Şimdi Ara

Ben LapTop almak istiyorum Fiyat aralıgım 1500-2500 arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Lütfen Aradıgım aralıkda uygun laptop tavsiyelerini ve neden onu önerdiğinizi yazarsanız sevinirim

• Asus N55 sf al derim. oyun diyosan mevcu tüm oyunları yüksek kalitede çalıştırıyor. Nvidia GT555m 1.sınıf ekran kartı var. Yok ben multimedya özelliklere bakıyorum diyorsan zaten bu blgisayarın övündüğü en önemli şey bu. yüksek ses ve görüntü kalitesi. Önerdiğim modeller 1194v ve 1278v çünkü 7200rpm okuyucu var. 1194 blu ray okuyabiliyor.
  • Ne icin kullanacaksin oyun oynayan bi gencmisin grafikermisin ofis islerimi yapiyorsun ona gore bi tercih verelim
  • Bilgisayarla Hem oyun oynamak hemde Auto cad türü bilgisayarları kasan bir kaç program kullanacağım elektronik devre yazılımları gibi felan
  • quote:

Orijinalden alıntı: dovakin1907

Asus N55 sf al derim. oyun diyosan mevcu tüm oyunları yüksek kalitede çalıştırıyor. Nvidia GT555m 1.sınıf ekran kartı var. Yok ben multimedya özelliklere bakıyorum diyorsan zaten bu blgisayarın övündüğü en önemli şey bu. yüksek ses ve görüntü kalitesi. Önerdiğim modeller 1194v ve 1278v çünkü 7200rpm okuyucu var. 1194 blu ray okuyabiliyor.

Link verebilirsen sevinirim ve fiyatlarınıda yazsaydın daha güzel olurdu :D
  • msı 802 tavsiye ederim hem oyunlarda hemde kullanacağın programlarda sağlam performans alırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans23

msı 802 tavsiye ederim hem oyunlarda hemde kullanacağın programlarda sağlam performans alırsın

Link Varsa Verebilirsen sevinirim
  • ASUS N55SF SX236 DÜŞÜNME AL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hvince

Arkadaşlar Lütfen Aradıgım aralıkda uygun laptop tavsiyelerini ve neden onu önerdiğinizi yazarsanız sevinirim

Bu fiyata alacağınız en mükemmel Laptop:

http://www.monsternotebook.com.tr/P150HM-GTX560M-MONSTER%C2%AE-Q63P150HM07.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.