama bu forumda bu yok.. ben küfür ettim pat 999 gün beni tahrik eden aşagılayan laf sokan kısaltmalarla küfür eden vatandaşın hiç mi suçu yok???
    bu arada TİKKO arkadaşımız..
    sen konu açtın açtıgın konu bi yere varmadan reklama başladın..
    desene benim amacım relam kendimi tanıtmak bende seni magdur birisi oldugunu düşünmüştüm ama amacın reklammış son msj ında anladım..

neyse bi şeyleri en azından NUMAN aradşaımıza anlatmış olduk inşallah uyarılarımızı ricalarımı temennilerimizi TARAFLI DEGİL YÖNETİCİ GÖZÜYLE BAKARAK YORUMLAR..
    ayrıca o char olayı yüzünden de degil foruma YÖNETİCİLERİ HİÇ BİRİNİZEDE GÜVENİMİZ ALMADI BİLİNE..

iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThyphonX -- 20 Nisan 2008; 20:02:50 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.