Şimdi Ara

Ben Knight Online oyuna girerken PC reset atıyor... Lütfen Yardım... EDİN....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben Knight Online oyuna giriyom char giriyom 5 10 dk oyunda oluyorum karşıma Knight Online yazı geliyor ve PC kendi kendine reset çekiyor ben PC format atım Knight Online yeni baştan indirdim herşey yaptım gine PC reset atıyor bunun sebebi ne ola bilir yardımcılı olurmusunuz ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun cvplarınız Bekliyorum................................

• Knighta girmedigindede pc kendine reset atıyormu ?
    atıyorsa pc de virüs vardır.
    atmıyorsa ekran kartı veya ram in az geldigi için reset atabiliyor diyebilirim
  • --- No Comment ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 10:32:40 >
  • Yok sadece Knight Online giriyom oyunada giriyom char 5 10 oynuyom reset atıyor ben bilg. temiz format atıyom yani 256 ram. 64 ekran kartı ama öncedende oynuyordum böyle bir sorunla karşılaşmıyordum bu aralarda oldu anlayamadım ki kardeş.....
  • şimdi msn plustanmı ola bilir diyorsun zan etmiyordum oda yoktu gine olmadı ama gine kaldırım plus discovery de war onuda kalıdırm.. baş abirşey warmı sizlerdede olmuşmu böyle bir olay onu demek istedim...
  • --- No Comment ---

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LioNiNaCaGe -- 5 Nisan 2007; 10:31:15 >
  • msn plusla alakası ne benim pc de var ben oyuna girdikten 1.5 saat sonra reset atıyor
    bide ben tarattırdım pc de en ufak virüs yok ?? napcam şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyuna girince PC kapanıyor
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • depp freez warsa sil....
  • deep freez in bi eski modelini kullanacaksın ve msn plus ın sponsoru yüklüyse onu sileceksin.
  • benm pc ile arkadasim pc aynı hatta onunki daha iiama bnmknde reset atmıyor ama arkadasta atıyor res 2 mizdede aynı ppro.lar var.. nolcak yaaa...
  • Kardeş deepfreeze 6.10 versiyonlarında ve enterprise sürümlerinde yapıyor.

http://rapidshare.com/files/14256627/Deepfreeze_6.10_Standart.rar

***** olan yerler= r.a.p.i.d.s.h.a.r.e ama noktalar yok. hepsi birleşik.
  • Deep freeze veya MSN Plus Varsa SiL .
  • KaRdes Bende Msn Plus'da Yok Deepfreeze'de Yok napcam Lütfen YaRdım ArkadasLar 3 gündür uğrasıyoRum öncede oynuyordum.. :S çara tıklıyorum reset atıyor ...
  • Deepfreeze_6.10 indirim mi ? arkadaslar..
  • bilgisayarin cok isiniyor olabilir. fanlari, poweri temizle ve islemci sicakligina bak oyuna girerken
  • Knighttan baska herhangi bir oyuna girdiğinde gene bu sorun oluyormu?oluyorsa büyük ihtimal fazla ısınmadan pc res atıyor
  • Aynı Sorun Bendede Oluyordu. Çözdüm Sorun Çözümü Çok Basit Bir Program Falan Silmiyorsun. Veya Yüklemiyorsun.;

1- Knight Online'ın Kurulu Olduğu Dizini Aç. (ÖRNEĞİN BENDE; D:\OYUNLAR\Knight ONLİNE )

2-Option' adlı Dosyayı Aç.
     Ben Knight Online  oyuna girerken PC reset atıyor... Lütfen Yardım... EDİN....

3-Orada Üst Taraftaki ''Show Shadow ile Show Weapon's effect'' lerin yanlarındaki tikleri kaldırın ''Save Changes and START'' Butonuna Basın Artık Girebilirsiniz.

NOT: SİLAHLARIN PARLAMALARI GÖRÜNMEZ ÖRNEĞİN: +1 Reb Shard-İron Bow-Raptor, Mor Parlar Bunlar Görülmez. Yanıp Sönmeleri Gözükür...

• quote:

Orijinalden alıntı: VeRiTaSLuXMea

Aynı Sorun Bendede Oluyordu. Çözdüm Sorun Çözümü Çok Basit Bir Program Falan Silmiyorsun. Veya Yüklemiyorsun.;

1- Knight Online'ın Kurulu Olduğu Dizini Aç. (ÖRNEĞİN BENDE; D:\OYUNLAR\Knight ONLİNE )

3-Orada Üst Taraftaki ''Show Shadow ile Show Weapon's effect'' lerin yanlarındaki tikleri kaldırın ''Save Changes and START'' Butonuna Basın Artık Girebilirsiniz.

NOT: SİLAHLARIN PARLAMALARI GÖRÜNMEZ ÖRNEĞİN: +1 Reb Shard-İron Bow-Raptor, Mor Parlar Bunlar Görülmez. Yanıp Sönmeleri Gözükür...

Konuyu nerden buldunda hortlattın kardeş?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpér

quote:

Aynı Sorun Bendede Oluyordu. Çözdüm Sorun Çözümü Çok Basit Bir Program Falan Silmiyorsun. Veya Yüklemiyorsun.;

Sorunu ararken bulmuştur

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpér

quote:

Sorunun Çözümünü Arıyordum :D Google'a Knight Online Girince Pc Reset Yazınca 1. Sırada Bu Konu Var :P
    bak :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.