Şimdi Ara

Ben niye vuramıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha 30 level olmadığım için normal oyun oynuyorum şu anda. 1 aydır oynuyorum bu oyunu. Bazen karşı takımda camış gibi adamlar oluyor. Daha oyunun başında adamın 50 magic-50 psy. atak defansı var. Atağı da 100 civarında. Ben de rünlerimi 3. seviye olarak sırf atak olarak aldım ama yine de adamın atağına yetişemiyor. 3-4 tane anca kilitli rün yeri var o kadar. Rünlerle alakalı olacağını tahmin etmiyorum bu yüzden. Oyun bittiğinde adamlara bakıyorum 500+ galibiyetleri var. Nasıl böyle oluyorlar?

• onlar seçilmiş kişi
  • Runlerine zirh buyu direnci koymalısın defansın az olduğu icin sen daha fazla hasar alıyorsun internetten bak doğru runlere . heroyla da alakalı bi lee sin bi renekton oyun başında tryndan daha fazla hasar çıkarabilir karakterinin oyunun hangi kisminda etkili oldugunu bilmelisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam alcam diyorsan Armor pen

Minion alcam safe oynicam diyorsan AD rün

onlar büyük ihtimal Arp rünle oynuyodur
  • o 3-4 kilit rün yeri dediğin en az 5 damage demek. ayrıca abartmışsın. en fazla 30 civarı fazla psy damage ile başyabalirsin. doran blade ile bunu arttırabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Runlerine zirh buyu direnci koymalısın defansın az olduğu icin sen daha fazla hasar alıyorsun internetten bak doğru runlere . heroyla da alakalı bi lee sin bi renekton oyun başında tryndan daha fazla hasar çıkarabilir karakterinin oyunun hangi kisminda etkili oldugunu bilmelisin

tryn 2 lvl de ikisinden de çok vurur bence dem crits
  • BAŞLIK SAKAT ! :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: groche

quote:

Orijinalden alıntı: LeeOrAfk

Runlerine zirh buyu direnci koymalısın defansın az olduğu icin sen daha fazla hasar alıyorsun internetten bak doğru runlere . heroyla da alakalı bi lee sin bi renekton oyun başında tryndan daha fazla hasar çıkarabilir karakterinin oyunun hangi kisminda etkili oldugunu bilmelisin

tryn 2 lvl de ikisinden de çok vurur bence dem crits

Örnek veriyim dedim hocam full crit rünle direk yarı can alma ihtimali de var ama genel oynanis stili defansif farmdır nasus tryn gibi heroların onu anlatmaya calistim . mesela pantheon alırsan atarlı oynayacaksın çok vurur oyun başında mesela Vladimir oynuyorsan %90rakibinden az vurursun 50ap ile bile başlasan heronun özelliğine bağlı olarak . irelia da mesela oyle early tradelerde çoğu heroya yenilir ama belli bir seviyeden sonra 2v1 bile yapar . arkadaş yeni olduğu icin yazdim bunları yoksa senin dediğin doğru :D

• Bence;

|\
    |-
    ||

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wRambo -- 18 Mayıs 2014; 21:38:06 >
  • Resimdeki sen misin ?
  • Kabiliyetleri ayarladınmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.