Şimdi Ara

Ben Pes'i Bu Yüzden Severdim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bence pes 2010 super 1 oyun ozellikle arkadaşınızla oynarken.cunku tamamen senin yeteneklerine baglı oyun 1 adamin ozelligine deil.yani pes 2009 da etoyu al sabaha kadar kos kımse topu alamiyor ama 2010 1 adamla deli gibi top suremşyosun pas ve farkli taktikler de kullanman gerekiyorki gol atasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Pes 6 favorimdi. Gittikçe fifaya benziyor artık.

Aynen işte demek istediğim de bu benim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Pes 6 favorimdi. Gittikçe fifaya benziyor artık.

Kesinlikle katılıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

o kadar mac yaptım daha kımsenın elıne top degmedı,yanı demek ıstedıgım gercek maclarda
    top adamın elıne de değer,sarı ya da kırmızı yer cıkar,ben daha boyle bişeyle karsılasmadım

Zorluğu Top Player seviyesine getirince tadı çıkar. Ben daha ilk maçımda dediklerinin hepsini yaşadım.

Ayrıca Pes 6 seven arkadaşlar yamalayıp oynamaya devam etsin, ben muhteşem grafikli, üstün oynanabilirlikli PES'ten gayet memnunum.
  • Pesin fanatiğiyim ama, son oyunlarda işi iyice cozuttular, pes tadı kalmadı, sanki başka bi oyun oynuyorum gibi oluyor, özellikle bu senede iyileşme olmazsa fianında yeni jenerasyon grafikleriyle gelecek olan 11. serisine boyun eğecek Konami. Kendi açımdan bu sene Pesten çok Fifayı bekliyorum.
  • Bazı arkadaşlar demiş bencede oyunda gerçeklik olmalı biraz. Fantastik birşeylerde olmalı tabi ama gerçeklikte unutulmamalı.
  • Gerçekçi olmadıkça oyundan zevk alamazsınız.Gerçekçilikten kasıt birebir aynı olması değil.Sokakta verdiğiniz pasın veya aldığınız tpou yönetme şeklinin benzemesi.Gerçekçilik istemiyorsan mario futbolu oyna aynı şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bést -- 7 Ağustos 2010; 17:42:08 >
  • Görüntü üst düzey olsun , ama tusubasa gibi orta sahadan dönüp taca giderken gol olsun felan mı istiyorsunuz anlamadım
  • Gerçeklik o kadarda önemli değil simülasyona kaçmaya başladı artık oyunlar (gerçi konami bunu ne kadar bunu başaramasada)
  • geçen ufak bi çocukla winning eleven oynadık böylesine bir saçmalık olamaz veled orta sahadan sallıyor kim olursa olsun gol böyle bişey olur mu ya gerçeklik lazım ben oyun oynamak istiyordum pas yapmak istiyordum ama winning elevenin dandik oyunu beklentilerime karşılık veremiyordu çocuk 4-5 farkla beni yendi alıyordu ronaldoyla tek tek sıraya diziyordu ortada ne bi oyun var nede bir sistem tamamen fasafiso sonra pes10 geçtik perişan ettim onu pas manyağı oldu kesinlikle oyunun gerçekci olmasını istiyorum ve bu konuda daha fazla geliştirilmesinin taraftarıyım
  • Gerçeklik aramıyorsanız gidip dandik bir ton oyun ile meşgul olabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: br[A]k

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bence gerçekçilik daha önemli oyunda.

+1905

Gerçeklik olsun ama fazla olmasına gerek yok diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: br[A]k

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bence gerçekçilik daha önemli oyunda.

+1905

Kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridvanakd5

PES 6'da Totti'yle nerden vursan gol. Hep ben alırdım İtalya'yı.

Ben de nedense İngiltereýi alırdım. Gerard çok iyiydi
  • 2012'de Pes'le Fifa'nın bir farklılığı kalmayacak ben size söyleyeyim.
  • arkadaşın demek istediğini anlıyorum. gerçekçilik tabi olacak ama eski oyunlarda(pes 6 dan öncesi) daha çok akıcılık vardı. daha serbesttik. şutlar bile daha iyiydi 2010 da şutları replayden izlerseniz top çok yapay gidiyor birde çekilen şutların yarısı direkte patlıyor nerdeyse bu mudur gerçekçilik. pes 2008 den sonra konami cozuttu bence. gerçekçilik gerçekçilik diyosunuzda bizde tsubasa gibi olsun demiyoruz. ama biraz oyun olduğu anlaşılsın eski oyunlardaki gibi özgür olalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kollaps

arkadaşın demek istediğini anlıyorum. gerçekçilik tabi olacak ama eski oyunlarda(pes 6 dan öncesi) daha çok akıcılık vardı. daha serbesttik. şutlar bile daha iyiydi 2010 da şutları replayden izlerseniz top çok yapay gidiyor birde çekilen şutların yarısı direkte patlıyor nerdeyse bu mudur gerçekçilik. pes 2008 den sonra konami cozuttu bence. gerçekçilik gerçekçilik diyosunuzda bizde tsubasa gibi olsun demiyoruz. ama biraz oyun olduğu anlaşılsın eski oyunlardaki gibi özgür olalım.

Evet haklısın, gerçekçilik adına monoton bi oyun yaptılar ,dediğin gibi şutlar bariz şekilde sanki ayarlanmış barı ne kadar doldurursan doldur bazen yerden bile gidiyo , akıcılık kalmamış, yapay zeka ölümüne top çeviriyo ama gol atamıyor , hakemler her sene nasıl daha geriye gitti anlamak mümkün değil, PES3 ten beri eleştirilen lisans ve spiker hala daha da kötüleşerek devam ediyor... vs vs , gereksiz gerçekçilik bu işte, her oyun için böyle

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.