Şimdi Ara

Bu nasıl olmuş olabilir..!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olayı anlatmadan önce size, olayı daha iyi anlamak için telefonumu anlatayım:

Kullandığım telefon xaomi markalı Mİ11T modeli. orta ve üst düzey bir Android bilirkişi kullanıcısıyım (yazılımsal değil). Telefonumda her tülü ayarın ne işe yaradığını pek iyi bilirim. Dolayısıyla telefonumu kendime özelleştirmişim.

Basitçe, kullandığım arama motoru, yandex. Yıllardır kullanırım, tek bir sıkıntısını görmedim.( Geçen güncelleme de getirdiler siteleri koyu tema yapıyor, mis).

Kullandığım klavye, telefona önyüklü gelen Google in g-board değilde, önceki Huawei telefonumda kullandığım Microsoft Cop. Un kendi uygulaması Microsoft SwiftKey. G-board a pek benziyor ama bence bu daha iyi.

Telefonumda yüklü ve aktif kullandığım sadece 3 Google hizmeti var. 1. Si play store, 2. Si G-Mail. 3. SÜ ise şifre kasası. Yani diğer hizmetleri kapatmışım, arka planda çalışımıyorlar (bildiğim kadarıyla) veri tüketimi de yok. Kapatmışım yani

YouTube içerik ihtiyacımı arama motorudan kullanıyorum, yani yüklü uygulamadan değil.

Yandex te arama motorum Google değil, yandex. Google hesabım yandex te açık ama geçmişime erişemez diye biliyorum.

Arama motorunda geçmişi kaydet, seçeneğimi kapatmışım. Geçmişim kaydedilmiyor. Aynı şekilde Google hesabımın geçmişi kaydet özelliğini de kapatmışım.

Şimdi geleyim şaşırdığım olaya...

Geçen forumda, biri dublex villa tadilatı ile ilgili yasal yürütmeliği sormuştu. Ben de Web (yandex kullanarak) de meraken ve cevap bulursam da, cevap vermek için Web de araştırayım dedim. Araştırırken, dublex villa fiyatları, tadilat maliyeti falan derken zar zor, üstü kapalı bir cevap buldum.

Bu yaşanandan 2 gün sonra, yani az önce youtube de (yandex te, youtube.com dan girdim, Google hesabım açık olarak) gezinirken, keşfette karşıma ne çıksa iyidir?

DUBLEX VİLLA MALİYETİ.

arkadaş bu video şans faktörü olarak mı karşıma çıktı, milyarda kaç olasılık bu..? Neden bu video..?

Beni aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah7ve7 -- 7 Ağustos 2023; 0:45:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu tam olarak ne oluyor
    3 ay önce açıldı
    Bu durum normal mı?
    12 yıl önce açıldı
    Neden böyle yapmış olabilir ?
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.