Şimdi Ara

Ben yandım başkası yanmasın!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

oncelikle konunun burası olduğundan emin değilim gene başıma geleni anlatmak istiyorum. başkaları bu duruma düşmesin diye ABC özel eğitim kursları şirinevler şubesinde desinatörlük kursu almak için başvurdum bşavuru esnasında kurs yetkili ile ücret konusunda ve bütün şartlarda anlaştık kayıt sırasında özelikle belirtmeme rağmen üstüne basa basa ben desinatörlük eğitirmi alacağımı söylememe rağmen kurs yetkilisinin evet bu eğitim bizde var hepsi grafikerlik altında geçiyor dedi bu şekilde tek senet ve sözleşmeyi imzaladık 4 taksit şeklinde cahil kafam gerizekalı kafam sözleşmeyi hiç okumadım kurs yetkilisi de hiç uyarmadı nasıl olsa oltaya balık gelmiş misali kayıt yaptırdım kayıttatn 3 hafta sonra kurs başladı başladı ama keşke başlamasaydı sıfıflar buz gibi hasta oldum hoca desen ölü gibi neyse eğitim alıyoruz 4 pazar kursa gittim eğitim aldım fakat desinatörlük adına zere kadar bir şey öğretmediler bana bende kendi kendime soruyorum bu desinatörlük bu değildir herhalde araşatırmaya koyuldum neyse ki bir desinatörle iletişime geçtim durumu anlatım benim kandırıldığımı ifade etti desinatörlük başka grafikerlik başka dedi bu durumu öğrendikten sonra kurs yetkilisine sözlü şekilde bildirdim siz beni kandırdınız diye kabul etmiyorlar tabi kursa devam etmiyeceğpimi de bildiridim ve nihayetinde kursa daha gitmedim ama sözleşme ve senet imzalamışız ne olacak bizim durumumuz diye sordum kalan ücretin % 70 ödemekle mükelefsiniz diyor bana neden % 70 diyorum öyle işte diyor sözleşmeyi görebilirmiyim onu göstermiyor tüketiciler hakem heytine gittim adam yapacak bir şey yok diyor bimar'a gittim oda yapacak bir şey yok dedi ikinci bir sefere tekrar kurs yetkilisne gittim bana sözleşmeyi göstermek zorundasınız gene yook dedi biraz bağırdım çağırdım neyseki gösterdi sözleşmede % 70 diye bir dşey yok benim öedemem gerek %25 sadece ücreti ödedim Allah belanızı versim dedim ve çıktım. ABC eğitim özel kurs milleti resmen kandırıyor dolandırıyor. kimse bu tuzağa düşmesin eğitimleri çok kalitesiz pskolojim bozuldu resmen bu süreç içerisinde son sözümde bu olsun özel kurslara kayıt yaptırırken ABC diye bir kursun önünden bile geçmeyin saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byb3do -- 6 Mart 2015; 23:38:32 >

• insanlar artık hertürlü dolandırılıyor kimsede birşey demiyor
  • dolandırması cabası verilen eğitimi ve sınıfları görseniz hayretlere düşerseniz
  • byb3do B kullanıcısına yanıt
    Keşke kayıt olmadan araştırsaydınız. Geçmiş olsun.
  • bende ingilizce kursuna kayıt oldum kursu iptal için 1200 tl istediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frape

Keşke kayıt olmadan araştırsaydınız. Geçmiş olsun.

sağolun nerden bileceğim başıma böyle bir şey geleceğini noramde araştırırım bu sefer ters tarafıma denk geldi herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

bende ingilizce kursuna kayıt oldum kursu iptal için 1200 tl istediler.

imza attınmı iş bitiyor sözleşmeyi kendi menfaetlerine göre düzenliyorlar vatandaşda imza atınca ters giden bir durum oldumu işin içinden çıkılmıyor avukata sordum kursa vereceğin paranın iki katını bana verirsin kayberderskte karşı tarafında avukat masrafı ödemek zorunda kalırsın git öde dedi bu tür kursları MEB denetlemeli başka çözüm yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çünkü ben kirayım.
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: byb3do

quote:

Orijinalden alıntı: Milan Kundera

bende ingilizce kursuna kayıt oldum kursu iptal için 1200 tl istediler.

imza attınmı iş bitiyor sözleşmeyi kendi menfaetlerine göre düzenliyorlar vatandaşda imza atınca ters giden bir durum oldumu işin içinden çıkılmıyor avukata sordum kursa vereceğin paranın iki katını bana verirsin kayberderskte karşı tarafında avukat masrafı ödemek zorunda kalırsın git öde dedi bu tür kursları MEB denetlemeli başka çözüm yok

devam ediyorum kursa üç taksitim kaldı

• Arkadaşlar, aman diyeyim, bu tip kurslara güvenmeyin. Genel olarak söylüyorum. Bu başlığa girenler iyi okusun:
    Böyle dolandırılan çok arkadaşım var farklı farklı kurs merkezlerinde.

Şehir merkezlerindeki bazı halk eğitim merkezlerinde "desinatörlük" kursu da açılmakta.
    Onlara kayıt olmalısınız.En azından risksiz.

[İşini iyi yapanları tenzih ederim, açıkçası sözleşmeyi hem iyi okuyun, hem de iyice inceleyin, sözleşmede ek kaynak yapılamayacak şekilde boş yer kalmasın. Ben dershaneye kayıt olurken yaşadığım bir örnek vereyim avukat bir tanıdığım ile gittiğim için, ona güvendim, hile hurda yapamasınlar diye. Sözleşme verdiler işte en son artık kayıt olacaktık. Sözleşme uygundu. Sözleşmenin altına aynen şöyle yazdık. Bu sözleşme şu kadar maddeden oluşmaktadır, şu kadar sayfadan vs. Bunlara önem verin. Özel eğitim kurumları insanı nasıl tokatlarım diye düşünür olmuş]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 9 Mart 2015; 1:01:24 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Geçmiş Olsun Kardeşim Araştırın Kardeşim Böyle Konularda İnternetten arayın yorumları okuyun karar verirken malesefki ülkemizde böyle olaylarla sık karsılaşıyoruz
  • Geçmiş olsun insanlar para gördü mü değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam.
  • sağolun arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.