quote:Orijinalden alıntı: KKM ne fark eder ki?? fark etmez tabi orası ayrı ama şaşırdım. @egzadrink 28-29 ?
quote:Orijinalden alıntı: KKMne fark eder ki??Alıntıları Göster hakikaten fark eden bişi olmamalı bence... boşvermek lazım yaşı başı... muhabbetin yaşı olmaz.. düşlüncedir aslolan paylaşılan.. hem yaş ile adam olunsaydı çınar ağaçlarının alayı evliya olurdu
quote:Orijinalden alıntı: jOkErGuEsT quote:Orijinalden alıntı: bigknife ya ben ya ben 96. berhudar ol evladım
quote:Orijinalden alıntı: KKM hakikaten fark eden bişi olmamalı bence... boşvermek lazım yaşı başı... muhabbetin yaşı olmaz.. düşlüncedir aslolan paylaşılan.. hem yaş ile adam olunsaydı çınar ağaçlarının alayı evliya olurdu saba her yaş yakışıyo
quote:Orijinalden alıntı: .dolunay.quote:Orijinalden alıntı: KKM hakikaten fark eden bişi olmamalı bence... boşvermek lazım yaşı başı... muhabbetin yaşı olmaz.. düşlüncedir aslolan paylaşılan.. hem yaş ile adam olunsaydı çınar ağaçlarının alayı evliya olurdu saba her yaş yakışıyo Alıntıları Göster yaş konusu ben kaçar
quote:Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuatquote:Orijinalden alıntı: Se®PiL yaş konusu ben kaçar Sen 40'ı bulmuşsundur heralde.Alıntıları Göster ruhun genç olsun
quote:Orijinalden alıntı: blue nightdaha 23 ümde bir çıtırım Alıntıları Göster Bende geçenlerde öğrendim, epey varmış
quote:Orijinalden alıntı: KénanBende geçenlerde öğrendim, epey varmış Alıntıları Göster Kaçmış, merak ettim şimdi
quote:Orijinalden alıntı: cause_of_death Kaçmış, merak ettim şimdi Profilinde yazıyormuş, amca yazacak kadar büyük değilmiş
quote:Orijinalden alıntı: cause_of_deathquote:Orijinalden alıntı: cause_of_death Kaçmış, merak ettim şimdi Profilinde yazıyormuş, amca yazacak kadar büyük değilmiş Alıntıları Göster Sonuçta 40 yaşında da olsa gereksizlerden bi arkadaşımız