bir uzun yola düşsek seninle yürüsek, hep yürüsek…
sen saçlarını yatırsan göğsüme; bir kelebek havalansa dalından tutunarak yürüse yağmurun kolundan…
ben gözlerimi yatırsam gözlerine; bir martı kanat çırpsa kendi dilinden ıslak gagasıyla tutunarak bulutun elinden…
bir uzun yola düşsek seninle yürüsek, hep yürüsek…
sen ellerinle okşasan gözkapaklarımı; bir kedi minik yavrusuna sarılsa yavrusunun kollarında yorulsa…
ben saçlarının dalgasıyla oynasam; bir çocuk kaybettiği topunu bulsa yağmura aldırmadan koşup oynasa…
bir küçük kız çocuğu kumsalda yürürken bulduğu deniz yıldızını denize atsa; kuru yıldız deniziyle yeniden tanışsa… bir deniz feneri sevinçle yaksa ışığını; bir gemi heyecanla limana yanaşsa…
bir uzun yola düşsek seninle; uzun bir geceyi tamamlar gibi…
aynı yağmurun altında ıslansak yürüsek, hep yürüsek; hiç yaşlanmasak… bütün yaramaz çocuklar gibi ıslansak, hep ıslansak; hiç uslanmasak…
sen ağlarsan bende ağlarım
artık ağlamak yok
ağlancak bilgiler verelim ama ağlamayalım
ne güzel mendili hazırlamıştım ağlayacaktık
du birtane daha ekliyim de ağla o zaman
ağlamaya hazır mısın blue
Seni Seviyorum
SENİ SEVİYORUM ! Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin.
SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin.
SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin.
SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin.
SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin.
SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla yada isaretle degil, kendin olmakla yapiyorsun
juti öğle arası müdür odama geldi (normalde girmez odalara) tek kalalı ilk defa geldi.. odamın düzenine bi baktı içinden ne geçirdi bilmiyorum..
Monitörün yanında bu yazının çıktısı duruyordu eğildi bakıyo içimden dedim sen ne anlarsın aşktan sevgiden yaşın başın geçmiş
dışımdan desem sonuçu biliyon
bu yazıyı süsleyip iş yerine köşeye bi yere asmam lazım
şiirleri okumadım desem ayıp etmiş olurmuyum acaba içimden duygusal şeyler okumak gelmiyor,kendimi kötü hisediyorum,daha sonra okuyacağım ama
tavsiye ederim aselal mutlak oku
bule altına da imzanı atmayı unutma ama
başlığı hakanın yeri veya mekanı yada hakanımın şiir topği diye nasıl olur
Juti duygusal bi topicte hep espiri yapıyon olmazki ama
Gripin ne diyor: gelsin biri gitsin biri unutsam gelmişi geçmişi
buda benden
Cebimde yeni kelimeler var Kelimeleri türetmeye çalışırken Ya kelimeler anlamsızlaşıyor Ya da hayat ve ben.
Cebimde yeni kelimeler var Eskileri alıyor, yenileri satıyorum Her sabah yeni bir gün doğarken Ben yine sensizliği yaşıyorum.
Cebimde yeni kelimeler var Anlamını bilemediğim bir hüzün parçası görüyorum Yeni kelimelerle gelen aşkı İlk defa seninle tadıyorum.
Cebimde yeni kelimeler var Hayal mi, yoksa gerçek mi bilemiyorum Ellerimi tutarken sen Ben sadece gözlerine bakıyorum.
Cebimde yeni kelimeler var Şimdi yüreğimde bir mutluluk kıpırtısı Gökyüzüne bakıyorum Seni her nefeste bir kez daha yaşıyorum.
Cebimde yeni kelimeler var Artık doğan güneşi seninle karşılıyorum Aşkın anlamını değiştiriyor Mutluluğu ikimize adıyorum
vuuuu
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
buda benden
ne güzel kanlı kanlı
Juti bu yazıyı üşenmedim mesaj olarak yazdım Turkcell kulllanıyorsan atabilirim beleş vadofon veya avea ise kalsın
blue hepsi var janım vereyim tımamm
Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi...
Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. Bir Gercek : Seni çok özlüyorum.
Gecenin karanlığında, güneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi rüyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma...... Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi! Bırakma beni sevdiğim gidişine dayanamam, Hasret gözyaşlarımla kendimi avutamam� Dönerim dersin ama kadere inanamam, Bıraktığın anılarınla, ben sensiz yasayamam
Bakışlar vardır insani ömür boyu ağlatan. Yollar vardır aşılması güç olan. Kalpler vardır acılarla parçalanan. Ve insanlar vardır hiç unutulmayan. Sanma beni sevipte bırakanlardan. Benim sevgim mezara kadar olandan Bu mesajı silersen benden hoşlanıyorsun, Silmezsen beni istiyorsun, Cevap verirsen beni seviyorsun, Vermezsen bensiz yapamıyorsun, Hadi bakalım ne yapacaksın? Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye Benim için seni görmek suya benzer Seninle yasamak ise nefes almaya Susuz üç gün yaşarım ama nefes almadan asla
Sana ne demeliyim bilmiyorum, Güneşim desem güneş batıyor, Hayatım desem hayat kısa, Gülüm desem oda soluyor, Sana canım demeliyim. Çünkü bu can seninle yaşıyor.. Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan.. Canımdaki her nefes nefesine eklensin, içimdeki her nefes hayalinle demlensin, bırak bu gönlüm varlığınla renklensin, sen benim gönlümde yaşadıkça özelsin!
Sen güllere özenme güller sana özensin. Üzme tatli canini sen güllerdende güzelsin. Sevgi kadar özgür Özgürlük kadar özelsin. Bir gülsen dünyalara bedelsin. Bir umut vardır hiç tükenmeyecek, bir hasret vardır çekilmeyecek, birde ölüm vardır, bir gün elbet gelecek ama sana olan sevgim ne ölecek ne de bitecek Sevgilerin en güzeli seni sevmek Özlemlerin en güzeli seni özlemek Ve hayatin tadı sabah kalktığında senin var olduğunu bilmek