Şimdi Ara

Ben niye böyleyim ? (Hayat Hikayesi)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar,16 yaşında değişik bir psikoloji, kafa yapısı ve bozuk bir beyine sahip kardeşinizim.Beynim bozuk değil sanırım.Yada öyle bilmiyorum.Fakat küçüklüğümden beri öyle bir dikkat dağınıklığım varki gözümün önündeki şeyi görmüyorum.Bu toplumun içinde benden birşey yapılması istendiğindede oluyor örneğin iş yeri.Bazen çok saçmalıyorum ama çok saf ve temiz kalpli biriyim kendimden o kadar eminim.Ama arkadaş ortamında felan bi rezillik olursa hep benim başıma geliyor.Abdest al diyenleriniz olabilir abdestsiz dışarı çıkmıyorum.Ayrıca forumda yeniyim kural dışımı konuşuyorum bilmiyorum fakat 15 20 günde bir yapıyorum o şeyi.Dünyanın en saçma insanlarından biri olduğumu düşünüyorum.Neden bu tür şeyler benim başıma gelirki?kavga türü şeylerden uzak barışçıl yeterince iyi kalpli yaklaşmaya çalışıyorum insanlara fakat sadece ben görünüyormuşum gibi hissediyorum o kadar şey yapan insanlar varken.Belki halimden iyi bir psikolog yada psikoloji öğrencisi anlayabilir.Çok duygusal biriyim bir erkeğe göre normalden fazla ağlıyorumdur.2 3 gün önce işyerinde patronumla nasihatlaşırken gözlerim yaşardı bana peçeteyi uzatırken çok kötü hissettim çok.Ağladıgımı belli etmemeye calısmak için dudaklarımı büzüyordum adeta,gülüyordum anlamasın diye.Bu yaşa kadar hiç kimseyle ilişki yaşamadım.Olmasınıda çok isterim.Gittiğim yerlerde üstüme gelinir hep tanımadıgım bir cocuk geçen garibana benzediğimi söyledi.Bir süre sonra insanda gurur diye birşey kalmıyor inanın yaşasanız anlarsınız.Yeterince sert takılmaya calısıyorum dısarda yürürken dikliğimi bozmayıp baby face suratımı sert bi konuma getirmeye ve bi süredir bulasmıyor biri.Elim çok sakardır arkadaşlarım günlük bir işe çağırırdı gidemedim.Ve o arkadaşlarımlada suan arkadaşlıgım bitti.Kırdılar beni.En ufak şeye kırılan bir insanım.Keşke doğmasaydım diye düşünüyorum bazen.Babam iyi niyetli biri olsada çok sert bir kafa yapısına sahiptir.En ufak şeyde bağırmayı çok sever ve ona karşı bişey diyemememiz onu tatmin ediyor hissedebiliyordum.Tartışırken birşey söylesem vurucak hale geliyor bu yaşa kadar bana bi kere el kaldırdı fakat o anki hali bile yeter.Bazı şeyleri anlayamıyor kızlar arkadaş ortamı vs. Asosyal biri değilim bu arada öyle düşünenler olabilir evde bunalıp dışarda takılmayı severim.Belkide bu deyimi yalnış biliyorum suan.:) Ailemde en yakın bana her zaman abim gelir.Cünkü o da benim yaşlarımdan geçtiği için neler hissettiğimi anlayabiliyor.Birşey yapma isteğim kalmadı.Eskiden bilgisayar hevesim vardı,fakat şuan oda kalmadı.Komik gelebilir fakat sigarayla eğlendiriyorum kendimi.Yalnızken dost oluyor çok güzel bir duygu gibi geliyor bu bana.Bir sürede cok yalnızım en yakın arkadaşım köyde ve kimsem yok takılacak.Her Allahın akşamı o lanet olası kafeye gidip sigara çay ve mor ve ötesi dinlemekten bıktım.1.90 boylarında 58 59 kilo civarı biriyim.Böbrekten kanamam var ve kilo alamıyorum bazılarınıza basit gelebilir ama yazarken bile kötü hissediyorum.Söyliyeceklerim bu kadar.Okuyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum burdan Okumayanlarında canı sağolsun.

ANLAYAN KİŞİLER OKUYUNCA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.

• quote:

Orijinalden alıntı: sansikafiyesi

Merhaba dostlar,16 yaşında değişik bir psikoloji, kafa yapısı ve bozuk bir beyine sahip kardeşinizim.Beynim bozuk değil sanırım.Yada öyle bilmiyorum.Fakat küçüklüğümden beri öyle bir dikkat dağınıklığım varki gözümün önündeki şeyi görmüyorum.Bu toplumun içinde benden birşey yapılması istendiğindede oluyor örneğin iş yeri.Bazen çok saçmalıyorum ama çok saf ve temiz kalpli biriyim kendimden o kadar eminim.Ama arkadaş ortamında felan bi rezillik olursa hep benim başıma geliyor.Abdest al diyenleriniz olabilir abdestsiz dışarı çıkmıyorum.Ayrıca forumda yeniyim kural dışımı konuşuyorum bilmiyorum fakat 15 20 günde bir yapıyorum o şeyi.Dünyanın en saçma insanlarından biri olduğumu düşünüyorum.Neden bu tür şeyler benim başıma gelirki?kavga türü şeylerden uzak barışçıl yeterince iyi kalpli yaklaşmaya çalışıyorum insanlara fakat sadece ben görünüyormuşum gibi hissediyorum o kadar şey yapan insanlar varken.Belki halimden iyi bir psikolog yada psikoloji öğrencisi anlayabilir.Çok duygusal biriyim bir erkeğe göre normalden fazla ağlıyorumdur.2 3 gün önce işyerinde patronumla nasihatlaşırken gözlerim yaşardı bana peçeteyi uzatırken çok kötü hissettim çok.Ağladıgımı belli etmemeye calısmak için dudaklarımı büzüyordum adeta,gülüyordum anlamasın diye.Bu yaşa kadar hiç kimseyle ilişki yaşamadım.Olmasınıda çok isterim.Gittiğim yerlerde üstüme gelinir hep tanımadıgım bir cocuk geçen garibana benzediğimi söyledi.Bir süre sonra insanda gurur diye birşey kalmıyor inanın yaşasanız anlarsınız.Yeterince sert takılmaya calısıyorum dısarda yürürken dikliğimi bozmayıp baby face suratımı sert bi konuma getirmeye ve bi süredir bulasmıyor biri.Elim çok sakardır arkadaşlarım günlük bir işe çağırırdı gidemedim.Ve o arkadaşlarımlada suan arkadaşlıgım bitti.Kırdılar beni.En ufak şeye kırılan bir insanım.Keşke doğmasaydım diye düşünüyorum bazen.Babam iyi niyetli biri olsada çok sert bir kafa yapısına sahiptir.En ufak şeyde bağırmayı çok sever ve ona karşı bişey diyemememiz onu tatmin ediyor hissedebiliyordum.Tartışırken birşey söylesem vurucak hale geliyor bu yaşa kadar bana bi kere el kaldırdı fakat o anki hali bile yeter.Bazı şeyleri anlayamıyor kızlar arkadaş ortamı vs. Asosyal biri değilim bu arada öyle düşünenler olabilir evde bunalıp dışarda takılmayı severim.Belkide bu deyimi yalnış biliyorum suan.:) Ailemde en yakın bana her zaman abim gelir.Cünkü o da benim yaşlarımdan geçtiği için neler hissettiğimi anlayabiliyor.Birşey yapma isteğim kalmadı.Eskiden bilgisayar hevesim vardı,fakat şuan oda kalmadı.Komik gelebilir fakat sigarayla eğlendiriyorum kendimi.Yalnızken dost oluyor çok güzel bir duygu gibi geliyor bu bana.Bir sürede cok yalnızım en yakın arkadaşım köyde ve kimsem yok takılacak.Her Allahın akşamı o lanet olası kafeye gidip sigara çay ve mor ve ötesi dinlemekten bıktım.1.90 boylarında 58 59 kilo civarı biriyim.Böbrekten kanamam var ve kilo alamıyorum bazılarınıza basit gelebilir ama yazarken bile kötü hissediyorum.Söyliyeceklerim bu kadar.Okuyan herkese teşekkürlerimi iletiyorum burdan Okumayanlarında canı sağolsun.

ANLAYAN KİŞİLER OKUYUNCA LÜTFEN YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.

Giyim tarzını ve müzik seçimlerini değiştir. Daha neşeli şeyler dinle. Daha şık giyinmek de insanlara itibar kazandıran bir şeydir. Eğer sorunların gerçekten büyükse psikoloğa gitmekten cekinme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim öncelikle geçmiş olsun,kendine dikkat et her işin başı sağlık.Bu yaşlar zor vakitlerdir hepimiz ağır ya da hafif travmalar yaşadık bu yaşlarda.Senin gibi iyi niyetli,anlayışlı insanlar giderek azalıyor kendi kıymetini bil.Faydalı hobiler edin,mesela enstruman çalmayı öğren müzik sosyalleştirir.Başkalarının düşüncelerini göz ardı etme ama kendine de problem etme,hayat senin hayatın bir noktadan sonra baban dahi karışamaz.Seni karakterinden dolayı seven çıkarcı olmayan kişilerle arkadaşlık yapmalısın.Unutma bir insanın arkadaşları kendisinin aynasıdır,sana yakın insanlar bulmaya çalış.Herkesin 1-2 dostu olur o da yeter merak etme.Dediklerimin hiçbiri olmasa bile sabret üniversite ortamı iş ortamı derken defalarca ortam değiştirip 0dan başlama şansın olacak.Sen ve etrafındakiler olgunlaştıkça da babanla olan ilişkin dahil birçok şeyin duzeleceği kanaatindeyim.20+ arkadaşlar dediğimi daha iyi anlar.Ergenlik döneminde babandan nefret etme noktasına gelen birçok arkadaşım şimdi anladıklarını ve tekrar yakınlaştıklarını soyluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilginiz alakanızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum dikkate alacağım söylenenleri teşekkürler :)
  • yukarı
  • sansikafiyesi S kullanıcısına yanıt
    bende senin gibiyim hep ezilen ben olurum kavga sevmem hep iyi niyetle yaklaşırım bebek gibi yüzüm var herkez çok masum tatlı ve ezik görünüyorsun diyorlar içim acıyor bir yandan benimde ilişkim hiç olmadı bu yaşa kadar liseye gidiyorum okulumda bir kız var sadece o bana tam şevkat gösteriyor her zaman yanımda durur şakalaşırız sohbet ederiz dertleşiriz kızda bana göre baya güzel benim gibi ortalama birine göre çok güzel olmasına rağmen diğer çok güzel kızlar gibi ne erkek ortamı var hep normal kişilerle takılır yüzü hep gülür o beni hayata döndürdü öyle birini bulursan yzüün tekrar gülecektir ben öyle korkuyordumki biri elini esnerken ağzını kapatmaya kaldırıyordu ben sakınıyordum vurucak diye
  • Birçok noktada kendimi gördüm yazıda.
    17 yaşındayım ben de. Ve senin gibi çok duygusalım. Hissettiğin şeyleri çok iyi anlayabiliyorum.
    Sigara denen şeyi bırak, lütfen. Mutluluğu sana zarar veren şeylerle bulamazsın. Yazık günah kendine zarar verme. Sana hiçbir getirisi yok o şeyin. Sağlığına çok zararlı yani pek bilimsel konuşamicam ama her sigara ömründen dakikalar alıp götürüyor. İleride eşinle çocuğunla yaşayacağın mutlu zamanlarından çaldığının farkında mısın? Eşin seni sevmeye, çocukların seni görmeye doyamayacak belki de. Tiryakilikmiş bağımlılıkmış geç bunları. Gerçekten bırakmayı isstersen bırakırsın ve bunu da yapacak olan sensin, bir başkası değil.
    Sakarlık vs için hiçbir fikrim yok belki bi rahatsızlıktan kaynaklanıyor olabilir dikkat dağınıklığı için de bir psikolog veya psikiyatri ile görüşmeyi deneyebilirsin.
    Babalarımız hemen hemen aynı. Tek çare alışacaksın.
    Sürekli ağlıyor olman, sakar olman, dikkat dağınıklığının olması, duygusal olman seni kötü biri yapmaz. Önemli olan değiştirebileceğin şeylerle başkalarından iyi olmak. Karakter gibi mesela. Seni bu özelliklerin için kötüleyenler eminim karaktersizin tekidir.
    Tüm bunlara ek olarak; bazı insanların çevresindekilere anlatamadığı şeyler olur ya da anlatabileceği birisi olmaz. Senin de öyle olursa bana mesaj atabilirsin. Bir psikolog veya psikoloji öğrencisi değilim, sana bunların garantisini de vermiyorum. Ama en azından içini dökmüş olursun diye söyleyeyim dedim.
    En kısa sürede iyi olursun umarım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sevdiğim kız bana abicim diyor
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.