ya beyler bu kız hayranlığım yüzünden kız arkadaşımdan ayrıldım harbi harbi çok seviyom ya ben bu kızı irtibata geçebilecegim bir şey varmı bu kız ile bildiğiniz??
quote:Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \ Benemmawhatsontanisalimistersencanimmucx@hotmail.com olum yengenize böyle şeyler yapmayın kızarım
quote:Orjinalden alıntı: F0NDiP bende len kızarım he yengeniz o sizin kötü gözle bakmayın beli felan gözüken resmi varsa pcnizde silin he
Yemin ederim bizim kapıcının kızına benziyor Yanlış anlama ama gerçekten benziyor yav Hele şurda, tıpkısının aynısııı, la bu kız ne arıyo burda diyecektim az daha
quote:Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \ quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo bu kız kaç yaşında ayıptır sorması? 14 falan varmı acaba? 18 o kadar büyük mü yaf ben 15 falan sanıyordum
quote:Orjinalden alıntı: Cyber_Mage Yemin ederim bizim kapıcının kızına benziyor Yanlış anlama ama gerçekten benziyor yav Hele şurda, tıpkısının aynısııı, la bu kız ne arıyo burda diyecektim az daha ya abi sizin apartman nerde çıktığı varmı kapıcınızın kızının
quote:Orjinalden alıntı: Göz Kamaştırıcı quote:Orjinalden alıntı: / AzuRiLL \ quote:Orjinalden alıntı: imPsYcHo bu kız kaç yaşında ayıptır sorması? 14 falan varmı acaba? 18 o kadar büyük mü yaf ben 15 falan sanıyordum hayri bodurun ilk çıktıgı senesinde 14 yaşındaydı bu kız 4 sene geçti