Şimdi Ara

## Ben Kimim? Tanışalım! ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben Türkcan.. Soyadım Cantürk. ( isim-soyisim esprilerini gecelim cok duydum )

Ben Alanya'da yaşıyorum.Öğrenciyim.Alanya Anadolu Lisesi 2. sınıf TM bölümü öğrencisiyim.

KO'yu hobi olarak oynuyorum.Derslerimde gayet başarılıyım ve Türkiye çapında derecelerim var.

Uzun süredir forumu takip ediyorum.Sonunda bende bu aile içine girmeye karar verdim...

Çok güncel ve arkadas canlısı bir forum oldugundan burayı tercih ettim. Son zamanlarda yaşanan talihsizlikleride göz ardı etmemiz gerekiyor. Çünkü bunu foruma mal edemeyiz...

Suan Carnac-East'ta oynuyorum. PM: TheHyperactive

KO konusunda olmasada,lise çağındaki arkadaşlara ve ÖSS 'ye girecek arkadaşlara ders konusunda yardımcı olabilirim. Güzel çalışma teknikleri ve test çözümleri hakkında bilgilerim geniş...Her konuda yardımcı olmaya çalışırım...

MSN: hyperactive.agressive@msn.com

İyi forumlar arkadaslar..!

• Oyuna fazla sararsan notların dibe vurur.!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL.P

Oyuna fazla sararsan notların dibe vurur.!

Haklısın. Ben bunu erken farkedenlerdenim. 16 Yasındayım Herseyin farkındayım ^^

Öğüdün için saol
  • Güzel Resim
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeeL The PaiN

Güzel Resim

Dikkat! Kardeşim lütfen yanlış anlamayın!

Clan simgesi; Bir Hun Tugrası olan 3 hilal ın simgesidir.Clan'ın tüm üyeleri içlerinde karşı koyulamaz bir Türklük onuru beslediğinden,böyle bir simge koyduk..

Siyasi olarakta yargılanabilir.Ancak biz bunu şeref olarak yorumladık..
  • nası ders çalışıon anlat bakim
  • ilginç 16 yaşındasın bu kadar doğru bir Türkçe kullanıyorsun , ayrıca anladığım kadarı ile genel kültürün yüksek , bence bu foruma fazlasın , çünki eski üyeler kalmadı ,artık buraya takılanların çoğu cahil ,hayattan kopuk , her an birilerinden çıkar sağlama peşinde ve geneldede yaşı -18 ,

16 yaşındaki birine göre belliki kendini iyi yetiştirmişsin seni kutluyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte ben buyum
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Türkcan foruma hoşgeldin
    benim adımda İrfan
    bende orta3 ten lise bitene kadar bu oyunu oynadım
    gerçekten zevk alanlardanım iyi bir para kazanıp sattım
    yaklaşık 10 aydır oynamıyordum ve dün akşam
    işyerinden arkadaşım ısrar edince bende başladım tekrar oyuna
    ısınmak biraz zor olucak ama idare edicez
    dh ko bölümü kullancıları tekrar knighta döndüm
    sadece arkadaşım charı düzüp çevircek
    ares te sıfırdan hazır itemlerle başladık.

kısaca L4st knighta geri döndü sevenim olduğu kadar sevmiyenim ve çekemiyenimde coktur
  • Bende 16 yaşındayım hava mı felan

Şaka bir yana, hoş geldin foruma.. İnşallah güzel vakit geçirirsin.

İyi Forumlar..

İsmim Berk bu arada. Bende Lise 2'deyim.
  • @PinHim;

Teşekkür Ederim..

#L4st;
    Hosgeldin ^^

@GörkenSeniSeviyorum;

Pm veya msn gel..Çeşitli teknikelr hayatımızı kolaylaştırır.
  • Hoşgeldin

Ben'de classRouge Kardeşimin üyeliği bu
    1 yaş küçüğüm senden 15 yaşındayım Ankara Cumhuriyet Lisesinde okuyorum
    Knight'ı bıraktım arada girip charıma takılıyorum

ASlında Bende bu sene Alanya Anadolu lisesine gelmeyi düşünüyordum nasıldır ortamı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YandanÇarklıVapur -- 15 Kasım 2008; 14:14:41 >
  • hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileğiyle derslerle pek aram olmadığı için bişey soramıycam =)
  • Adım Enes tanıştığıma memnun oldum.
    Senle yaşıtız bende 16 yaşındayım Lise 2 Sayısal öğrencisiyim.
    Kartal Anadolu öğretmende okuyorum Ko'yu 1,5 yıldır oynamıyorum çok mutluyum bu konuda derslerde çok çok başarılı değilim ama bu başarısızlığımın sebebi çok oyun oynamak yada çok pc başında durmak değil okulumuzun cidden çok zor olmasından kaynaklanıyor.
    Dediğim gibi ko oynamıyorum ama oks zamanı bile 7/24 ko oynadım ne yazık ki. Şükürler olsun ama iyi biryere girdim sayılır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Adım Enes tanıştığıma memnun oldum.
    Senle yaşıtız bende 16 yaşındayım Lise 2 Sayısal öğrencisiyim.Kartal Anadolu öğretmende okuyorum Ko'yu 1,5 yıldır oynamıyorum çok mutluyum bu konuda derslerde çok çok başarılı değilim ama bu başarısızlığımın sebebi çok oyun oynamak yada çok pc başında durmak değil okulumuzun cidden çok zor olmasından kaynaklanıyor.
    Dediğim gibi ko oynamıyorum ama oks zamanı bile 7/24 ko oynadım ne yazık ki. Şükürler olsun ama iyi biryere girdim sayılır.

bende sayısal öğrencisiydim
    gerçekten hem sayısalı hemde knightı bir arada
    götürmek çok zor ve ben götüremedim en iyisi fearfrome

• quote:

Orjinalden alıntı: L4st

quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Adım Enes tanıştığıma memnun oldum.
    Senle yaşıtız bende 16 yaşındayım Lise 2 Sayısal öğrencisiyim.Kartal Anadolu öğretmende okuyorum Ko'yu 1,5 yıldır oynamıyorum çok mutluyum bu konuda derslerde çok çok başarılı değilim ama bu başarısızlığımın sebebi çok oyun oynamak yada çok pc başında durmak değil okulumuzun cidden çok zor olmasından kaynaklanıyor.

bende sayısal öğrencisiydim
    gerçekten hem sayısalı hemde knightı bir arada
    götürmek çok zor ve ben götüremedim en iyisi fearfrome

Bunun farkında olduğumdan liseye başlamadan bıraktım Ko'yu bağımsız olmak cidden çok güzel birşey ;) yaşımın gereği olarakta sosyal olmak zorundayım evimin içinde tıkılı kalmak artık bana çok zor geliyor

• Geçen sene bıraktım Knight ı üstümden bir yük kalktı sanki zoraki oynuodum zaten son zamanlarda 5 zayıfta bırakmamda bahane oldu kurtuldum mutluyum huzurluyum
  • Hay axi.
    Bence de fazla bağlanmadan süreli planlı oynarsan güzel bir oyun Knight Online.
    13 yaşındayım herşeyin farkındayım ama asla kendimi frenliyemiyorum.
    Cuma günü sabah 8den tutun akşam 10a kadar knight...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TqMaqe

Hay axi.
    Bence de fazla bağlanmadan süreli planlı oynarsan güzel bir oyun Knight Online.
    13 yaşındayım herşeyin farkındayım ama asla kendimi frenliyemiyorum.
    Cuma günü sabah 8den tutun akşam 10a kadar knight...

Aferim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: YandanÇarklıVapur

Hoşgeldin

Ben'de classRouge Kardeşimin üyeliği bu
    1 yaş küçüğüm senden 15 yaşındayım Ankara Cumhuriyet Lisesinde okuyorum
    Knight'ı bıraktım arada girip charıma takılıyorum

ASlında Bende bu sene Alanya Anadolu lisesine gelmeyi düşünüyordum nasıldır ortamı?

Arkadaslık ve Dostluk kokan bir ortam..Evinde gibi hissedersin. Hiçbir zaman olay olmaz.Olursada ufak tefek seylerdir. Zaten Alanya gibi bir tatil beldesinde oldugundan;eğitim üst düzeyde.
  • Hoş geldin aramıza :)

Sana ben Türkcan CanTürk demek yerine
    TürkCanTürk dieceğim :P
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.