Şimdi Ara

Ben Pes'i Bu Yüzden Severdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • O pes 6ta daki ya da 2001 yılında oynadığım Winnig Eleven'da ki inanılmaz dönüşleri , top sürüşleri yani biraz aşırıya kaçmış fantastikliği severdim ama oyunu iyice gerçekçi yapmaya başladılar ve PES tahtını kaybedecek gibi.FIFA'dan hiç bir farkı kalmadı artık.Umarım PES 2011 fazla gerçekçi olmaz.Eğer ben gerçekçilik isteseydim gider FIFA oynar ya da gider halı saha maçı yapardım.

• FIFA 11 .
  • PES 6'da Totti'yle nerden vursan gol. Hep ben alırdım İtalya'yı.
  • Pes 6 en sevdiğim sürümüydü.Neticede oyun bu o kadar gerçekçiliğe gerek yok.
  • pes 6 efsaneydi
  • Gerçekçiliği siz istemiyorsunuz yani bir avuç insan.

Onun haricinde birçok kişi yani kullanıcıların büyük bir kısmı oyunda gerçekçilik istiyor bunu da göz önünde bulundurmak lazım.
  • pes 2010 fifa ya göre zaten arcade bir oyundur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • gerçekçilik istesem çıkar dışarda kendim oynarım.atariyi özleyen biri olarak oyunlarda gerçekçiliğe karşıyım.
  • gerçekçilik ne kadar üst düzeyde olursa o kadar keyifli oluyor bence oyun.
    yoksa çok çabuk sıkılıyor insan oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Camerlengo_88

gerçekçilik istesem çıkar dışarda kendim oynarım.atariyi özleyen biri olarak oyunlarda gerçekçiliğe karşıyım.

goal 3
  • Bence gerçekçilik daha önemli oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bence gerçekçilik daha önemli oyunda.

+1905
  • quote:

gerçekçilik istesem çıkar dışarda kendim oynarım.atariyi özleyen biri olarak oyunlarda gerçekçiliğe karşıyım.

Peki hocam atariyi özledinde. Şimdi Atari oynamak mı yoksa Yoksa bi arkadaşınla ps2 de pes10 oynamak mı?

Karar senin
  • quote:

Orijinalden alıntı: india_ipekyolu

quote:

Peki hocam atariyi özledinde. Şimdi Atari oynamak mı yoksa Yoksa bi arkadaşınla ps2 de pes10 oynamak mı?

Karar senin

ikisinide oynamak gibi bir seçenekte var.2sinden birini seçicek olsam tabiki pes ama daha fazla gerçekçi olmasın bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: NintendoWiiXbox

pes 6 efsaneydi

Katılıyorum Brezilya takımımda ne harikalar yaratıyorlar kupalarda.Pes 2010 gerçekçilik uğrana oyunu oynanmaz hale getirmiş nerdeyse.Ama yinede oynarım pes'siz ps2 düşünemem.
  • Pes 6 favorimdi. Gittikçe fifaya benziyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Crowley -- 31 Temmuz 2010; 11:37:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Crowley

Pes 6 favorimdi. Gittikçe fifaya benziyor artık.

+1907
  • quote:

Orijinalden alıntı: br[A]k

quote:

Orijinalden alıntı: ©hessmaste®

Bence gerçekçilik daha önemli oyunda.

+1905

gercekcılık dıyorsunuzda
    pes gittikçe sacmalıyor bence
    o kadar mac yaptım daha kımsenın elıne top degmedı,yanı demek ıstedıgım gercek maclarda
    top adamın elıne de değer,sarı ya da kırmızı yer cıkar,ben daha boyle bişeyle karsılasmadım

ayrıca master lıg de adamlar senden daha hızlı kosuyorlar,ve her topu alıor adamlar,

bence gercekcılıkten tamamen uzaklasıyor pes,2011 de düzeltirler inşallah...

• Bence gerçekçiği belirli düzeyde tutmak gerekir yoksa şu anki günümüz futbolu beni baya bayıyo sürekli oynatmamaya yönelik koskoca maçta 3-4 pozisyon bence ne arcede ve similasyon olsun biraz arcadeye kaaybilir , Pes teki çoğu oyuncu benden bile kötü oynuyo bu kadarda olmaz illa ara pası atmak için gerrard çalım atmak için messi mi olması lazım hele bide ters ayakla şut çek yerden 150 kere seke seke kaleciye gidiyo ben bile daha düzgün vuruyom solla, gerçekciliğin de sınırı olmalı .
  • Gerçekçilik istemiyorsan git Atari oyna o zaman . Eğer ben futbol oyunu oynuyorsam o bana futbolu yansıtacak . Ayrıca Fifa'ya gerçekçi diyenlere de gülüyorum . Tamamen animasyon çizgi film tarzı . Oynanabilirlik 0 . Fifa 2006 dan sonra Pes'in arkasına düştü . Ve 2-3 sene sonra da artık Pc için çıkartmayacakmış . Çok kötü ezildi Fifa , çook .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.