Şimdi Ara

Ben KİMİM :Forum yöneticileri ve Fake olmayanlar okusun.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: TİKKO

Evet
    Konu ile ilgili olarak numan arkadaşın MSN sine ulaştım ve yeterınce gerekli cevabı aldıgım kanısındayım.
    char hackleme konusunda zaten yukarda acıkladıklarını bana söylüyor kesınlıkle kımseye kendi şahsı olarak aracı olmuyor ve forumdan kımsede aracı olamaz kanısında bence.
    OynCANKIYA nın neden ban yedıgınıde kendısınden şimdi ögrendımkı nerdeyse 1 seneyi gecti dogru olduguna ınanıyorum ( kısaltma kufur ) tam kufur deıl ha o zamanlar yenı ogrenıomusum kufurleri :)
    Küfüre tövbe dedim ki bu arada devrannet ve hayatkadınınet de forumdan uzaklastırlmıstırlar.
    Çayda güzel olmuş haa derken bundan sonra sadece bu kullanıcı adı olan TİKKO yu kullanacagımdırki
    Anlamı Türkiye İhtilalci Köylü Kurtuluş Ordusu veya Türkiye İşçi Köylü Kurtuluş Ordusudur ki rahmetli Deniz GEZMİŞ in kurucusu oldugu bir sol fraksiyondur,tamamen duygusal bir şekilde yazdım yoksa ilgim alakam yoktur,olsada inkar etmem :)

Bu ManesiN ,İllegal,hayatkadınınet,devrannet denen vatandaşiçin bir arkadaşım yarın cumhuriyet savcılıgına gerekli dilekçe ve dosyayı verip bu dosyanın bilişim suçlarına gitmesini hızlandıracak ve sanırım ilk önce live.com dan şahsın gerekli bilgileri alınacak ön hazırlıkdan sonra bu vatandaş ayvanın hangi mevsimde cıktıgını ögrenecektir.
    Herkese bu tanışma faslından dolayı teşekkur ettim.

Bu Konudaki Olay Çözümlenince Bizi Bilgilendirirmisin?
    Eğer Savcılıkğa Açılan Dava Sonuçlanırsa Sonuçu Foruma Bildirirsen Seviniriz

• NUMAN öncellile tşk ederim.. bizi dinleyip aydınlattıgın için..(cahrı soan kişi illegal yada nickle ve OGUZ isimli şahıstır. benim aradşaım olan tertemiz düşünceli aradaşımı kandırmış char takası yapmışlar. siz arkadaşımdan charı alıp(hacleyip artık ne yolla aldıysanız)alıp asıl sahibine vermişiniz. ben diyorumki arkadaşımın magduriyetini nasıl hallediceksin. tamam kendi arkadaşının charı alıp vermişin onu kollamışsın BENİM ARKADAŞIMIN DURUMU NE OLACAK???onun magduriyetini nasıl gidereceksin bi yönetici olarak kendi arkadaşına yardım etmişin..!!!

ama bu forumun huzurunu bozan sizin sisteminizi yoracak kadar çok SAHTEKAR YOK Kİ..

2-3 kişi bunlarda zaten belli oluor el_hasan ın konusunda bariz belli edilmiş kişiler..

(ayrıca benim başıma geldi konu açtım 2-3 msj sonrasında konum silinmiş.. dikkatimi çeken nokta RÜTBELİ bi vatandaş o kadar gereksiz konular açıyorki günde 4-5 i bulacak kadar gereksiz bi topicler o silinmiyor ertesi gün açtıgı topiclerle birlikte (sayfada görünen 50 topicten 8 i aynı vatandaşa ait) bu tarz açılan topicler silinmiyor.. lütfen bi konua bakın kim açmış ona bakın ne söylüyor ona baın ne anlatmak istiyor onu anlayın ONDAN SONRA SİLİN..çıkar için konu açan arkadaşlarada tamahkar davranmayın..)

benden bu kadar rahatsız ettiysem özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThyphonX -- 20 Nisan 2008; 20:11:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ThyphonX

quote:

Orjinalden alıntı: TeKnOmC

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: yellowboyy

Evet Bütün İddalara Tüm Kalbimle Katılıyorum Num@n hackçinin Tekidir Geçen Gün 82 Lv. Full İtemli Charımı Hackledi Doritos ' Da Lütfen Gereken Yapılsın ..

Özkan.

Forumda bir kere küfür etmek yasaksa, küfür ettiğin kişinin bir önemi var mıdır ki bunun tartışmasını yapıyorsunuz.

arkadaş doğru söylemiş
    sen küfür edince konuyu araştırıp haklımı haksızmı diye bakmıyorlar
    senin yazmış oldugun post küfür içeriyorsa banlanıyorsun olay bundan ibaret sanırım

tamam iyi hoş güzel söylüyosunuzda.. tahrik etmek küfüre zorlamak küfür etmeye meydan hazırlamakta bi suç..
    yada ben öyle biliyorum küfür eden 1 a banlanacaksa küfür ettiren(ısrarla bu adamın damarına basıp hakaret eden) şahında bi ceza alması gerekmezmi mesela 3 gün..
    ama bu forumda bu yok.. ben küfür ettim pat 999 gün beni tahrik eden aşagılayan laf sokan kısaltmalarla küfür eden vatandaşın hiç mi suçu yok???
    bu arada TİKKO arkadaşımız..
    sen konu açtın açtıgın konu bi yere varmadan reklama başladın..
    desene benim amacım relam kendimi tanıtmak bende seni magdur birisi oldugunu düşünmüştüm ama amacın reklammış son msj ında anladım..

neyse bi şeyleri en azından NUMAN aradşaımıza anlatmış olduk inşallah uyarılarımızı ricalarımı temennilerimizi TARAFLI DEGİL YÖNETİCİ GÖZÜYLE BAKARAK YORUMLAR..
    ayrıca o char olayı yüzünden de degil foruma YÖNETİCİLERİ HİÇ BİRİNİZEDE GÜVENİMİZ ALMADI BİLİNE..

iyi forumlar

Hayır sadece tikko ya olayı anlattım ve anlayışla karşıladı... Olay budur.
    Küfür ettirende eğer küfür ettiyse, yada açıkça tahrik ettiyse tabii ki ceza alır. Tek sorun şikayet butonunun kullanılmaması.. Yani bizim bazı şeylerden haberdar olmamamız.
    Uyarılar her zaman dikkate alınır merak etmeyin. Ayrıca bunu bir ara konu açarakta dile getirmiştim. Tanımadığınız kimseye güvenmeyeceksiniz olay bu. Zaten benim içimde öyle bir niyet olsa herkesin işine karışır karakterini hacklerdim. O char mevzuu normal bir satış olayından çıkmıştı yukarıda da açıkladım.

Özel sebeplerimden dolayı şu anda çıkmak zorunda kalıyorum bir süre yazılanlara cevap veremeyeceğim. Daha başka sorusu olan,birşeyleri merak eden varsa pm atabilir...

Cevabı gördüm editledim. Aralarında halledilmesi konusunda konuşmuştuk bir kaç sefer daha. Ben o kişiyi sadece forumdan banlatırım. Yakasına yapışıp ver adamın parasını diyemem maalesef. Son paragraf için tekrar ve tekrar "Şikayet Butonu" diyorum. Forumun 400000 e yakın üyesi var. Bir tek ko bölümünde değil çok yerde sıkıntı var.
    Rahatsızlık değil asıl eksiklerim varsa ben özür dilerim. İyi akşamlar.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu arada TİKKO arkadaşımız..
    desene benim amacım relam kendimi tanıtmak bende seni magdur birisi oldugunu düşünmüştüm ama amacın reklammış son msj ında anladım..

Haklı oldugunu gördüm arkadaşım inan istemeden reklam vermişgibi oldu ama inanki reklam diye bir amacım yoktu ,tamamen gevezeligimden oldu buraya kadar olan birşey ama sen ve senin gibi arkadaşların dikkatini degere ve ahlaka saygılı insanların pekde az olmadıgını farkettim ki duyarlılıgından dolayı teşekkür ederim.
    KUZU arkadaşıma :Yarın sabah bu hukukçu arkadaşımız ile Ankara adliyesine birkaç arkadaşa danışma amacı ıle zıyarete gidecegiz ve şu anda bilişim suçlarındaki yasada belirtilen nitelikleri bulmaya çalışıyoruz ki adını koymamız gerekli,aşamaları bitirdikden sonra bu arkadaşı veya takım arkadaşlarını burda afişe edecegiz ve bu olay sonrası başlarına öyle bir dert gelecekki bunun duyurusunu burda günlerce tartışılacak bir şekilde hazırlayacagız.

• Ne Tahriğinden Bahsediyosun Kardeş Sen Şuan Hala Forumda Elini Kolunu Sallayarak Dolaşan Kasıntı 1 Ark.ın Tahriği Yüzüne Çok Sevdiğim Bir Ark. ın ID Si Süresiz Ban Yedi Yani Bu Devirde Direk Küfüre Bakıyolar..

Çok Uzun Yazıyorsunuz Okuyamayacak Kadar Yorgunum O Yüzden Herkese İyi Forumlar..
  • quote:

bu arada TİKKO arkadaşımız..

Haklı oldugunu gördüm arkadaşım inan istemeden reklam vermişgibi oldu ama inanki reklam diye bir amacım yoktu ,tamamen gevezeligimden oldu buraya kadar olan birşey ama sen ve senin gibi arkadaşların dikkatini degere ve ahlaka saygılı insanların pekde az olmadıgını farkettim ki duyarlılıgından dolayı teşekkür ederim.
    KUZU arkadaşıma :Yarın sabah bu hukukçu arkadaşımız ile Ankara adliyesine birkaç arkadaşa danışma amacı ıle zıyarete gidecegiz ve şu anda bilişim suçlarındaki yasada belirtilen nitelikleri bulmaya çalışıyoruz ki adını koymamız gerekli,aşamaları bitirdikden sonra bu arkadaşı veya takım arkadaşlarını burda afişe edecegiz ve bu olay sonrası başlarına öyle bir dert gelecekki bunun duyurusunu burda günlerce tartışılacak bir şekilde hazırlayacagız.

Teşekkür Ederim Bakalım Şimdi Napcak Bu Velet

• ya devranet hayalnet aynı kişiler peki bu legal demi hayalnet ile devranet ile aynı kişi bunu mrk ediyorum
  • Numan ? Bizim Numan ? Hırsız ?

• quote:

Evet Bütün İddalara Tüm Kalbimle Katılıyorum Num@n hackçinin Tekidir Geçen Gün 82 Lv. Full İtemli Charımı Hackledi Doritos ' Da Lütfen Gereken Yapılsın ..

Şimdi Şaka Bi Yana Olayı Tam Anlamış Değilim Ama Bu Hackçilere Küfür Ettiği İçin Ban Yiyen Ark.a Sesleniyorum

Kardeş O Zaman Yolsuzluk Yapana , Hırsızlık Yapanında Tutup Biz Kafasına Sıkalım Polise Bişi Kalmasın

Anlatmak İstediğimi Anladın Sanırım..

o ilk yazdıgın hic komik deil

• Hırkız nıman

• quote:

forumda ve diger forumlarda numan ın bir hırsız oldugu zaten söyleniyor.

lan nıman meşhur olmuşun görmeyeli
  • Num@n oyLe sey yapmaazz...! Kendinde tonLa char war naabıcak daha charı
  • Hepimiz numanız
  • Numan'ın elalemin kıçı kırık 70 level kılevırlı charına ihtiyacı yok bi kere. Elinin altında 77 ve 72 level dantel örtüsünden başka herşeyi tam olan gıcır gıcır 2 charı var. Onların yanındada gıcır gıcır 5 tane ardream charı var(FLJ, WTT, MR, WIBT, GILLO).
    Onuda geçtim, bir insana HIRSIZ damgası vurmak, onu bunla suçlamak için elinde çok sağlam kanıtların olması lazım ki bu çok büyük bir sorumluluktur. Birine hırsız derken vebali altına girdiğini, şayet dediklerin yalansa onun hırsızlığından dahada günahkar(ateistim diorsan aşşağlık olsun farkmaz) biri haline geleceğini belirtmek isterim.
    Onun dışında, çoluğum çocuğum var diyorsun, be adam yaşından başından utanda küfretme çoluğa çocuğa madem!? Demezler mi adama? Bir insan hakkını ararken sert çıkışır, dayılanır anlarız ama küfredip ortamın huzurunu bozacaksa kusra bakma kimse anlamaz bunu herşeyin, heryerin bir kuralı var bu yüzden yöneticileri suçlayamazsın(yalak diyecek olanlar benim dh yönetimine ne kadar tırt olduğumu araştırıp öyle konuşsun)

• quote:

Orjinalden alıntı: UpgradeMan

quote:

Şimdi Şaka Bi Yana Olayı Tam Anlamış Değilim Ama Bu Hackçilere Küfür Ettiği İçin Ban Yiyen Ark.a Sesleniyorum

Kardeş O Zaman Yolsuzluk Yapana , Hırsızlık Yapanında Tutup Biz Kafasına Sıkalım Polise Bişi Kalmasın

Anlatmak İstediğimi Anladın Sanırım..

o ilk yazdıgın hic komik deil

Sizi Bana Sayıylamı Veriyolar Ya Komik Değilse Gülmezsin Kardeş Hatta Yorum Yazmazsın Hem Komiklik Olsun Diye Değil Olayın Ne Kadar Gerçekçi Olduğunu Daha Dorusu Olmadığını Belirtmek İçin Yazdığım Bişey , Hadi Sen Bence Bana Hiç Bulaşma Uslu Uslu Charınla Oyna..

• quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

quote:

Mesela bu vatandaşın sattıgı charı bana daha öncede ucuza vermişlerdi ve 2 gün geçmeden char gitti,keza giden item olsun önemli degil ama bu adam diyorki Forum yöneticileri aracılık yapacak.
    e bende diyorumki Forum yöneticileri arasında Hırsız olan var kardeşim,bunu sadece ben söylemiyorum forumda ve diger forumlarda numan ın bir hırsız oldugu zaten söyleniyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_22702274/tm.htm

e bu linkdeki ilanı veren vatandaşda bizim gibi insan evladı ama adam bir hırsız yazık olmayaakmı yarın bu çocugun gelecegi ile oynanmasına forum yöneticisi numan gibi arkadaşlarımız sebebp olsun.
    Cevap bekliyoruz ey sevgili Donanımhaber yöneticileri,lütfen beni yalancı olarak afişe edermisiniz kanıtlarınız ile veya cevaplarınız ile.

Olayla pek ilgilenmiyorum. Ban olayını biz açamıyoruz ve biz yapamıyoruz. Biz sadece adminlere bildiriyoruz onlar banlıyor.

Bu forumda bana hırsız diyen kim acaba...? Kimin malını çalmışımda hırsız olmuşum?
    Ayrıca hangi forumda "Num@n" ı tanıyan varda hırsız oluyor bu numan?

Ekleme: Şu an zaten bilen biliyor. Char - item takasında zaten ben yardımcı bile olmuyorum...

8-9 ay önce bi arkadsımız +0 defander of lord itemi Numan taafından hacklendı dıye foruma şikayette bulunmuştu.
    Ancak arkadasımızın uyelıgı sınırsız kapatılmıştı

Edit:

Şimdi hatırladım KArakterındekı ıtemı hacklenen kısıde Herhangibir kanıt olmadıgından. Haksız bulunmustu ancak ben numan'ı bu tur olaylarla bir ilgisinin olmadıgını dusunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2kmtt -- 21 Nisan 2008; 20:09:18 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.