Şimdi Ara

BEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFEN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
7.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vurmayın öldü. Bu utancıyla daha da foruma konu açamaz.
  • Ben konudaki satıcının durumuna düştüm.

İlanımı hazırladım, aracımın herşeyini yazdım. Eksik hiçbirşey bırakmadım. Fotoğraflarını çektim. Elimdeki telefon samsung note serisi neyse. Ben manisadayım biri aradi ben konyadan gelicem dediğiniz gibiyse. Dedim akliniza takilan herseyin fotosunu videosunu cekeyim atayim. Ama o kadar yolu gelmek gereksiz değilmi dedim. Yok dedi ben gelirim size güvendim. Peki dedim. Istedigi her gotoyu videoyu cektim attim. Son fiyat budur pazarlığa gelmeyin yazdım. Tamam dedi. Kalkti geldi. Manisa garajdan aldım adamı. Expere gidelim isterseniz dedim tamam dedi. Araci kullanın dedim gerek yok dedi. Gittik expere sıra bekliyoruz. Başladı bu: ya burasıda böyleymiş şurasıda şöyleymiş. Dedim arkadaş sen ne istediysen atmadım mı sana. Yok attında ben bukadar beklemiyordum bilmem ne. Kılcal çizik varmış. Araba 10 yaşında 130binde. Olmaması anormal değilmi dedim. Yok dedi benim içime sinmedi 2bin altına verirsen alayım dedi. Ben biraz ağır konuşunca bıraktım manisa sanayide kendisini. Arabaya bir dahada almadım ne yaptı bilmem. Ben şimdi bu adamı dolandırmış mı oldum?

Bu kadar uzağa araba almaya gidilmez. Ben manisadan izmire 45 km gitmek istemiyorum. Gittim hep söylenenden başka çıktı. Aradığım satıcı yada alıcı heleki Allah kitap peygambere girerse direk telefonu kapatîyorum.

Neyse aynı gün manisa yerlisi bi arkadaşa verdim aracı. Kendimde gidip kurumsal bir firmadan 1 gün sonra aracımı aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sepulnation -- 4 Mart 2018; 12:16:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu astra j lerin piyasada dolar gibi sürekli artıyor gel ben sana aynı motorlu 1.4t insigniayı veriyim d segment olmasina ragmen astralardan daha ucuza gidiyor aynı olay eski vectralardada var b kasa vectra g kasa astradan daha ucuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: moswantedfun

Öncelikle tutumunuz yanlış. Opel de 2 seçenek var biri cd400 küçük ekran biri cd600 multimedya . Satan şahıs bana orjinal serviste takılmış dedi fakat orjinal serviste takılmamış. Bu 1 . Aracı görmediniz o yüzden bu kadar yorum yapıp aşağışalamanın anlamı yok memleketime gitmek için bahanem olacaktı arabayı alıp erzincana geçecektim nasio olmadı. Para veriyorsam eğer ben 5 tl bile olsa söylenenden başka birşey çıkması durumunda araçtan soğurum yarın birgün daha söylemediği neler çıkar kimbilir? O yüzden kendi düşübcelerinzi kendinize saklayıp yaramı çoğaltmayın. Bende çok araç deiştim hiçbirinde bu kadar taş izi görmedim tavanında bile taş izi var arabanın kafadan 1.5-2 lira masrafı var git gel yolcparası aracın ederinden fazla fiyat .

burası forum kardeşim sen buraya yazıyorsan bende buraya istediğim gibi yorum yaparım bana göre ortada mağduriyet falan yok ayrıca astra ların boya sorunu kronik bir sorun sırf bu yüzden aracı satanlar var isterseniz forumu araştırın.Kaldıki mağdur olmadığınızı düşünen bir ben değilim ki yorumum oldukça + almış bence siz oldukça titiz birisiniz ve size tavsiyem daha yakın yerlerden araç bakın yada bütçeniz uyarsa 0 alın ama şunu söyleyim ki 0 da alsanız istediğiniz kadar dikkatli kullanın aracın heryerinde nokta nokta taş izleri göreceksiniz.Eğer astra j-k kasa alacaksanız bunu baştan kabullenin en ufak bir sıçramada boya kağıt gibi kalkıyor

• Kimse iyi malını 3 kuruş paraya vermez.

İyi mal iyi para maymuh gözunu açtı. Galericiler bile avanta verip filodan araba çıkarıyor. Bu devirde herkesin malı kıymetli. Bu olay da sana bir ders olmuş. Bundan sonra dikkatli ol.

• Konu sahibi Ucuz mal buldum diye gitmiş sonra aracı görünce mağduru oynamış.

Satın alma bir sanattır arkadaşlar. Ve herkes sanatkar değil

• "Mağdurum" devlet yol paramı ödesin
  • bunları neye güvenerek söylüyorsunuz ? aracı gördünüz mü de konuşuyorsunuz ?
  • goodorevil kullanıcısına yanıt
    hayır ben burdaki insanlarıda anlamıyorum burda sanki ben yol paramı istiyorum milletten böyle bir olay geçti başımdan başka birinin başına gelmesin diye uyarmak istedim.belkide bu araca forumda talip olan bir kişi çıkar yazımı görür maksatıyla yazdım.Aracaı bilmeyen anlamayan biri gerçekten bu aracı alır satıcının oynuna gelip.Ayrıca ilandaki resimlerden ben hala ve hala bakıyorum kusurların hiçbiri gözükmüyor hocam.ek olarak konuya attığım resimlere bakarsanız daha net gözükür.Ayrıca tamponlardaki boya gerektiren yerleri tam çekmemişim o anki sinirle tamponların hali rezalett hep kalkmış boyası 1 tamponu bu devirde 400 e boyuyolar.Ben titiz binerim arabaya boyası kalkık binemem.Dese başta bana böyle böyle masrafları var diye 1 adım atıp gitmem.sitede başka bir ton ilan var başka araca bakardım.bu araca gitmemin tek sebebi memleketime yakın olması alıp memleketimde zaman geçircektim bu bahane ile olmadı.

• bulunmaz hint kumaşı mı bu 17-18 saat yol gidiyorsunuz? bence bu kadar yolu ikinci el araç almaya giden birisi ölücü ve fırsatçıdır. eh fırsatcıların başına da böyle şeyler gelmesi çok normal. kusura bakmayın akılsız başın derdini ayaklar çeker diye boşuna dememişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nuisance -- 4 Mart 2018; 22:20:33 >
  • ie36 kullanıcısına yanıt
    öyle bu devirde gerçekten insanlar iyi niyeti suistimal etmekte üstlerine yok.Ben mağdur oldum başkası mağdur olmasında diye paylaşımda bulundum.Vallahi kimisi madalya takcak bu sahtekarlara.
  • Zaboes kullanıcısına yanıt
    boya takıntım yok bunu bilerek konuşun ilk önce. Araçta madem boya gerektiren bir yer var çaırmadan önce söyler abi böyle böyle tamponların boyanması gerek kapıların kapanmya yerlerine lokal atılması gerek sol ön çamurluk un değişmesi gerek demesi lazım deilmi? bunları söylemeyen bir satıcı kimbilir daha neler saklayıp gizliyordur nasıl güvenilipde böyle bir satıcıdan alışveriş yapılırki? Emin olun ben ılımlı davrandım satıcıya karşı daha ters birine denk gelse orada gömerler adamı.Burası türkiye
  • Panthér kullanıcısına yanıt
    madem heryer astra dolu 1.4 T 140 hp makyajlı kasa kazasız darbesiz tramersiz bir araç bulun eskişehir çevresinde 63 bin civarıda hemen alalım boş boş yazmakla olmaz biraz canlandırında alalım.
  • neyin utancı hayırdır ?
  • Desici09 kullanıcısına yanıt
    ucuza mal olduğunu neye göre söylüyorsunuz yav vallahi utanmasanız adama madalya takcaksınız.anlamıyorum amacım sadece başka birilerine yardımcı olmak.aracı 62 milyara anlaştım 2013 model 1.4 140 benzin manuel araç biraz girip sahiibndene piyasasına bakıp öyle yazın böyle boş yoruma gerek yok.
  • sepulnation S kullanıcısına yanıt
    her satıcı sizin gibi deil araç sahibi 1 yıl evvelki resimleri koymuş ilana facebookundan bakarak öğrendim.ama iş işten geçti tabiki.
  • nuisance kullanıcısına yanıt
    hocam 2013 1.4 t benzin manuel aracın piyasasına bakıp öyle yorum atın zira boş yere elinizi yormaya gerek yok.Burda kimseden bir beklenti yok amacım sadece başka birileri de madur olmasın tezindeyim.ama görüyorumki herkez nerdeyse satıcıya madalya takıcak iyi yapmışsın diyerek.2 el araç alıyoruz eyvallah ama bu 20-30 senelik bi araba deil 5 senelik bir araç tamam ufak tefek çiziği olcak bişey dediğim yok ama bunu teleofnda belirtecek anladınız mı burda şu sıkıntısı şurda bu sıkıntısı var diyecek ki bende bileyim kaç tl masrraf aççak araba ona göre gidip bakayım anladınız mı ?
  • konuyu okudum satici hakli bana kalirsa.zaten bir arkadasta aciklamis,ozellikle ekran olayini okuyunca :saticinin yalancilikla suclanmasi sonrasinda hadi len deyip pazarligi kestirip atmamasi adamin ne kadar duzgun oldugunu gosterir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gidakontrol G kullanıcısına yanıt
    hani çok biliyorsunuz ya ekranın orjinal olduğunu cd400 ve cd600 nedir bir araştırın sonra tekrardan bir yorum yapmayı deneyin. aracın içindeki bu arada cd 400 dür lütfen biraz araştırın.
  • moswantedfun kullanıcısına yanıt
    Dostum adam orjinal haliyle bırakmış işte neden anlamıyorsun. Sende görmüş oldun orjinalliğini. Şimdi adam sana deseki tamponları değiştirdim, üç dört parçada cızzık boyası var gel, ha unutmadan birde bunları sigortadan yaptırdım 5 bin hasar kaydı var... ozaman almaya girmiydin arabayı. Olay bu. boya, hasar kaydı takıntısı olduktan sonra bu millette böyle arabalar müstehaktır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.