Şimdi Ara

BEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFEN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
1
Favori
7.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilanı görünce okumadım bile. belliydi böyle olacağı. ben boşuna zahmet edip gitmezdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: moswantedfun

Aracı ucuza aldımı nerden çıkarıyorsunuz araç 2013 model 1.4 t 140 hp biraz sahibindene girip araştırın bakalım piyasası kaça geçiyor diye ondan sonra yorum yapın.Ayrıca mızırdanma filan nedir üslubunuza dikkat edin.Görüyorumki insanlara iyilik yaramıyor.ben burda paylaşım yaptımki başka bir arkadaşın canı yanmasın görsün ne olduğunu bilsin diyerekten paylaşımda bulundum yazık gerçekten şu yazılan yorumlara sırf yorum yazmak için yorum yazılıyor.

Uygun/ucuz değil ise şu ilana bakan kişi babasını da alıp taa! oralara gitmez. Ucuz değil ederi ise; bu ne koşturma/heyecan?

Hele hele bu arabayı ilanda gören adam bırak gitmeyi ilanı kapatır ilgilenmez bile. Demek ki bu konular hakkında yeterli bilgiye sahip değilmişsiniz -ki başka araba kalmamış gibi oralara gidip hüsrana uğramışsınız.

Bence, iyice araştırıp aracın durumunu kontrol etmeden bu işlere giriştiğiniz için; o kadar yolu gidip dönmeyi hak etmişsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panthér -- 5 Mart 2018; 10:59:26 >

• araç dipdiri duruyor bence.(içerisini vesaire duruma katmıyorum. çünkü siz oralara geçer not vermişsiniz titizlikle) bu dediğiniz "kusurlar" sıfır araç almış olsanız bile, bu çizikler maksimum 5 ayda aynıları olacak. ancak tek konuda haklısınız, ön sol çamurluk sanıyorum 3-4cm taş izi. bunu da onarıyorlar(bu 3cm'lik taş izine kral usta olsa, hatta değiştirse blie 2000,3000tl belki tutar...). istanbula dolu yağmıştı tvde görmüşsünüzdür... sokakta bir tane taş izinden haritaya dönmemiş araç kalmamıştı su gibi berrak dünya da yaşamıyoruz normal olan bu. amerika'da da böyle avrupa'da da böyle.

iki sokak ileri de panemera var düşünün yani sahibi deli gibi aracını kolluyor gece gündüz ancak onda da bu tür çizikler, taş çarpmaları var.
    doğal olan bu. tuzu biberi bu... bence bunlar kusur değil...

araç sahibine 2000,3000 herneyse ortak rakam indirim talep ederek anlaşabilirdiniz...

ha, ben bunların olmasını istemiyorum derseniz; bence de siz sıfır bakın.
    sıfır araçlar jelatin kaplı olarak geliyor. kapıları, koltukları vesaire poşet kaplı.. ancak içerisinde poşet kokusu var ve hemen gaz köklediğiniz de tam performansı alamıyorsunuz... poşet kokusuna gelirsek bu düşünceyle motor yanmış, gaz yemiyor %100 fix. motor değişmiş kafasına kapılmayında...

haklısınız piyasa çok sorunlu ancak mantıklı düşünülürse araçta "sorun" gözükmüyor. (evraklar temizse, motor temizse. araçta değişen yoksa. sadece 2,3 çizik için vazgeçmesi gülünç geliyor...)

cd400 ekranı ise insignia, astra bir çok modellerinde orjinal var(özellikle araştırdım)...
    BEN MAĞDUR OLDUM, SİZ DE OLMAYIN. YAZIMI HERKES OKUSUN LÜTFEN

link

boşa yol masrafı yapmışsınız ve 55 yaşında ki adamı yormuşsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iam -- 5 Mart 2018; 12:19:56 >

• araba almak da satmak da zor derler, ama zırt pırt araç değiştirirler.

anlamıyorum şu insanları.

yıllar önce gittim bayiden sıfır bir araba aldım. hiç de satmayı düşünmüyorum.
    bayiden bana, benden de hurdalığa gider o araç.

etrafa bakıyorum, adamın 20 bin liralık arabası var diyelim. 5 bin daha biriktiriyor, gidip 25 binlik araç alıyor.
    sonra paraya ihtiyacı oluyor, arabayı 25 bine satıp 20 binlik araç alıyor.
    sonra bakıyorsun 8 bin tl biriktirmiş, onu satıp 28 binlik araç bakıyor hasta ruhlu manyak.

ondan sonra vay efendim kmsi düşürülmüş aracı kakaladılar, vay efendim şu kadar yol gittim, vay efendim karşı tarafın davranışları beni fitil etti falan.

çekirge gibi çok fazla zıplarsan, eninde sonunda kötü bir durumla karşılaşırsın.
    hoşuna giden ve kesene uyan bir arabayı alacaksın, sonra minimum 10-15 sene hiç araba işine bulaşmayacaksın. Oh kafa rahat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows95 -- 5 Mart 2018; 19:15:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bunlardan doğuda çok var dostum. Muş'ta yaşıyorum. Bir görseniz piyasayı ve araçları batıya şükredersiniz.

Benim aracım 2011 model. 82 binde hatasız.

2010 model benimkiyle aynı motor olanının görünümünü OPC kasa yapmış. üstelik ön arka stop ve farları 2013 görünümle değiştirmiş. Bu ön tampon ve bagaj kapağı da değişik demek çünkü aracı görünce 2013 üstü makyajlı kasa zannediyorsunuz ama içi 2010. Araç da 2010 model.

Neyse bir parça boya var diyor ama daha fazla boya var. Dediğine göre yukarda yazdığım değişiklikler orjinalmiş. OPC kasa diyeymiş :)

Aracın km'si 190.000 olmuş. Temiz olsa içim yanmayacak ama cacık olmuş. Bagaj kendisi kalkar bizim araçlarda. Bagaj kapağı bile kalkmıyor :) Yalan yok 19luk jantlar orjinal ama.

İstediği fiyat 69.000TL

Benim aracım 75.000TL o zaman :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    önyargılısınız hala lafımın arkasındayım ben.Sahibindene girip bakın muadillerinin fiyatıa hala 62.000TL ye ucuz diyorsunuz bu araca benzin manuel bir araç muadilinin en pahalısı 63.000TL 2013 modeller için konuşuyorum.ilanın açıklamasına göre araç seçeceksek işimiz var önemli olan satıcının verdiği güven arabanın içi dışı vs.Ülkemizde okuryazar sayısı pekte iç açıcı deil o yüzden oyazııyı çok görmemek lazım.doğu insanını yaşamayan bilmez.

• bloodletting. kullanıcısına yanıt
    içinde birşeyi yoktu koltuklarında ama iç aksamları hor kullanılmış 50 bindeki araçta direksiyonunda soyulma vardı. dediklerinize sonuna kadar katılıyorum fakat arac sahibi doğu insanın bu tarz yazımlara vs. pek dikkat etmenin bi anlamı yok batı kültürü ile doğu kültürü kıyaslanamaz. Benimde memleketim erzincan az çok bilirim doğu insanını.Batıyla kıyaslarsak hiçbirtürlü işin içinde çıkılmaz araç alamayız.önemli olan ortadaki malın iyi olması yazım yanlışı vs pekte önemli deil benim için.

• iam kullanıcısına yanıt
    öncelikle 2-3 çizik vs işi deil bu iş. Sol ön çamurluk tamiri kesinlikle göçük düzeltmeyle olcak birşey deil canlı görmeden yorum yapmayın ben gördüm araçta damar oluşmuş kurtarmasını benim diyen usta yapamaz iş işten geçmiş anlıcanız çekiçle düzeltmişler olmamış iyice rezalet olmuş anlıycanız araç.Ön çamurluk değişmesi gerek ve buda aracın değerinin düşmesi demek. ön arka tampon tamam plastik aksan hiçbirşekilde sözüm yok ama tampon mahvolmuş resimlerde sinirden pek çekmemişim elimde olanları yüklledim saten tampon resimlerini büyüttüğünzüde görürsünüz vernik atıklarını ayrıcaa araç arkadan darbe almış macun atılıp boya atılmış pütür pütür olmuş boyası çok belli işçiliği kötü olan ustanın eline düşmüş.arka park sensörü orjinali 500 tl civarı sensör arızalı.tamponların boyasıı 800 tl arka ön tampon .taş izleri tavanına kadar var yanları bagajı vs saymıorum. ben efsane kasa corollaya bindim inanın araba bu arabanın yanında fabrika çıkışı gibi kalır.kullanıcısına bağlı bu.ve bu araç ilçede kullanılmış ne kadar çok trafiğe girmiş olabilirki ?ayrıca direksiyonu sağa sola çevirdiğinde katır katır ses geliyor direksiyon kutusu belliki arızalı.aynı araçtan tanıdığımda var aracın sağlamına bindiğin zaman arızalı olan arabayla arasındaki farkları anlamamak zor deil.

Herneyse cd400 e geleyim cd400 opel lerde standartında gelir.isterseniz fabrika çıkış opsiyon olarak cd600 eklenir buda opelin kendi orjinal fabrikasyon ürünüdür duble ekran diye tabir edilen ekran gelir ve 2 hapörlör fazladır.bu araç cd400 yani sonradan takılma bir ekran var satıcı orjinal diye iteklemeye çalışıyor.

• zevkler ve renkler tartışılmaz öyle deilmi ? şahsen ben bi arabaya max.3 sene binerim ve 3 sene de alimallah ederim yani sıkılırım arabadan 10-15 sene benim için hiç olmicak rakamlar.bunu arabalara mal etmemek lazım önemli olan satıcının kişiliği , insanlığı ne durumda bu önemli. sonuçta arabaların bir suçu yok sorun biz insanoğlunda para için çevirmedikleri dümen yok.

• oguzhanc64 kullanıcısına yanıt
    evet doğu insanında bi enayi yerine koyma var bilirim doğu pazarınıda.Fakat önemli olan satıcının kaç istediği deil önemli olan bence alan kişinin kaç verdiği.satıcı bir mala 10 da dese 15 de dese alan kişi 7 liradan fazla vermiyorsa o aracın piyasası 7 liradır benim kanaatimce.

• Ayseybi A kullanıcısına yanıt
    FERRARİ KIRMIZISI

Değişen parçası wede boya hiç bir şekilde yok..sanruf we ekran nawigasyonu mewcuttur.. full kasa

fiyatı/aracın alınırlığı vs ne olursa olsun böyle ilan açan adama ben de 5 kuruş para vermem

• moswantedfun kullanıcısına yanıt
    Sizin ciddi algılama probleminiz var. Ben araba ucuz demedim. Bunu nereden çıkardınız anlamak mümkün degil. Okuduğunuzu bir daha okuyun gerekirse bir daha okuyun. Kusura bakmayın ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz.

He ilana gerekli hassasiyeti göstermeyip bilmem kaç km yolu gidip eli boş dönünce “55 yaşındaki babam ile birlikte mağdur olduk” demeyeceksiniz.

Neyse gerek yok daha fazla konuşmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 6 Mart 2018; 12:18:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaboes

Neden se hiç üzülmedim. Bu boya takıntısı yüzünden millet arabasını elletmiyor orjinal kalacak diye. Ondan sonra vay taş izi var vay çizik var. E kardeşim 5 yaşında orjinal ancak böyle olur. Yollarımız malum, trafikte ki acemiler malum, birde park etmeyi bilmeyen adi oç. ler malum bir takıyor arabana parktan çıkarken oda ne arabanın sağı solu gitmiş. E şimdi naparsan yap. O yüzden öyle ce bırakıp orjinalliğini bozmamak lazım sizin gibi kıl alıcılar için.

Nerde nasıl araba kullanıyorsunuz anlamıyorum.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Ben çok güzel araba kullanıyorum. Arabama gözüm gibi bakarım. Ama okadar acemi kendini bilmez varki anlatamam. Yolarımız köstebek yuvası. Her yerde mucur dolu. Siz avrupa yollarında mı kullanıyorsunuz arabanızı. Burası Türkiye neden şaşırdınız aceba çok şaşırdım size.

• quote:

Orijinalden alıntı: moswantedfun

zevkler ve renkler tartışılmaz öyle deilmi ? şahsen ben bi arabaya max.3 sene binerim ve 3 sene de alimallah ederim yani sıkılırım arabadan 10-15 sene benim için hiç olmicak rakamlar.bunu arabalara mal etmemek lazım önemli olan satıcının kişiliği , insanlığı ne durumda bu önemli. sonuçta arabaların bir suçu yok sorun biz insanoğlunda para için çevirmedikleri dümen yok.

Yazıma tekrar baktım da, biraz kaba cümlelerle eleştirmişim. Kırdıysam kusura bakmayın.

Ben bilgisayar ticareti yapıyorum. Firmalardan topluca eski bilgisayarları alıp vatandaşa tek tek satıyorum.
    İnanın firmalardan malı almak bir dert, vatandaşa satmak bir dert.
    Çeşit çeşit manyakla karşılaştım. 15 TL'lik alışveriş için ayağına çağıranlar, son anda tekrar pazarlığa yeltenenler, eksik parayı uzatıp kabul ettirmeye çalışanlar, külüstür olmuş malını bana satarken halen değerli gibi göstermeye çalışanlar, kendini uyanık sanıp karşısındakini resmen aptal yerine koyanlar, çeşit çeşit.

İnanın düzgün alışveriş yapılacak insan sayısı çok az.

O yüzden insanlarla mümkün olduğunca az alışveriş yapmayı tercih ediyorum artık.

Böyle kafam daha rahat oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Imgod

Şimdi duygu sömürüsünün manası yok kardeşim yok 55 yaşındaki babami aldım yok yoruldum ettim falan bilmem ne. 3 kuruş ucuz diye 30 saat yol gittim demiyor acitasyon yapıyor araba istediği gibi çıksaydı oohh kısa günün kârı hem gezdik oranın kebabını yedik diye ortamda anlatacaktın. Türkiye'de Astra bitti sanki Ankara'da 110 ilan İstanbul'da 250 ilan var elezigda sadece 12 tane ilan var kendi düşen ağlamaz. Rezalet puanım 2/10. O da bilinçsiz veya artniyetli olma ihtimali olan satıcı yüzünden.

tam olarak bunu yazacaktım ama mesajınızı gördüm, bu işler maalesef böyle işte.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zaboes

Ben çok güzel araba kullanıyorum. Arabama gözüm gibi bakarım. Ama okadar acemi kendini bilmez varki anlatamam. Yolarımız köstebek yuvası. Her yerde mucur dolu. Siz avrupa yollarında mı kullanıyorsunuz arabanızı. Burası Türkiye neden şaşırdınız aceba çok şaşırdım size.

Şöyle anlatayım size. Senelerdir araç kullanırım. Mucur olan yolların sayısı çok az. Çukurlara tabi ki bir şey diyemem her yerde var. Ama taş sıçratma olayı eskisi kadar olmuyor artık. Sizin araçta yok mu diyeceksiniz. Tabi ki var :) Ama 5 yılda her yerinde iz oluşacak kadar değil. Hiç bir zaman köşebaşına, dar sokaklara, ayakaltı yerlere park etmiyorum. Bir de çok işlek park yerlerine. Sürtüp gitmelerden olabildiğince kaçınıyorum bu şekilde.

• Sırf bu nedenlerden dolayıaraba değiştirmek gözümde büyüyor. İlk arabamı sıfır aldım ikinciyi dod’dan. Şahıstan alamam herhalde.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Neyin nerde başınıza geleceğini bilemezsiniz. Ben artık iki araba arasına park etmiyorum çözüm buysa. Bunlar çözüm deil maalesef. Anadolu illerinde mucurda çok çukurda. Otoyollar bile çukurlarla dolu maalesef.

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    ben gayet iyi anlıyorum burdaki yorum yapanların %90 ı ucuz diye yargılıyor benzin manuel 2013 model araca 62 lira az diyorlar.Bu arada başımdan geçeni anlattım ki başka insanlarda mağdur olmasın diye yoksa burda kimseye ağlanıp sızlandığım yok.görünüyorki kimseye iyilik yaranmıyor.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.