Şimdi Ara

Ben Yaptım Nasıl Olmuş Trance!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

burdaki playerden dinleyin arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugünayın31i -- 2 Ekim 2010; 0:37:32 >

• nickteki sen misin ?
  • evet
  • yorumları bekliyorum
  • egonu tatmin edecek başka bi yer bulamadın mı?
  • nasıl yani anlamadım
  • Şöyle diyim ilk baştaki ince sesin çok uzun sürmesi dinleyiciyi sıkar.Ama genel olarak daha zenginleştirilerek kötü olmayan bir parçaya ulaşman muhtemel.
  • sağol yorum için ilk başta ince bir giriş yapmıştım ama düzenlerim tekrardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugünayın31i

nasıl yani anlamadım

kıyamadım

güzül güzel aferin
  • Melodisi hosuma gitti ama sarki icinde gecisler cok alakasiz ve kopuk kopuk olmus , sanki bi sarki bitiyor tekrar bastan basliyor gibi ,elektronik müzik yapiyorsan bu havayi hic bi zaman vermiceksin dinleyiciye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oida -- 1 Ekim 2010; 23:41:54 >
  • Bak o ince sesi baştaki melodi tonunda yaparsan daha iyi olur yani tetris gibi çıkmaz ses.Gelişmiş olur ve baştaki melodiyle o ince sesi birleştirdiğin yeri biraz daha kısa tutarsan iyi olabilir.Parçanın son bölümündeki ımtıs ımtıslar gayet kaliteli.Bunu biraz daha ön plana çıkar.Yani araya son bölümden o ımtısları koy ve kaynaştır.Tabiki bunlar fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microadam -- 1 Ekim 2010; 23:45:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

Bak o ince sesi baştaki melodi tonunda yaparsan daha iyi olur yani tetris gibi çıkmaz ses.Gelişmiş olur ve baştaki melodiyle o ince sesi birleştirdiğin yeri biraz daha kısa tutarsan iyi olabilir.Parçanın son bölümündeki ımtıs ımtıslar gayet kaliteli.Bunu biraz daha ön plana çıkar.Yani araya son bölümden o ımtısları koy ve kaynaştır.Tabiki bunlar fikir.

dediklerini yaptım kardeş tekrar dinlermisin
  • Evet daha iyi şimdi.Yalnız başı daha kısa tutarsan daha iyi olabilir.Yani başta ana melodiyi dinlettikten sonra bir efekt sesi geliyorya.Oraya tavsiyem direk sade ımtıs ımtısı koy.Nakarat gibi onuna dinlesinler.Ve sonra üzerine uygun bir şekilde diğer melodileri ekle.Tabiki bunlar fikir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: microadam

Evet daha iyi şimdi.Yalnız başı daha kısa tutarsan daha iyi olabilir.Yani başta ana melodiyi dinlettikten sonra bir efekt sesi geliyorya.Oraya tavsiyem direk sade ımtıs ımtısı koy.Nakarat gibi onuna dinlesinler.Ve sonra üzerine uygun bir şekilde diğer melodileri ekle.Tabiki bunlar fikir.

Tekrar Editledim Kardeş Kendi Siteme Yaptım Burdan Bak

http://djdummbass.weebly.com/
  • Evet daha güzel
  • fikir verilirse daha güzel olacak senin yardımın baya oldu sağol
  • Birde sanki bazı seslerin sesi fazla gibi sanırım o kalın olan sesin.
  • bi an yine XXS sandım.
  • arkadaşım bu ne biliyor musun? bu hiç bir şey.. hevesinin bir an önce bitmesi ve insanlara eziyet çektirmemen dileğiyle.. kendi kulağına bile acıdım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.