Şimdi Ara

ben quest hakkında soracaktım (lvl 13 quest)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pyun içinde kimse yardım etmedi bende sadece burada derman buldum için konu başlığı açtım yardılarınız için şimdide n teşekkurler ardakdaşlar bu forumu çok seviorum

Level 13 - "Sweeping Bandit"(Görevin acimasi icin "Sweeping Bandit Archer" görevini bitirmelisiniz)
    NPC : Guild Master(Hunter Guild'de bulabilirsiniz)
    1: 50 tane Bandit yada bandit subordinate öldürün ve tekrar Guild Master'la konusun.
    Ödül : 14500 exp, hp recovery

(bunu yapmadım bitmedi daha 50 /4 )

Level 13 - "Tiger Grinding Tooth"
    NPC : JODAESAN(specilities shop)
    1: 10 tane "Molar Teeth" toplamak icin Tiger ya da young tiger öldürün ve sonra JODAESAN'la konusun.
    Ödül : 15300 exp, 5k sp exp & 4k gold

(bunları tigerlerı kesiorum çıknio bundan buda bitmedi)

Level 13 - "Tiger Hunting Competition"(3 defa tekrarlanabilir)
    NPC : General SONHEYON
    1: 1 Tiger champion, 20 Tiger ve 20 Young Tiger öldürün ve SONHEYON'la konusun.
    Ödülü aldiktan sonra tekrar konusun.

(bunu bitirdim sonheyon denen herife gidiorum bana ne ödül nede başka bişi verio hırt)

2: 3 Tiger champion 40 Tiger ve 40 Young Tiger öldürün ve SONHEYON'la konusun.
    Ödülü aldiktan sonra tekrar konusun.

(üstteki bitmedi için bunları alamıorum deli oldum)

3: 5 Tiger champion 50 Tiger ve 50 Young Tiger öldürün ve SONHEYON'la konusun.
    Ödül : 33k exp, 9550 sp exp, 3600 gold, 1 Tiger Volient Scroll & Hp recovery potions.

• 1- bandit kalesinin orda binlerce var oraya git!!!
    2-bolca tiger kes 50 tanede 1 bile düşebilir azimli ol!!!
    3-is 20 taneyle bitmio tekrar konuş 0 seçeneğini seç yeniden versin 40 kes desin sona bitince gene 0 de gene versin görev 50 kes !!!

zaten yazmışsın neyi soruon???
  • alla alla bu sonheyong bana tiger hunting competition görevinin dewamını ver mior ki işte onu tamam layamıyorum asıl sorun orada
  • gorev bitmemiştir daha start converse diyince chines tutorial ın altında birde (0) diye bir seçenek çıkıcak !!!

Q ya basıp kontrol et bakalım görev bitmişmi!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agni_tr -- 28 Mayıs 2006; 11:09:09 >
  • tamam çok sağolun kafanızı ağrıtım sorunu hallettim inventoryde slot boşluğu az imiş onun için vermiormuş çok sağolun ardaşım çok sağol sayende örendim yeminlen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.