Şimdi Ara

Bence Oyun Dengelendi... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cm_orhan

-- Vayn cok op tu ıyı olmusona ashe nın ne eksıgı var ondan yavas kosuomus :)
    -- ww ye yerınde bı buff.
    -- ahriyi 10 sn ne kadar etkıler bılemıcem artık yanı cok uzulmeyın bence ..
    -- mundo sankı bıraz daha kullanılabılır oldu artık oftank lıstemıze ekleyebılırız az da olsa..
    -- graves hakedıyodu bu nerfı.
    -- jarvan a az bısı mana takvıyesı pekte onemlı deıl :p
    -- jax yenıden op olabılır bence dodge kalkmıs fakat guzel buflamıslar tabı oynamak lazım once.
    -- nunu nunu artık daha cok jungle ad gorebılırız :)
    -- rammus aldım verdım ben senı yendım gıbı bısı olmus :))
    -- riven e cok gelmıs olabılır bu nerf oynayıp gorecez.
    -- skarner a uzuldum hıc oynamasamda oynayan daha azalacak.
    -- bence bu nerf trynd ı etkılıcek gıbı gereklımıydı evet bıraz ama o kadar da op deıldı kastırma yeter :)
    -- vlademir sevenler memnun olmustur bence.
    -- voliayısı yeterınce ıyıydı genede cok nerf deıl ayrıca bufuda var.
    -- shaco şakalıktan cıkacak gıbı yı oldu sıkılmıstım box lardan.

goruslerım bunlar ama bazılarııle oynamadım eger oynayan kısılerde yorum yaparsa daha etkılı olur sımdıdden tesekkrler...

İlk cümlene yorum ; eksiği değil perma slowu var , slowladığı kişiyi zaten bırakmıyor phantom dancer varken , birde hızlımı koşsun

• güzel olmus özellikle bot lane da graves ve vaynenin üstünlüdügü vardı diger ad carrylere göre simdide sivir öne cıkmaya basladı
  • Değerlerine göre üstünlüklerini de kuracaklar tabiki. 6300 nerde 450 nerde. Yemişim Sivir ile Ashe'i. Çok saçma nerfler var içine etmişler oyunun resmen.
  • artık sivir çok popi oldu son maçlarda hep sivir görüyorum ad carry olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBoyOfClockwork

Değerlerine göre üstünlüklerini de kuracaklar tabiki. 6300 nerde 450 nerde. Yemişim Sivir ile Ashe'i. Çok saçma nerfler var içine etmişler oyunun resmen.

• quote:

Değerlerine göre üstünlüklerini de kuracaklar tabiki. 6300 nerde 450 nerde. Yemişim Sivir ile Ashe'i. Çok saçma nerfler var içine etmişler oyunun resmen.

• o konunun altına yazmak yerine niye yeni bi başlık açtın anlamış deilim
  • Doğru yani. Madem vurucan öldürme bari gelen nerfler çok ağır
  • quote:

• Söylediğim niye bu kadar garip geldi ki ? Fiyat dağılımının ne önemi kalıyor o zaman. Ashe ile Vayne'i bir tuttuğunuzu söylemeyin sakın da
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretangul

o konunun altına yazmak yerine niye yeni bi başlık açtın anlamış deilim

sorun ?
  • quote:

Söylediğim niye bu kadar garip geldi ki ? Fiyat dağılımının ne önemi kalıyor o zaman. Ashe ile Vayne'i bir tuttuğunuzu söylemeyin sakın da

yenisin galiba.

Fiyat sadece heroların eskimesiyle orantılı. Yeniler 6300 eskiyenini fiyatını düşürüyolar
  • bu arada arkadasın dedıgı gıbı bıraz haklı fıyat dagılımı varsa bıraz da olsa etkılemesı lzım :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Söylediğim niye bu kadar garip geldi ki ? Fiyat dağılımının ne önemi kalıyor o zaman. Ashe ile Vayne'i bir tuttuğunuzu söylemeyin sakın da

yenisin galiba.

Fiyat sadece heroların eskimesiyle orantılı. Yeniler 6300 eskiyenini fiyatını düşürüyolar

30 lvl'm. Sen de bu Türklerin sıfatını kötüye çıkaran oyunculardan olmalısın ? Yenisiyle eskisiyle hiçbir alakası yok

• quote:

quote:

quote:

yenisin galiba.

30 lvl'm. Sen de bu Türklerin sıfatını kötüye çıkaran oyunculardan olmalısın ? Yenisiyle eskisiyle hiçbir alakası yok

yenisiyle eskisi ile alakalı tamamen niye gareni jaxı teemoyu vs 1350ye düşürdüler onlar artık etkisiz diye mi? 30 level olmuşsun ama adam olamamışsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertkosova

quote:

quote:

quote:

yenisin galiba.

yenisiyle eskisi ile alakalı tamamen niye gareni jaxı teemoyu vs 1350ye düşürdüler onlar artık etkisiz diye mi? 30 level olmuşsun ama adam olamamışsın.

6300 lük herolar en son gelen herolar eskidikçe fiyatları düşer

• quote:

quote:

quote:

yenisin galiba.

30 level olmanla ne alakası var daha fiyatın neye göre olduğunu bilmiyosun. hangi yeni heronun fiyatı 450 yada 1350 ?

• bune ya oyundaki fiyat aralığının heronun gücüyle hiçbir alakası yok
  • Herolarin degerlerine gore gucu olmali diyenlere ithafen

Degerine gore guzu olmasi yanlis olurdu. Soyle dusunun;

Senaryo 1) Ayiptir soylemesi halim vaktim yerinde, sizlerde lise talebesi oldugunuzdan kisitli butceye ve imkanlara sahipsiniz. Ben parayi bastirip aldigim herolar ile alayinizi dagitiyorum ve sizlerde sefil sefil konular acip "bu adamlari nasil durdurcaz" "RP nasil alabilirim" konularini forumdan eksik etmiyorsunuz.

Senaryo 2) Siz el beceriniz ve kabiliyetinizle ucuz herolarla pahali herolari rahatlikla yenebiliyorsunuz benim param sadece gorsellige giderken oyunda sadece yetenegi olan insanlar ilerleyebiliyor. Ama yinede sefil sefil konular acip "bu adamlari nasil durdurcaz" "RP nasil alabilirim" konularini forumdan eksik etmiyorsunuz :D

Sizce hangi senaryo daha mantikli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GurcellOnline -- 17 Ocak 2012; 17:01:32 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.