-- Vayn cok op tu ıyı olmusona ashe nın ne eksıgı var ondan yavas kosuomus :) -- ww ye yerınde bı buff. -- ahriyi 10 sn ne kadar etkıler bılemıcem artık yanı cok uzulmeyın bence .. -- mundo sankı bıraz daha kullanılabılır oldu artık oftank lıstemıze ekleyebılırız az da olsa.. -- graves hakedıyodu bu nerfı. -- jarvan a az bısı mana takvıyesı pekte onemlı deıl :p -- jax yenıden op olabılır bence dodge kalkmıs fakat guzel buflamıslar tabı oynamak lazım once. -- nunu nunu artık daha cok jungle ad gorebılırız :) -- rammus aldım verdım ben senı yendım gıbı bısı olmus :)) -- riven e cok gelmıs olabılır bu nerf oynayıp gorecez. -- skarner a uzuldum hıc oynamasamda oynayan daha azalacak. -- bence bu nerf trynd ı etkılıcek gıbı gereklımıydı evet bıraz ama o kadar da op deıldı kastırma yeter :) -- vlademir sevenler memnun olmustur bence. -- voliayısı yeterınce ıyıydı genede cok nerf deıl ayrıca bufuda var. -- shaco şakalıktan cıkacak gıbı yı oldu sıkılmıstım box lardan.
goruslerım bunlar ama bazılarııle oynamadım eger oynayan kısılerde yorum yaparsa daha etkılı olur sımdıdden tesekkrler...
Volibear kral oldu artık bence. Adam bufflarin kralini aldı.
nerf in buffun bir championu etkileyebilmesi için en az 1-2 kere daha tekrarlanması lazım
quote:
Orijinalden alıntı: ŞahinAbi
-- skarner a uzuldum hıc oynamasamda oynayan daha azalacak
high elo da her maç skarner pick lenir
quote:
Orijinalden alıntı: Shinku
Alıntıları Göster
Shaco iyi oldu. 5 kutu ile red buff yapılmayacak artık. Üstüne blue yapıp direk double buff gank yapılmayacak. Ayrıca rankedta ve turnuvalarda banlanmaz artık diye düşünüyorum.
quote:
Hmm hıgh lara ulasamadık :p nerfını aldı ama bence gene pıck lenır o zaman
quote:
Bı de Graves picklenir ikisini de yiyip bitirdiler asszdzfsadf :D
quote:
Alıntıları Göster
Shacoo :)) shaconun en önemli skiliydi ya :P boxlar
quote:
Orijinalden alıntı: JacobTs
Alıntıları Göster
gravese ıyı oldu vynede :p
quote:
Orijinalden alıntı: cm_orhan
gravese ıyı oldu vynede :p
Alıntıları Göster
ap shaco devri bitmiştir sanırım.önce box ratioları düşürüldü şimdide bu. yalama yaptılar zaten karakteri her patchte shacoda bi değişiklik olmazsa olmaz fakat bu sefer abarttılar.
quote:
Boxlar giderse shaco yu oynamak için hiçbir neden kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Nickman
quote:
Boxlar giderse shaco yu oynamak için hiçbir neden kalmaz
Alıntıları Göster
dun bır mac yaptım bızde ad shaco karsıda voliayı.
ıkısıde 6 0 la basladı yanı 6 kıll aldılar . sonradan oyunu ıkısı tasıdı shaco 31 volıayı 16 kılle bıtırdı .
ve bızdekı shaconun volıayıyı oldurme suresı 3 sn o 5000 canı 3 sanıyede nasıl alıodu bılmıorum ama alıyordu valla.
quote:
ıkısıde 6 0 la basladı yanı 6 kıll aldılar . sonradan oyunu ıkısı tasıdı shaco 31 volıayı 16 kılle bıtırdı .
ve bızdekı shaconun volıayıyı oldurme suresı 3 sn o 5000 canı 3 sanıyede nasıl alıodu bılmıorum ama alıyordu valla.
thormail kassaydı böyle olmazdı kanımca :))
quote:
quote:
mardred e karsımı :) mardred + 2 pd yapmıstı bızım shaco cuk :) e volınınde hp kastıgını dusunursek cuk yanı :))
quote:
quote:
quote:
mardred e karsımı :) mardred + 2 pd yapmıstı bızım shaco cuk :) e volınınde hp kastıgını dusunursek cuk yanı :))
Alıntıları Göster
vayne ağır nerf yedi yalnız. ayrıca dengelenme falan yok bence. açıkçası ashe o kadar slowu var ashe cidden opdır bana göre
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Nibbler
vayne ağır nerf yedi yalnız. ayrıca dengelenme falan yok bence. açıkçası ashe o kadar slowu var ashe cidden opdır bana göre
Alıntıları Göster
ww ye gelen buff nedir?
quote:
Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA
Sanirim durumu anlamadin. W damage dusuruldu ve en onemlisi pasifinin olunce resetlenmesi kalkti. Yani bu durumda saglam tank olamayacak. Pasife guvenip dalamayacak. Q ya olmasi gereken bir sey eklemisler. Zaten olmamasi sacmalikdi. Bunu onermistim riot a mail ile sanirim ben dail cok daha fazla kisi aynisini yazmis olacakki hayata gecirdiler :) E deki buff da gereklimiydi bilinmez ama yaptiklari 2 nerfe nazaran bir gidiklama yapmalari gerektigi icin zorunlu bir buff sayilir.
quote:
Orijinalden alıntı: GurcellOnline
quote:
Orijinalden alıntı: PuRpLeVoDkA
Sanirim durumu anlamadin. W damage dusuruldu ve en onemlisi pasifinin olunce resetlenmesi kalkti. Yani bu durumda saglam tank olamayacak. Pasife guvenip dalamayacak. Q ya olmasi gereken bir sey eklemisler. Zaten olmamasi sacmalikdi. Bunu onermistim riot a mail ile sanirim ben dail cok daha fazla kisi aynisini yazmis olacakki hayata gecirdiler :) E deki buff da gereklimiydi bilinmez ama yaptiklari 2 nerfe nazaran bir gidiklama yapmalari gerektigi icin zorunlu bir buff sayilir.
Alıntıları Göster
vayne iyi oldu diyenler nekadar kasarsa kassın team fight ta focus yiyince 2 saniyede ölen adamı daha ne kadar nerflicekler merak ediyorum
Vayne nerf mu yedi? Ne yaptilar lan Vayne'ime?
quote:
Orijinalden alıntı: gangsta5959
vayne iyi oldu diyenler nekadar kasarsa kassın team fight ta focus yiyince 2 saniyede ölen adamı daha ne kadar nerflicekler merak ediyorum