Şimdi Ara

BEN YOKKEN PCDE NELER OLMUŞ NELER...ama bende bilmiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
2.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çalıştığım firmada yeni yıla yeni yasalarla girdiler...pc leri bizlere zimmetlediler artık uygunsuz illegal ne varsa kullanan yada indiren kişilerden doğa bilecek vede şirkete yansıyacak hertürlü yasal cezayı zimmetli kişi karşılayacak biz ne kadar kapatıp gitsekte birileri yani diğer çalışanlar açıyor ve kullanıyor bende kıllandım bu durumdan...ben kapattıktan sonra pc yi açan olmuşmu nerelere girmiş down yapmışmı nasıl görebilirim yada bunun takibini nasıl yapabilirim....mesai bitiminde kapatıyorum çıkıyorum ama diğer elemanlar açıyor ve kullanıyor her ne kadar açmadık deselerde pek inanmıyorum ve yükümlülük çok büyük...acil yardım lazım tekrar yazayım ben kapattıktan sonra pc de yapılanlar lazım..

şifre koymak yada başka kimse açmasın gibi bir lüksümüz yok malesef onedenle şifre koyun açılmasın gibi yorumlar pek işime yaramaz...bana lazım olan ben kapatıp gittim pc yi kim açtı ne yaptı stup yada down yaptımı diye bilmem lazım.. yoksa ..kırbaçlanan ben olacam

internet filese bak yada son yapılanlara bak ne bileyim herkesin bildikleri dışında bana pc yi kapatıp gittikten sonra yapılanlar lazım..zira bakanlarda bu işi bilenler iz bırakmadan kapatıyorlar

• Bir keylogger kurmak lazım o zaman.
    Basılan tüm tuşlar, girilen her site, anlık ekran görüntüleri vs vs vs.

Sen kullansan bu kadar detaylı inceleyemezsin
  • aynen katılıyorum keylogger...

http://forum.donanimhaber.com/m_25056002/tm.htm

ayrıca başka bir makinadan o makinaya şu linkteki program ile de kontrol sağlayabilirsin belki, yine bu yazılım sayfasında bahsedildi.
    crac kli kullanman şirket içinde, sorun çıkarabilir belkim, iyi araştırmak lazım.

en azından kendine kullanıcı oluştur, şifre koy, diğer tüm elemanlar diğer bir kullanıcıdan girsin.
    eylemlerde saat ve kullanıcı durumundan senin üstüne çok yüklenilemez.

bildiğim windows nt de bu tarz denetimlerde çok iyi, onu da araştırabilirsin.

• Abi işyerinde şöyle bişey yapsanıza. Windows hesapları açın herkes her bilgisayarda kendi şifresiyle girsin
    quote:

en azından kendine kullanıcı oluştur, şifre koy, diğer tüm elemanlar diğer bir kullanıcıdan girsin.
    eylemlerde saat ve kullanıcı durumundan senin üstüne çok yüklenilemez
  • quote:

Orjinalden alıntı: diamondmonster

Bir keylogger kurmak lazım o zaman.
    Basılan tüm tuşlar, girilen her site, anlık ekran görüntüleri vs vs vs.

Sen kullansan bu kadar detaylı inceleyemezsin

bu proğramı nerden bulabilirim..pc kapatsamda diğer kullanıcı açtığında bu keylogger yine aktif durumda olurmu kullanan farketmeden

şifre koymakla olmuyor..çünkü iş gereği bazen açılması gerekiyor ben yokken bazı bilgilere bakılması gerekebiliyor..
  • adam gibi keylogger programı kur.kayıtlar hem pcde kalıyor hemde istersen sana mail atıyor.Bu tarz bi program bul.saat başı mail atar o.böylece nerelere girilmiş hangi saatte girilmiş hangi tarihte girilmiş anlarsın ama kimin oturdugunu bilemezsin.eğer msn falan açarsa msn i , şifresinide ele geçirmiş olursun
  • Program ismi olarak sana tam bir şey söyleyemiyorum çünkü keyloggerları çok denemişliğim yok.
    Geçenlerde ARDAMAX adlı keyloggeri deneyeyim dedim kasper iner inmez cart diye sildi.

Virüs programını devre dışı bırakmakta istemiyorum ama sen arkadaşların isim önerilerini değerlendir bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım imkan varsa işten çıkarken ağ bağlantılarını devre dışı bırak işe geldiğinde tekrar etkinleştir.Ya da ethernet kablosunu sök. Basit bir çözüm diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar diyelimki key loggeri kurduk aktif hale getirdik..pc yi kapatınca keylogger of durumuna düşermi yoksa pc kapanıp açılsada keylogger proğramı arkada çalışmaya devam edermi..
  • şifre koymak gibi kolay bir yöntem yerine keylogger birazda meraktan sanırım:))keylogger pc kapansa açılsa dahası siz kapatmak istesenizde çalışır.keylogger yüklerken antivirüs ve diğer güvenlik programlarını devre dışı bırakmanız gerekiyor.ve bence en önemlisi keyloggerin bir trojan olduğunu ve siz başkaları ne yapmış derken bu programı yazanlarında sizi izleyebileceğini unutmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whamx -- 14 Ocak 2009; 17:46:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: B@RıŞŞ

arkadaşlar diyelimki key loggeri kurduk aktif hale getirdik..pc yi kapatınca keylogger of durumuna düşermi yoksa pc kapanıp açılsada keylogger proğramı arkada çalışmaya devam edermi..

Merak etme pc kapanıp açılsa bile keylogger kimseye çaktırmadan 7/24 nöbette
  • Arkadaşlar..spector pro6..diye proğram buldum yükledim aktif ettim ama açtığımda hiç bir şey yoktu panel boş hiç bir veri yada kalıntı yoktu ne iş anlamadım gitti
  • arkadaşlar bir el atın....proğramı kurdum aktifledim ama hiç bir şey kaydetmiyor hatta virüs proğramlarını falanda kapattım ama bomboş kayıt yok...özellikle kendim denedim 8 saat ama yok tık yok aynı menü geliyor boş olarak....
  • yalan oldu şu keylogger proğramı...dediğm gibi hiç birşey kaydetmiyor tablo bomboş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.