Bildirim
ben neden blokluyam?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Guy musunuz kerimcan filan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 13 Temmuz 2017; 0:53:28 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
batıda gey hakları ilerliyo
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
up
21 kişi yanılıyor olamaz. Blok -
+blok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
saçlarımdan tut beni yerlerde sürükle
canım acısın boşver
fantazi dünyam rengarenk bu daha hiçbir şey
korkma benden sal kendini bebeğim dediğim anda vur banaaaaa
Kimseye karışmayan ben bile 10 blok almışım. Pek umursama.
+1 ben de kimseye karışmam bulaşmam 5 yıldır düzgün muhabbet ederim 293 kişi bloklamış. Saçma.
böyle konularda hiç link koyulmuyor arkadaş çok mu zor
https://forum.donanimhaber.com/memstats.asp
Toplam 12034 mesaj atmışsınız.
1201 gündür üyesiniz.
60 kişinin blok listesindesiniz.
(sanırım bir ara 62 falandı azaldı herhalde )
dh halkına olan bu hizmetlerimi unutmayın. seçimlerde oyunuzu bana verin citizen'i banlayıp konu dışının ortasına havuz yapacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VatandA.Ş. -- 13 Temmuz 2017; 11:15:8 > -
-
Şu ana kadar kimseyi bloklamadım ilk talihliye ödül vereceğim
1kişinin blok listesindesiniz.Forumda en çok bloklanan52648.kişisiniz (52648/95909)Forumda en çok alıntı yapılan69444.kişisiniz (69444/365444)Forumda en çok konuya çağırılan47703.kişisiniz (47703/279302)Forumda en çok mesajı bulunan61097.kişisiniz (61097/972437)Bu hafta en çok alıntı yapılan1134.kişisiniz (1134/5253)Bu hafta en çok konuya çağırılan5015.kişisiniz (5015/6398)Şimdiye kadar190artı oy almışsınız. Forumda en çok artı oy alan17943.kişisiniz.En çok beğenilen mesajınız, 27 Mayıs 2017; tarihli,"Cevap: davulcuyu yarın mahkemeye veriyorum"başlığında.kaç kere vurduğuna bağlı
bu 1 kişi kim acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X