Seviyorum galiba seni Hayatim degisti nasil anlatsamki Kitap okurum sen varsin aklimda Yürürken hep sen varsin yolumda Yamurda islanirken seni görürüm o küçük damlalarda Nasil bir duygu bu ask anlamadimki Kendimi unuttum seni düsünmekden Kendimi bulamiyorum seni aramakdan Her yerde seni arar oldu su divane gönlüm Bilmem nasil anlatsam sana Sevgimi,hayatimi verdim sana Sevgini istedim sadece senden vermedin bana Bir hayalin var birde resmin Bunlari bari çok görme ne olur artik bana Seni sevmeyi benmi istedim sorarim sana Bir gülümsemen bir bakisin yeter bana Deli olucam belki bu askla Ne olur sevdigim ne olur yol göster artik bana.
blueeeeeeee nerelere kayboldun gene
gelir birazdan
GİTME GÜLÜM
Ayrılık hayır getirmez Gitme gülüm şu gönlümden Hasretlik bizi güldürmez Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden of
Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden
Yadeller kıymetin bilmez Kimse benim gibi sevmez Canımı alsan sesim çıkmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden of
Gitme gülüm yüzüm gülmez Gitme gülüm can dayanmaz Gitme gülüm sensiz olmaz Gitme gülüm şu gönlümden Şu gönlümden
Üniversite yıllarımız... Biz iki erkek arkadaşız. Onlar da iki kız. Öyle tanıştık SBF’ nin kantininde... Birlikte çıkıyoruz... O yıllarda çıkma ne demek... Sinemaya falan birlikte gidiyoruz öğlenden sonraları. Aksam üzerleri de o zamanlarda çok ünlü Filiz Pastanesinde buluşup çayfalan içiyoruz.Gözlerden gözlere, zaman zam Üniversite yıllarımız... Biz iki erkek arkadaşız.Onlar da iki kız.Öyle tanıştık SBF’ nin kantininde...Birlikte çıkıyoruz...O yıllarda çıkma ne demek... Sinemaya falan birlikte gidiyoruz öğlendensonraları. Aksam üzerleri de o zamanlarda çok ünlü Filiz Pastanesinde buluşup çayfalan içiyoruz.Gözlerden gözlere, zaman zaman birlesen ellerde bir flört var, hepsio...Çok sevdiğim bir şiir vardı, aklımda kaldığı kadarıyla, şöyleydi sanki o yıllardaki asklarımızı anlatan... Bir şey var aramızda. Senin gözlerinde belli, Benim yanan yüzümden. Susuyoruz, arada bir, Gülüşerek başlıyoruz söze. Ne kadar gizlesek nafile, Bir şey var aramızda, Senin gözlerinde ışıldıyor, Benim dilimin ucunda... Söyleyemiyoruz "Seni Seviyorum" diye... Ama öyle şeyler yapıyoruz ki, her şey ayan beyan... Ne mi yapıyoruz mesela... Biz üçümüz, Mülkiyeliyiz. "Aramızda bir şeyler olan" Orta Doğulu... Bir gün öğleye doğru, üç Mülkiyeli, Kızılay’da rastlaştık... Sinemaya gitmek üzere sözleşiyoruz. Uzaktan bizim Orta Doğulu çıktı meydana.Hayrola" dedi. Öğleden sonra sinemaya gidiyoruz, haydi sen de gel" dedim."Çok mu istiyorsun" dedi. "Evet" dedim. "Biletleri alin beni bekleyin. Senin için gelirim" dedi, koştu gitti. Sinema ikide... İkiye çeyrek kala buluştuk. Üç Mülkiyeli. Orta Doğulu görünürde yok...Bizim kız "Hadi girelim" dedi. "O laf olsun diye'Gelirim' dedi. Gelemez. Öğleden sonra final sınavı var. Nasıl gelir ki!" Biletlerin ikisinonlara uzattım... "Gelecek" dedim. "Siz girin, ben beklerim". Saat iki buçuğu geçiyordu, sinemanın önünde bir taksi durdu. İçinde nefes nefese Orta Doğulu indi... "Kusura bakma geç kaldım" dedi... "Öğleden sonra final sınavım vardı. Bu sınava raporsuz girmezsek dönem hakkim yanar.Bu yüzden girdim. Kağıdın altına hemen bomboş imzalayıp verdim. Fırladım, taksiye koşarken ayağım burkuldu, topuğum kirildi. Yurda gidip ayakkabımı değiştirmek zorunda kaldım. Bu yüzden geciktim." Sonra kulağıma eğildi. "Ama ne kadar geç kalırsam kalayım, kapıda beni bekleyeceğini biliyordum"dedi."Ben de geleceğini biliyordum" dedim, elini elimin içinde sıkarken… Sevginin en yüce yanidir, inanmak... Ama ben başka şey anlatmak istiyorum,bugün...İnsanları ne kadar seviyoruz. Onlara ne kadar değer veriyoruz. Bunun bir tek şaşmaz ölçeği var. Günlük hayatımızdaki önceliklerdeki yeri? "Hadi sende gel" dediğimde "Sınavım var, gelemem" diyebilirdi Orta Doğulu... Kimse de bir şey diyemezdi. Öyle demedi... Senin için her şeyi yaparım" dedi...Benimle herhangi bir gün, herhangi bir saatte gidebileceği o sinemaya, sırf ben o gün istiyorum diye,o gün gidebilmek için, sınavdan "Sıfır" almaya razı oldu. Simdi bir de herkesin günlük yaşantısında her zaman rastlanan başka örneklere bakin... -"Sevgilim, sana tapıyorum. Bugün buluşmayı çok isterdim ama, randevu almıştım.", -"Alo, darling. Bu gece seninle buluşacaktık ya. Bir kız arkadaşım boy frendi ile bozuşmuş. Onu teselli etmem gerek. Beni affet!", -"Hayatim sen bir tanesin. Ama yarın buluşamayız. Galatasaray’ın maçı var."Listeyi sabaha kadar uzatabilirsiniz. Simdi bir düşünün. Hem size ileri sürülen özürlere. Hem sizin ileri sürdüklerinize. Kimi, neleri tercih ediyorsunuz, kimlere... Ve siz nelere tercih ediliyorsunuz?Eğer, sizin için arkadaş? ndan, maçtan, sizi davet eden yada size gelen herhangi bir arkadaştan sonra geliyorsa, sakin ola, onu sevdiğinizi falandüşünmeyekalkmayın. İnsanlar bazen kendilerini de kandırır, sevdiklerine. Ya da şüpheye düşerler, -"Ona karsı duygularım, çok karışık... Seviyor muyum acaba" diye... Sevginin ve değerin en yanılmaz ölçeği, tercihtir, önceliktir. -"Hadi sinemaya gidelim" dediğinizde, arkadasınız -"Tabii, harika" demeden önce "Ne film oynuyor" diyorsa, hele ardından "Ben o filmi sevmem" deyip, buluşma teklifinizi reddediyorsa mesela, bilin ki asil sevdiği sinemadır. Siz değilsiniz. Siz ancak onun ilgisini çekecek bir film ve bos bir zamanının bulabilirseniz, onunla buluşabilirsiniz. Bunun da adi sevgi olamaz tabii... Sevgide önemli olan bir arada olmaktır. Sinema bahanedir sadece. Düşünün bakalım, sevdiğinizi sandığınız insanin, hayatınızdaki öncelik sırası neydi? En tepede mi? O zaman gerçekten seviyorsunuz demektir. Ya da söyle... Hayatındakini en büyük önceliği daima size veriyorsa, hiç şüpheniz olmasın, en çok sizi seviyor. Onun için en değerli varlık sizsiniz. Hem kendi karmaşık duygularınızı çözmenin, hem de onun duygularını kesinlikle belirlemenin en şaşmaz yoludur, öncelik testi... Çünkü en çok sevilen, en önce gelir. "Benim her şeyimsin" kolay laftır, herkes söyleyebilir. Eğer sizi bir şeye tercih ediyorsa ancak o zaman her şeyiniz demektir gerçekten. Birisiyle ilgili duygularınızdan ya da onun duygularından şüpheniz varsa, derhal bu "Öncelik" testini yapın, her günkü yaşantınızdan örnekleri hatırlayarak. Şaşmaz gerçek hemen ortaya çıkacaktır. Sevgi bir bakıma önceliktir çünkü! Can Dündar..an birlesen ellerde bir flört var, hepsi ...Çok sevdiğim bir şiir vardı, aklımda kaldığı kadarıyla, şöyleydi sanki, o yıllardaki asklarımızı anlatan... Bir şey var aramızda. Senin gözlerinde belli, Benim yanan yüzümden. Susuyoruz, arada bir, Gülüşerek başlıyoruz söze. Ne kadar gizlesek nafile, Bir şey var aramızda, Senin gözlerinde ışıldıyor, Benim dilimin ucunda... Söyleyemiyoruz "Seni Seviyorum" diye... Ama öyle şeyler yapıyoruz ki, her şey ayan beyan... Ne mi yapıyoruz mesela... Biz üçümüz, Mülkiyeliyiz. "Aramızda bir şeyler olan" Orta Doğulu... Bir gün öğleye doğru, üç Mülkiyeli, Kızılay’da rastlaştık... Sinemaya gitmek üzere sözleşiyoruz. Uzaktan bizim Orta Doğulu çıktı meydana. Hayrola" dedi. Öğleden sonra sinemaya gidiyoruz, haydi sen de gel" dedim. "Çok mu istiyorsun" dedi. "Evet" dedim. "Biletleri alın beni bekleyin. Senin için gelirim" dedi, koştu gitti. Sinema ikide... İkiye çeyrek kala buluştuk. Üç Mülkiyeli. Orta Doğulu görünürde yok... Bizim kız "Hadi girelim" dedi. "O laf olsun diye'Gelirim' dedi. Gelemez. Öğleden sonra final sınavı var. Nasıl gelir ki!" Biletlerin ikisin onlara uzattım... "Gelecek" dedim. "Siz girin, ben beklerim". Saat iki buçuğu geçiyordu, sinemadan önünde bir taksi durdu. İçinde nefes nefese Orta Doğulu indi... "Kusura bakma geç kaldım" dedi... "Öğleden sonra final sınavım vardı. Bu sınava raporsuz girmezsek dönem hakkim yanar. Bu yüzden girdim. Kâğıdın altına hemen bomboş imzalayıp verdim. Fırladım, taksiye koşarken ayağım burkuldu, topuğum kirildi. Yurda gidip ayakkabımı değiştirmek zorunda kaldım. Bu yüzden geciktim." Sonra kulağıma eğildi. "Ama ne kadar geç kalırsam kalayım, kapıda beni bekleyeceğini biliyordum" dedi. "Ben de geleceğini biliyordum" dedim, elini elimin içinde sıkarken... Sevginin en yüce yanidir, inanmak... Ama ben başka şey anlatmak istiyorum, bugün... İnsanları ne kadar seviyoruz. Onlara ne kadar değer veriyoruz. Bunun bir tek şaşmaz ölçeği var. Günlük hayatımızdaki önceliklerdeki yeri? "Hadi sende gel" dediğimde "Sınavım var, gelemem" diyebilirdi Orta Doğulu... Kimse de bir şey diyemezdi. Öyle demedi... Senin için her şeyi yaparım" dedi... Benimle herhangi bir gün, herhangi bir saatte gidebileceği o sinemaya, sırf ben o gün istiyorum diye, o gün gidebilmek için, sınavdan "Sıfır" almaya razı oldu. Simdi bir de herkesin günlük yaşantısında her zaman rastlanan başka örneklere bakin... -"Sevgilim, sana tapıyorum. Bugün buluşmayı çok isterdim ama randevu almıştım.", -"Alo, darling. Bu gece seninle buluşacaktık ya. Bir kız arkadaşım boy frendi ile bozuşmuş. Onu teselli etmem gerek. Beni affet!", -"Hayatim sen bir tanesin. Ama yarin buluşamayız. Galatasaray’ın maçı var." Listeyi sabaha kadar uzatabilirsiniz. Simdi bir düşünün. Hem size ileri sürülen özürlere. Hem sizin ileri sürdüklerinize. Kimi, neleri tercih ediyorsunuz, kimlere... Ve siz nelere tercih ediliyorsunuz? Eğer, sizin için arkadaş? ndan, maçtan, sizi davet eden ya da size gelen herhangi bir arkadaştan sonra geliyorsa, sakin ola, onu sevdiğinizi falan düşünmeye kalkmayın. İnsanlar bazen kendilerini de kandırır, sevdiklerine. Ya da şüpheye düşerler, -"Ona karsı duygularım, çok karışık... Seviyor muyum acaba" diye... Sevginin ve değerin en yanılmaz ölçeği, tercihtir, önceliktir. -"Hadi sinemaya gidelim" dediğinizde, arkadasınız -"Tabii, harika" demeden önce "Ne film oynuyor" diyorsa, hele hele ardından "Ben o filmi sevmem" deyip, buluşma teklifinizi reddediyorsa mesela, bilin ki asil sevdiği sinemadır. Siz değilsiniz. Siz ancak onun ilgisini çekecek bir film ve bos bir zamanının bulabilirseniz, onunla buluşabilirsiniz. Bunun da adi sevgi olamaz tabii... Sevgide önemli olan bir arada olmaktır. Sinema bahanedir sadece. Düşünün bakalım, sevdiğinizi sandığınız insanin, hayatınızdaki öncelik sırası neydi? En tepede mi? O zaman gerçekten seviyorsunuz demektir. Ya da söyle... Hayatındaki en büyük önceliği daima size veriyorsa, hiç şüpheniz olmasın, en çok sizi seviyor. Onun için en değerli varlık sizsiniz. Hem kendi karmaşık duygularınızı çözmenin, hem de onun duygularını kesinlikle belirlemenin en şaşmaz yoludur, öncelik testi... Çünkü en çok sevilen, en önce gelir. "Benim her şeyimsin" kolay laftır, herkes söyleyebilir. Eğer sizi bir şeye tercih ediyorsa ancak o zaman her şeyiniz demektir gerçekten. Birisiyle ilgili duygularınızdan ya da onun duygularından şüpheniz varsa, derhal bu "Öncelik" testini yapın, her günkü yaşantınızdan örnekleri hatırlayarak. Şaşmaz gerçek hemen ortaya çıkacaktır. sevgi bir bakıma önceliktir çünkü! Can Dündar..
quote:
kardeşim yüreğine sağlık döktürmüşün maşallah
nasil yaa???? blue night şimdi onu kalbini kullanarak mi yazdi?? elini kullanmadimi?Aman allahim Ne yetenek ama..Kalbiyle yazi yazabilior!!! Aman tanrim.
bu blue böyle bende anlamdım ki önce yüreğiyle yazıyo sonra kağıda döküyo
şiir topiği bu yaf sen git şiirleri okuyucana açık imla kelime neyse onu ara
Ben gizli sevmedim ama.
bay çapkın h.g ekle bişilerde görelim o zaman nasıl sevdin
nasıl sever görelim böööle bi aşık haylaz uslanmaz
yazıya dökücez artık yeni bir sayfa açıyozzz yakında ....
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme