Şimdi Ara

Bence Paul Walker Ölmedi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
4
Favori
31.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ferhat1258

beyler plakaya dikkat?

Bence Paul Walker Ölmedi
     Bence Paul Walker Ölmedi

birde Tyrese Gibson'un elinde ki parça carbonfibere benziyor çarpmada nasıl parçalanabilir ki carbonfiber çelikten 3 kat daha dayanıklı?

Bence Paul Walker Ölmedi

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2516403/Porsche-supercar-crashed-claimed-life-Fast--Furious-actor-Paul-Walker-involved-street-race-moments-earlier-says-witness-stars-father-reveals-familys-heartache.html?ICO=most_read_module

Bu video bakın 1.38de plaka adamın elinde gozukuyor.Kazadan 30 dk oncekı resimden farklı shop fln degıl gıbı

http://www.disclose.tv/action/viewvideo/158790/Paul_Walker_crash_site_Dec_01_2013/

Bence Paul Walker Ölmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sangreal_1905 -- 3 Aralık 2013; 0:51:16 >

• o ölmedi kalbimizde yaşıyor dimi?
  • Çok çelişkili bir olay. Büyük bir sansasyon yaparak 7. filme taşıyabilirler bu olayı. Böyle birşey olmaz değil, hasılatın haddi hesabı olmaz. Karışık işler bunlar..
  • ihtimal bile vermiyrum
  • Yanmış haldeki net bir fotosu var mı acaba ? Pm den atabilirsiniz...
  • en son tokyo drift e bağlamışlardı mevzuyu tokyo driftin baş rolü Lucas Black ile davam ederler olur biter ki serinin en sevdiğim filmi tokyo driftti devam etmesini istiyorum
    paul walker de iyi adamdı mekanı cennet olsun ne diyelim.
  • Yüksek hızlı başka bir kaza aynı araç:http://www.youtube.com/watch?v=isU6roLVHE0
    Bir de Walker'ın kihttp://www.youtube.com/watch?v=aehTiH3T4uI
    Arada ki farklar açık gibi.
  • 300 km den hızlı çarpmış araç 15 mil hız tabelasının olduğu yolda kaza yapmış...

çarptığı direk ve doğalgaz borusundan dolayı araç kazadan hemen sonra yanmaya başlamış benzin yanıcıdır...

değil 300 km 80 km ile bile çarpsa o araçla doğalgaz borusuna çarptığından saniyeler içinde araba yanmaya başlayacaktı kazadan kurtulsa bile yangından dolayı yinede ölecekti final destination serilerini izleyin anlarsınız...

ne kadar pahalı ve dayanıklı olursa olsun 20 hava yastığı en üst düzey güvenlik önlemleri de olsa bütün kaza testleri 80 km hıza göre yapılır ve ona göre puan verilir hiç bir araç 300 ve üzeri süratte kaza anında o araçtan canlı çıkabilirsiniz diye garanti vermez ki 80 km üzerine garanti vermezlerken..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockymarlboro -- 3 Aralık 2013; 0:28:47 >
  • Rip paul walker

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namaste. -- 3 Aralık 2013; 1:12:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok kişi için duyduk bu teorileri. Tupac , Michael Jackson vs. vs. Hiçbiri inandırıcı gelmiyor bunların boş işten öte değildir. Çok çok üzücü bir olay. Böyle bir ölüm Allah kimseye vermesin , umarım araç yanmadan önce vefat etmiştir. Fast & Furious'u Paul Walker ile tanıdık öylede kalmalıdır. Son filmi izlemek için bir nedenim kalmadı artık huzur içinde yatsın.

Kazada aracı kullanan kişi ise profesyonel yarış pilotuymuş. 300 km ile asfaltta gitmek pistte gitmeye benzemiyor işte saniye hatta belkide saliselik bir olaydır.

Onların deyimi ile R.I.P Paul Walker diyorum. Her zaman hatırlanacak hakikaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deebrown -- 3 Aralık 2013; 1:03:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elleran Elvis

Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Kaza California eyaletinin Valencia bölgesinde bulunan Rye Canyon Business Park yolunda gerçekleşti. Yerel saat ile 15.30 civarında geniş ve düzgün yolda aşırı hızla seyreden Roger Rodas, en profesyonel sürücüler tarafından bile kontrolü “neredeyse imkansız” olarak değerlendirilen $360.000 değerindeki Porsche Carrera GT ‘nin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı.

Alman Porsche tarafından 2004 ve 2007 yılları arasında 1,300 adet üretilen 610 beygirlik V 10 motora sahip Carrera GT modeli, bugüne kadar 6 kişinin ölümüne sebep oldu.

Yani anlayacağınız Özel yapım bir araç ve haliyle kontrolü zor olan bir araç. Büyük ihtimalle 250 km üstünde hızla gidiyorlardı. Herşey olabilir. Ama genede şüpheler ve çelişkiler yok değil!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducatine -- 3 Aralık 2013; 1:18:34 >

• yanmış fotoğrafını istemeyin artık. itfaiyecilerden önce görevliler gelip çıkarmış adamı. sonra itfaiyeciler bu bizim işimiz diyip götürmüşler sedyede. yüzü filan tanınıyormuş. sadece baygınmış.
  • bi kere plakalar farklı diyorsunuz adamlar dünyaca ünlü adamı öldü yalanı yapcaklar ve plakaları farklı yapma gibi bi hataya düşecekler öylemi? bi tek bu insanoğlu akıllı zaten plaka farklıymışta yok neymişte

arabadan ceset çıkarılmadıysa o arabayı kim sürüyordu? (kesin biri çıkıp arabayı oraya geçirip yakmışlardır diyecek)

araba ağaca çarptı ağaç neden yerinden çıkmadı araba kül oldu diyorsunuz, şimdi profesyonel sürücü bi adam kaç km hızla gidiyordu bilmiyorum 300 desek ağaca çarptığı an 300 ile girmedi heralde frene basıpta girdi arabanın hızı yavaşladı (bunu araba bilmeyen biri bile yapar çarpacağı zaman frene basar) arabanın çarptığı sırada hızı düştü diye düşünüyorum ben

porsche bu o hale gelirmi, tabi porsche bu adamlar cennetten mal getirerek yapıyorlar hiç birşey olmaz. ne alakası var oda bi araba sonuçta benzin deposuna bi ateş girsin porsche morsche kalmaz yanar biter kül olur

neyse daha varsa tahminleriniz yalanlayabilirim adam öldü bırakında rahat rahat uyusun

• Benim düşüncem;

---Araç normal hızda seyir halindeyken motoru patladı ve araç ikiye bölündü daha doğrusu paramparça oldu. Aracın kopan ön kısmı ağaca çarparak durabildi.---

Ayrıca o plaka bence hayranları tarafından yaptırılıp oraya getirilen bir plaka. Yani simgesel olarak koyulmuş oraya. Plakanın çerçevesinde Fastway falan yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***Respect*** -- 3 Aralık 2013; 1:39:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Benim düşüncem;

---Araç normal hızda seyir halindeyken motoru patladı ve araç ikiye bölündü daha doğrusu paramparça oldu. Aracın kopan ön kısmı ağaca çarparak durabildi.---

Ayrıca o plaka bence hayranları tarafından yaptırılıp oraya getirilen bir plaka. Yani simgesel olarak koyulmuş oraya. Plakanın çerçevesinde Fastway falan yazıyor.

Gercek hayatla filmleri karistirmamak lazim yoksa filmlerin tutsagi olursunuz.Boyle bir seyin sakasi olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam olarak belli olmasada olay anındaki vidyo;

http://www.tmz.com/2013/12/02/paul-walker-crash-security-video-impact-porsche-collision/

Birde NBC'nin yazdığına bakın;

quote:

Update: Paul Walker was not drag racing at time of crash, sources say; car was going 40 – 45 m.p.h. around bend with 15 m.p.h. speed limit

https://twitter.com/NBCNews/status/407645950333976576

• quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Benim düşüncem;

Gercek hayatla filmleri karistirmamak lazim yoksa filmlerin tutsagi olursunuz.Boyle bir seyin sakasi olmaz.

Hacı kafan mı güzel senin gece gece. Ne alakası var filmlerin tutsağı olmakla şakayla bilmem neyle.

Porsche Carrera GT'den bahsediyoruz. 10 silindirli bir motor. Teknik bir sorundan dolayı patlamış, yakıt deposu alev almış olabilir.

• Şu an internete Tupac , Michael Jackson hatta Hitler ve daha bir çok ünlü ölmedi yazsanız gayet düzgün hazırlanmış belgeler , kanıtlar ve bir çok resim bulabilirsiniz ama ben hiç birine ihtimal vermiyorum.Tabi ölmemesini isterim sonuçta bir insan fakat bunun bir reklam aracı olacağını düşünmüyorum çünkü yarın birgün çıkıp da ölmedim reklamdı gibi bir açıklama yapsa çok büyük negatif tepki alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Şu an internete Tupac , Michael Jackson hatta Hitler ve daha bir çok ünlü ölmedi yazsanız gayet düzgün hazırlanmış belgeler , kanıtlar ve bir çok resim bulabilirsiniz ama ben hiç birine ihtimal vermiyorum.Tabi ölmemesini isterim sonuçta bir insan fakat bunun bir reklam aracı olacağını düşünmüyorum çünkü yarın birgün çıkıp da ölmedim reklamdı gibi bir açıklama yapsa çok büyük negatif tepki alır.

Kesinlikle aynı fikirdeyim. Paul gibi bir adamın yapacağı iş değil böyle saçma bir şey.

Ha justin bieber desen, o yapar bak.

Ne yazık ki her şey gerçek. Ama gene de biraz garip bir kaza...
  • 1.kaza agaca carparak olmuyor . kaza daha once oluyor ve agacta ya da boru her neyse orada son buluyor.

2.arac infilak ediyor. Infilak ettigi an içeriden cikmaya vakit bulamayan muhtemelen baygin paul ve arkadaşı yanmaya başlıyor.

3. Bi sure sonra vatandaslar yangina müdahale edemiyor. Paul ve arkadaşı yanmaya devam ediyor ve sonunda vefat ediyorlar

komplo teorisi üretmeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 3 Aralık 2013; 2:21:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.