Şimdi Ara

Bence gerçekleri söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=4jwyEFiHd88

Müziği ülkücü müziği diye algılamayın dinleyin sonuna kadar

Dinledikten sonra yorum yapalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war_star -- 29 Nisan 2008; 19:59:46 >

• Yukarda kalsın lütfen ..!

verdim ya videoyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war_star -- 29 Nisan 2008; 19:46:24 >
  • Kardeşim bırak bu işleri direk şarkıyı neden vemriyorsun madem öyle? osman öztunç u mhp yaptınız mhp nin amacını ben anlayamadım zaten milliyetciyiz ülkücüyüz diyorlar lafla olmuyor bu işler uygulamaya gelince 0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -quasar -- 29 Nisan 2008; 19:48:01 >
  • Yukarda kalacak !..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zerta

Kardeşim bırak bu işleri direk şarkıyı neden vemriyorsun madem öyle? osman öztunç u mhp yaptınız mhp nin amacını ben anlayamadım zaten milliyetciyiz ülkücüyüz diyorlar lafla olmuyor bu işler uygulamaya gelince 0

Ne uygulayalım dağa mı çıkalım ?
    Suçluları mı katledelim ?
    Ne yaptığınız belli değil zaten

Ülkü dediğin hedeftir Ülküsüz insan çamurdan farksızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi war_star -- 29 Nisan 2008; 19:53:37 >
  • niyeyse ülkücü müziği olarak algıladım kendi beylerini efendilerini hiç görmemiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: war_star

quote:

Orjinalden alıntı: zerta

Kardeşim bırak bu işleri direk şarkıyı neden vemriyorsun madem öyle? osman öztunç u mhp yaptınız mhp nin amacını ben anlayamadım zaten milliyetciyiz ülkücüyüz diyorlar lafla olmuyor bu işler uygulamaya gelince 0

Ne uygulayalım dağa mı çıkalım ?
    Suçluları mı katledelim ?
    Ne yaptığınız belli değil zaten

Ülkü dediğin hedeftir Ülküsüz insan çamurdan farksızdır.

Ülküymüş peh.. NE ülküsü?.. Telekom, tüpraş , tekel , limanlar , yollar , altın madenleri yabancılara peşkeş çekilirken ülke satılırken milliyetçi geçinen ÜLKÜ sahibi arkadaşlarımız nerdeydi acaba?. Bir tanesi kılını kıpırdattımı?.. Ama kavgaya gelince, üniversitelerde aynı havayı soludugu kardeşine bıçakla satırla saldırmasını çok iyi ülkü edinmişler. Bravo.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.