Şimdi Ara

BEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
7.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese iyi akşamlar, bugün size başımdan geçen bir olayı anlatacağım. 28 şubatta sahibinden.com'da kırmızı renk Astra J 1.4T 140 beygirlik bir araca talip oldum. Arkadaş, aracın detaylı resimlerini vs. attı. Tramer sorgulamasını, km sorgulamasını yaptım derken 1 martta(dün) yola çıktım. Eskişehir'den 17:30'da bindim, sabah 10:30'da Elazığ'ın Karakoçan ilçesine vardım. Aracın sahibi ile buluştuk.
    Sürekli eşime, dostuma ve kendime araç alır satarım. Aşağı yukarı araç kontrolleri hakkında bilgim var diyebilirim kendimce. Tamamen berbat bir şekilde karşıladı sol ön çamurluk. İşlem görmüş çekiçlemişler. Daha aracı dolaşırken her tarafının taş izi olduğunu -tavana varıncaya dek- , tamponlar sürtülmüş hep vernik atmış, sol ayna vurulmuş. Satıcı her ne kadar pasta cila yaparken çıktı dese de metalik rengi çıkartmak gerçekten meziyet isteyen bir iştir. Herneyse aracın altına eğilip baktığımda arka tamponunda işlem olduğunu fark ettim(park sensörleri). Hemen araca binip geri vitese taktım vik vik ötmeye başladı. Normal Astra J'deki park sensörüyle uzaktan yakından örtüşmeyen bir ses. Araca bakarken güneşlik ayna kapaklarının kırık olduğunu gördüm ve sol tutamaçta sigara yanığı fark ettim. Dahası direksiyonu sağa sola çevirirken gıcırtı sesi geliyordu. Ortadaki ekranı orijinal ekranı demişti, ekranı incelediğimde cd400 olan yazıyı fark ettim. Araç sahibine bunu sorduğumda çocuklarının üstüne yemin etti ve orijinal diye dirett(hala sesimi çıkartmıyorum bu arada). Araçtan iyice soğuyup indim. Araç sahibiyle konuştum durumu, bunların hiçbirinden haberim yoktu, ben yola çıkmadan araç sahibinden 20 taneye yakın resim aldım hiçbiri araçla örtüşmüyor. Resimlerde pasparlak olan araba gerçekte bambaşka bir araç çıktı. Ve araç sahibinin tek dediği şu; "Ben çektim yolladım, fotoğrafta gözükmüyor olabilir." diyor. Sinirler iyice gerildi tabi, son olarak aracı fiyat kırarsa alabilceğimi söyledim malum onca umutla gittim oraya işlerimi aksaattım 9 gün sonra vadesi dolan faizimi bozdum. 55 yaşındaki babamı da yanıma alıp gittim. Hiçbir şekilde araçta kusur bulamaycağımı, görünce ağzımın açık kalcağını söyledi satıcı ve daha neler neler inandırdı. Sonuç olarak gittik. Çok zeki ya satıcı biliyor 18-19 saat yol çekip geldiğimizi almadan gitmeyeceğimizi düşündü ve fiyattan 1 lira düşmedi. Araç bu alıyorsan al almıyorsan git sıfır araç al diyor. Zannedersiniz ki 20-30 senelik bakıyoruz 5 senelik araba daha. Herneyse lafı daha fazla uzatmayacağım. Sonuç olarak almadık ve şuan yeni bindim otobüse tekrardan 17-18 saatlik bir yolcuğa başladım dinlenmeden. Harcadığım zamana mı üzüleyim, yaptığım masrafa mı üzüleyim yoksa böyle vicdansız insanla muhatap olduğuma mı? Siz siz olun asla ama asla şehir dışından -çok uzaktan- araç almaya kalkışmayın yoksa sonuç hüsran olur aynı ben gibi.
    Aracın çektiğim detaylı resimlerini ekledim. Sahibinden ilan numarası: 525772122

BEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFENBEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFENBEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFENBEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFENBEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFEN

• Gecmis olsun..Sizinkisi Kismetsizlik olmus..Her iste bir hayir vardir bosverin..Kafaniza takmaya degmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehir dışını gidiyorsan her türlü riski alıyorsun demektir dolandırılmadıgına sevin bu işle ilğili cok uyanık olmanı tavsıye ederım
    https://www.youtube.com/watch?v=5lR1PV24LWY
  • Tamamen haklısınız, geçmiş olsun. Bu da acı bir tecrübe olarak kalsın fakat eskişehirde ve çevre illerde araç mı bitti taaa 17-18 saatlik yola gittiniz :/

• Büyük şehirlerden küçük şehirlere araba almaya gitmeyin

Küçük şehirden büyük şehire giderken 1 araba gitmeyin 4-5 tane planınız olsun

Gitmeden önce başka bir şey çıkarsa masraflarim sizden olur diyip onaylatin yazılı bir şey olsun elinizde

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama birazda haysiyet kişilik meselesi 20 saat yol çekip gelmişim benden o parayı alsa hayrınımı görcekti ki arabadan anlamasam sallıcaktı bana umarım başka kimsenin canı yanmaz. Sizde dilerseniz şikayet edebilirsiniz

• Senelerdir eşime dostuma kendime araba alır satarım ben böyle bişeyle ilk kez karşılaştım. Herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş satan arkadaş ama oyununa getiremedi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sawyer258 kullanıcısına yanıt
    Hocam memleketim erzincan aracı gördüm tutuldum araca bir resimler koymuş şahıs gerçekten güzel duruyor ama hepsini facebookta 1 sene evvel paylaşmış saten sonradan fark ettim. Hermeyse aracı alıp memleketimde biraz durup tekrardan eskişehire döncektim olmadı

• LiteraryN kullanıcısına yanıt
    Haklısınız saten onaylattım herşeyini ölçtüm biçtim bende o anki sinirimle adama ağır konuştum defoldu gitti parası şeyi orda kalsın onca yol geldim yorgun argın masraf etmişim bir ton 2-3 kuruşuna kalmadım böyle kişinin kimbilir kimden çarptı çırptı da bana yol parası vercek. İstemem geldiğim gibi dönerim

• saçma bir yazı ortada dolandırma falan yok cd400 dediğiniz opel servislerinin Türkiye de taktığı ekrandır ayrıca astra j ve k larda boya soruunu var en ufak bir taş sıçramasında boya kalkıyor para etmez boyası ve opel maalesef bu sorunu çözmüyor çözemiyor aynı araçtan kayınpederimde var gayet temiz kullanmasına rağmen çok trim sesi geliyor üstelik araç daha 2015 model ve 38 binde maalesef opel in plastik trim kalitesi renault tan farksız.Herneyse ben yazınızı pek mağdur bulmadım tampondan işlem demişsiniz plastik aksamlarda elbette işlem olabilir 5 yaşında bir araç bunlar kusur sayılmaz yok güneşlik ayağı,sigara yanıgı falan bu kadar titizseniz 0 araç alın bence sonuçta 5 yıllık bir araç bu ayrıca opel in bazı yerleri gerçekten el de kalır cinsten kalitesiz.Ayrıca son olarak bu kadar uzak mesafeden araç almak bence çok saçma ilandaki araç istediği kadar hoşuma gitsede asla bu mesafeleri gidipte araç bakmam

• Hocam büyük geçmiş olsun fakat ilanın başlığı ve açıklaması zaten direkt ilanı kapatma sebebi.

FERRARİ KIRMIZISI

Değişen parçası wede boya hiç bir şekilde yok..sanruf we ekran nawigasyonu mewcuttur.. full kasa

• 2. Elde düzgün bir satıcıya dogruları konuşan bir satıcıya denk gelmek zor

Cogu insan işine geldigi gibi davranıyor ve gram utanmaz bu durumdan

Adam poposunu kımıldatmıyor adamdaki düşünce şu bugün sen olmadın ama biri de gelecek alacak birgün .... sıkıntı yok diye düşünüp geciyor

İnanın doktor mühendisten arac aldım onların bile kücük de olsa yalanları cıktı demekki maddiyatla da alakası yok hani diyorumki ihtiyacı yok bunun kalkışmaz öyle şeylere tenezzül etmez diye düşünüyorsun ama öyle olmuyor her zaman işte.

• tamponlardaki

taş izinş sorun etmeniz çok ilginç, kaporta da böyleyse bir şey diyemem tabi ama adı üstüne tampon bu sürtersin boyatırsın, çoğu Exp tampona boya makinası bile tutmaz plastik diye

• Şimdi duygu sömürüsünün manası yok kardeşim yok 55 yaşındaki babami aldım yok yoruldum ettim falan bilmem ne. 3 kuruş ucuz diye 30 saat yol gittim demiyor acitasyon yapıyor araba istediği gibi çıksaydı oohh kısa günün kârı hem gezdik oranın kebabını yedik diye ortamda anlatacaktın. Türkiye'de Astra bitti sanki Ankara'da 110 ilan İstanbul'da 250 ilan var elezigda sadece 12 tane ilan var kendi düşen ağlamaz. Rezalet puanım 2/10. O da bilinçsiz veya artniyetli olma ihtimali olan satıcı yüzünden.

• kiralama aracı olabilir,böyle uzak illerde gezen adam tarafından expertiz yaptırabilirsiniz,yol parasıyla aynıya gelir.
  • açıklamasından bu adamdan araç alınmayacağı belli
    türkçe yazmayı bilmeyen adam arabaya bakmayı nereden bilsin
  • İlan aciklamasi zaten adamin kultur seviyesini belli ediyor. Neyse gecmis olsun.+ 65bin lira da bence 5 yasindaki 2.el opele verilmez.Hem de benzinli.

2015-16 1.6mj egea bakardim ben olsam.

• Geçmiş olsun kardeş ama açıklama kısmında bütün ipuçlarını vermiş adam;

"Değişen parçası wede boya hiç bir şekilde yok..sanruf we ekran nawigasyonu mewcuttur.. full kasa"

Bu yazıyı yazan birinin arabası, markanın fabrikasındaki üretim bandından yarım saat önce çıkmış olsa ve benim evin arka sokağında olsa ve hatta muadillerinden de 10 bin lira ucuz olsa gidip bakmam, merak bile etmem..

W

W

W

W

Bu nedir arkadaş yahu

• Nedense doğu bölgesindeki ilanlara bakmıyorum bile
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Öncelikle tutumunuz yanlış. Opel de 2 seçenek var biri cd400 küçük ekran biri cd600 multimedya . Satan şahıs bana orjinal serviste takılmış dedi fakat orjinal serviste takılmamış. Bu 1 . Aracı görmediniz o yüzden bu kadar yorum yapıp aşağışalamanın anlamı yok memleketime gitmek için bahanem olacaktı arabayı alıp erzincana geçecektim nasio olmadı. Para veriyorsam eğer ben 5 tl bile olsa söylenenden başka birşey çıkması durumunda araçtan soğurum yarın birgün daha söylemediği neler çıkar kimbilir? O yüzden kendi düşübcelerinzi kendinize saklayıp yaramı çoğaltmayın. Bende çok araç deiştim hiçbirinde bu kadar taş izi görmedim tavanında bile taş izi var arabanın kafadan 1.5-2 lira masrafı var git gel yolcparası aracın ederinden fazla fiyat .

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.