suzii ne demek alabilirsin tabi dükkan senin seç beyen al
komedix formundasın gene
güzel bi şir eklemem lazım buraya
AŞKIN ALDI BENDEN BENİ
Aşkın aldı benden beni bana seni gerek seni Ben yanarım dün ü günü bana seni gerek seni Ne varlığa sevinirim ne yokluğa yerinirim Aşkın ile avunurum bana seni gerek seni
Aşkın aşıklar öldürür aşk denizine daldırır Tecelli ile doldurur bana seni gerek seni Aşkın şarabından içem Mecnun olup yola düşem Sensin dün ü gün endişem bana seni gerek seni
Sufilere sohbet gerek Ahilere ahret gerek Mecnunlara Leyla gerek bana seni gerek seni Eğer beni öldüreler kulum göğe savuralar Toprağım anda çağırır bana seni gerek seni
Cennet dedikleri ne ki bir kaç köşkle birkaç huri İsteyene ver onları bana seni gerek seni Yunus-durur benim adım gün geçtikce artar ödüm İki cihanda maksudum bana seni gerek seni
yunus emre
ANLATAMIYORUM
Ağlasam sesimi duyar mısınız, Mısralarımda; Dokunabilir misiniz, Gözyaşlarıma, ellerinizle? Bilmezdim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu Bu derde düşmeden önce. Bir yer var, biliyorum; Her şeyi söylemek mümkün; Epeyce yaklaşmışım, duyuyorum; Anlatamıyorum. Orhan VELİ
Tutmayabilirsin belki, Artik ellerimi Bakmayabilirsin belki, Gozlerime eskisi gibi Sevmeyebilirsin belki, Benim seni sevdiqim gibi Ama ben seni Sensiz de sevebilirim!
Soylemeyebilrsin belki, Her zaman soylediqimiz sarkiyi Gitmeyebilirsin belki, Her zaman gittiqimiz kafeye Beni unutabilirsin Belki bir gun! Ama ben seni Sensiz de sevebilirim!
Gezmeyebilirsin belki, Gezdiqimiz yerlerde Artik ben yokmusum Gibi davrababilirsin Ozlemeyebilrsin beni Benim seni ozlediqim gibi! Ama ben seni Sensiz de sevebilirim!!!
ben de özlüyorum böyle yapmayın
konsantrem dağılıyo
deşmeyin yaramızı yawff Bilirim şarkıların bu kadar güzel, Kelimelerinse kifayetsiz olduğunu
Blueeee görevle ilgili bana pm atıcaktın hani
Uzun zaman geçti seni tanıyalı Bilemezsin sessizce seni soralı Seni aramak seni yaşamak Ya da nefesini nefesim sanmak Her şeyden önemli senin olmak Ve her şeyden önemli mecbur olmak Uyuyamam sensiz ağlarım her gece Sen bana değil. Ben sana mecburum. Sana tanıtmak kendimi en acısı En masumu en utangacı Seni yaşamak sessizce bir köşede Nedir ne değildir hayat? Sen değil! Ben sana mecburum. Her geçen bir gün? Bir ömür sanki Her yanında bulunduğum saat? Bir salise kadar kısa belki Her acı bir mutluluk sanki Yanında olmak sana bakmak Seni yaşıyorum sanmak Sana kızmamak kızamamak Senin için sorumluluk kazanmak Ama, sen değil! Ben sana mecburum İçimden geçenleri söyleyememek Her şey gibi unutmak Boş olmak, yalnız kalmak, Sensiz olmak; hayatı yaşamamak gibi
bu kimin şiiri
blueee sıra sendeydi galiba
quote:
Orjinalden alıntı: suzi dilara
bu kimin şiiri
/>
blueee sıra sendeydi galiba
bende bilmiyorum ki
ben yazdım desem kimse inan maz
blue sırayı kaçırdı
...SEN OLMASAYDIN...
Bu kadar çok sevmeyecektim hayatı Bu kadar bahtlı hissetmeyecektim kendimi Böylesine sevinçli olmayacaktım Kuru ekmeği böyle tatlı bulmayacaktım Ve toz pembe görmeyecektim hayatı
...SEN OLMASAYDIN...
Bana huzur vermeyecekti yıldızlar Ağaçlar bu kadar tatlı yeşil olmayacaktı Herkesi kucaklamak istemeyecektin Böylesine mutlu bakmayacaktım yeryüzüne Ve bu kadar, yaşama hevesli olmayacaktım
...SEN OLMASAYDIN...
BEN BEN DEĞİLİM
Dalgalarla boğuşan sensin, boğulan ben Tomurcuklar açan sensin, solan ben Yelken açıp giden sensin, uzaklaşan ben Ayrılık türküsü söyleyen sen, ağlayan ben İsyan edip küfre dalan sensin, günahkâr ben Vuslatın dümeninde sensin, hicranda ben Gözlerinle konuşan sensin, haykıran ben Gülleri dalından koparan sensin, üzülen ben Dağlara meydan okuyan sensin, eşkıya ben Meyhaneleri mesken eden sensin, sarhoş ben Kan kaybeden sensin, yataklara düşen ben Saraylarda yaşayan sensin, sürünen ben Yüreği aşka çarpan sensin, mecnun ben Yıldızlardan tacı olan sensin, pul olan ben Eğlence, alem, neşe sensin, gariban ben Vuran, kıran, ezen sensin, mazlum ben Yöneten, hükmeden sensin, köle olan ben
Ayrılık şiirlerime gizli ilham ve tema sen Ah vefasız dilimdeki lanet, kin, ve keder sen Hep seven ben, hor gören, küçük gören sen Bu gidişle ölümüm sen, cehennemim sen…
tüm hakları bendedir ona göre normalde paylaşmam ama nete vermiştim bi kaç şiirimi.. bir site hala yayından kaldırmamış..
Suzi dün görev işini anlattım ben yeni görüyorum ama
şiirimi uzun süredir okumamıştım ya gözlerim doldu
halbuki dolapımın en altında hepsi var.. ama okumaya esaretim yok 2004 hatırası onlar bana
quote:
Orjinalden alıntı: juti34 bende bilmiyorum ki
ben yazdım desem kimse inan maz blue sırayı kaçırdı
sen mi yazdın peki ...alttakini de
/>
quote:
BLUEE
şiirimi uzun süredir okumamıştım ya gözlerim doldu
halbuki dolapımın en altında hepsi var.. ama okumaya esaretim yok 2004 hatırası onlar bana
ellerine yüreğine sağlık
/>
ben çok seviyorum böyle şeyler okumayı belki de eski sevdiklerimi elimden kayıp gidenleri hatırlıyorum....yazdıklarım da olmuştu zamanında ...
ama senin gibi üzülmeye değil de o duygularla mutlu olmaya ve onları kaybetmemeye çalışıyorum , hatıralarım benimdir bana kattıkları da aldıkları da olmuştur hepsi değerlidir ;çünkü onlar benimdir
quote:
Orjinalden alıntı: blue night
BEN BEN DEĞİLİM
Dalgalarla boğuşan sensin, boğulan ben Tomurcuklar açan sensin, solan ben Yelken açıp giden sensin, uzaklaşan ben Ayrılık türküsü söyleyen sen, ağlayan ben İsyan edip küfre dalan sensin, günahkâr ben Vuslatın dümeninde sensin, hicranda ben Gözlerinle konuşan sensin, haykıran ben Gülleri dalından koparan sensin, üzülen ben Dağlara meydan okuyan sensin, eşkıya ben Meyhaneleri mesken eden sensin, sarhoş ben Kan kaybeden sensin, yataklara düşen ben Saraylarda yaşayan sensin, sürünen ben Yüreği aşka çarpan sensin, mecnun ben Yıldızlardan tacı olan sensin, pul olan ben Eğlence, alem, neşe sensin, gariban ben Vuran, kıran, ezen sensin, mazlum ben Yöneten, hükmeden sensin, köle olan ben
Ayrılık şiirlerime gizli ilham ve tema sen Ah vefasız dilimdeki lanet, kin, ve keder sen Hep seven ben, hor gören, küçük gören sen Bu gidişle ölümüm sen, cehennemim sen…
tüm hakları bendedir ona göre normalde paylaşmam ama nete vermiştim bi kaç şiirimi.. bir site hala yayından kaldırmamış..
Suzi dün görev işini anlattım ben yeni görüyorum ama
kardeşim yüreğine sağlık döktürmüşün maşallah
Suzi aynen katılıyorum... hepsi değerlidir ;çünkü onlar benimdir zamanında bi hata yaptım (pişman değilim ama) şiir sitelerine koymuştum.. sonradan hepsini kaldırttım.. şu an tek bi sete kaldı onlarda bi kaldırsa sevineceğim..
sen mutlu olmayı başarabilirsin yazılarınla ama bazıları hüznü kendine dost edinir... ayrılık üzerine yazar.. sadece ayrılık.. ve korkar açıp okuyamazda..