Şimdi Ara

Bence Paul Walker Ölmedi (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
4
Favori
31.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Çok çelişkili bir olay. Büyük bir sansasyon yaparak 7. filme taşıyabilirler bu olayı. Böyle birşey olmaz değil, hasılatın haddi hesabı olmaz. Karışık işler bunlar..

Malesef katılıyorum. 7. filmin başında Walker çıkıp "aslında ölmedim ama ölebilirdim, size bi oyun ettik, sakın hızlı gitmeyin haaa " derse şaşırmayacağım nerdeyse. Hasılat coşar, sosyal mesaj verilmiş olunur, reklamın kralı olur.
    Ha Holywood reklam için bi insanı ölmüş gibi gösterebilir mi? Bu kadar acımasız olabilir mi? Olur mu olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Çok çelişkili bir olay. Büyük bir sansasyon yaparak 7. filme taşıyabilirler bu olayı. Böyle birşey olmaz değil, hasılatın haddi hesabı olmaz. Karışık işler bunlar..

Malesef katılıyorum. 7. filmin başında Walker çıkıp "aslında ölmedim ama ölebilirdim, size bi oyun ettik, sakın hızlı gitmeyin haaa " derse şaşırmayacağım nerdeyse. Hasılat coşar, sosyal mesaj verilmiş olunur, reklamın kralı olur.
    Ha Holywood reklam için bi insanı ölmüş gibi gösterebilir mi? Bu kadar acımasız olabilir mi? Olur mu olur...

Ama filminden bu kadar önce böyle bişey olması saçma değil mi? Filmin çıkmasına 2-3 ay olsa tamam diyeceğim ama temmuzda çıkacak film için böyle bişey yapılması saçma bence.

• Adam ödu arkadaslar bukadar kurcalamanin mantığı yok milyonlarca insanla dalga geçilecek bir şaka mümkün degil. Oyuncu arkadaşları bile kaza yerine gelip çiçek bıraktı hungur hungur ağladı. Sevgilisi ve kızı perişan durumda olduğu icin ortalıkta göremedik araştırdığım bilgi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çelişkili şeyler de yok değil. Bir de aracın kopan diğer parçası ağacın dibinde. Bu araç eğer yanmaktaysa ağaç nasıl çıra gibi yanmamış o da garip. Bütün bunlar bir şaka olsa gram kızmam öfkelenmem. Neticede ne benim ailem ya da çok sevdiğim arkadaşlarım kadar yakın ne de nefret ettiğim herhangi bir insan kadar uzak. Varsın dünyayı kandırsınlar da Paul yaşasın hem dünyacak bir yaşımıza daha girmiş medyanın gücünü görmüş oluruz. Ama uzak bir ihtimal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Aralık 2013; 14:56:08 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RIDANES

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Ama filminden bu kadar önce böyle bişey olması saçma değil mi? Filmin çıkmasına 2-3 ay olsa tamam diyeceğim ama temmuzda çıkacak film için böyle bişey yapılması saçma bence.

7 aya kadar bu olay gündemden düşer çünkü.

olabilir mi olabilir bence

• arkadaşlar morg görüntüleri internete düşmüş ana konuda biri yazmış diğeri konuyuda takip edin
  • valla ama reklam ama oyun vs, eğer bu adam ölmediyse cidden sevinirim.. film milm hikaye, sevdiğim ve iyi kalpli olduğunu okuduğum bir insandı..

ama şu anda öldüğünü düşünüyorum, ilk okuduğumdan beri üzgünüm, nur içinde yatsın diyorum.
  • resme bakdım paul walkeri resmen ağac öldürmüş onu geçtim

porshenin demirden arabası nasıl bukadar paket olabiliyor.böyle birşey olurmu saçmalıktan başka bir şey değil

aynı yere reno kango çarpsa içerdekilerin en kötü ayağı -bacağı kırılır

çünkü euro etiketi olan her araç önden şiddetli çarptığı anda sağ veya sola doru savrulur takla atar

bu resimdeki olay düz düvara çarpınca olması lazım BAD PORSHE

porshe

• Diyelim ki reklam amaçlı veya şaka amaçlı olarak yapıldı. Durum böyle olunca da adamlar koskoca medyayı ve diğer kurumları kendine bağlamıştır haliyle. (inşallah öyledir ) Bu kadar şey oldu ve millet hala arkadaşları geldi ağladı ölmüştür diyorlar. Yahu adamlar zaten oyuncu. Onlar için ağlama numarası ne kadar zor olabilir ki ? Twitter'da - Facebook'da yazdı diyolar. Yine aynı şekilde böyle detaylı bir oyun için "R.I.P Paul Walker" yazılması çok mu zor sizce ? Bildiğim kadarıyla cenaze töreninden görüntüler de yok yani ben görmedim. Sadece arabanın kaza yaptığı yere çiçekler, mumlar, hediyeler felan bırakmışlar. Diğer görüntüler de fake veya diğer filmlerden alınan görüntüler sanırım (yine kesin bir fikrim yok). Yine de hiçbirşey belli değil. Çıkıp öldü diyemediğimiz gibi ölmedi de diyemeyiz. Ha eğer çıkıp belgelerle fotoğraflarla düzgün bir açıklama yapılırsa diyecek bişey kalmaz fakat gerçek diye anlatılanlar gerçekten aşırı derecede tutarsız olduğundan yürütülen teoriler mantıklı geliyor ister istemez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rootzilla -- 3 Aralık 2013; 15:30:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

valla ama reklam ama oyun vs, eğer bu adam ölmediyse cidden sevinirim.. film milm hikaye, sevdiğim ve iyi kalpli olduğunu okuduğum bir insandı..

ama şu anda öldüğünü düşünüyorum, ilk okuduğumdan beri üzgünüm, nur içinde yatsın diyorum.

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshavin37

arkadaşlar morg görüntüleri internete düşmüş ana konuda biri yazmış diğeri konuyuda takip edin

ana konu nerde hocam ben bulamadım linki verir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

quote:

Orijinalden alıntı: byabancı

quote:

Orijinalden alıntı: ***Respect***

Benim düşüncem;

---Araç normal hızda seyir halindeyken motoru patladı ve araç ikiye bölündü daha doğrusu paramparça oldu. Aracın kopan ön kısmı ağaca çarparak durabildi.---

Ayrıca o plaka bence hayranları tarafından yaptırılıp oraya getirilen bir plaka. Yani simgesel olarak koyulmuş oraya. Plakanın çerçevesinde Fastway falan yazıyor.

Gercek hayatla filmleri karistirmamak lazim yoksa filmlerin tutsagi olursunuz.Boyle bir seyin sakasi olmaz.

Hacı kafan mı güzel senin gece gece. Ne alakası var filmlerin tutsağı olmakla şakayla bilmem neyle.

Porsche Carrera GT'den bahsediyoruz. 10 silindirli bir motor. Teknik bir sorundan dolayı patlamış, yakıt deposu alev almış olabilir.

Mobilden yanlış kişiyi alıntılamışım mesaj yerini bulsun en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: felipemassa

quote:

Orijinalden alıntı: arshavin37

arkadaşlar morg görüntüleri internete düşmüş ana konuda biri yazmış diğeri konuyuda takip edin

ana konu nerde hocam ben bulamadım linki verir misin

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=84620285

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ducatine

quote:

Orijinalden alıntı: Elleran Elvis

Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Kaza California eyaletinin Valencia bölgesinde bulunan Rye Canyon Business Park yolunda gerçekleşti. Yerel saat ile 15.30 civarında geniş ve düzgün yolda aşırı hızla seyreden Roger Rodas, en profesyonel sürücüler tarafından bile kontrolü “neredeyse imkansız” olarak değerlendirilen $360.000 değerindeki Porsche Carrera GT ‘nin kontrolünü kaybederek bariyerlere çarptı.

Alman Porsche tarafından 2004 ve 2007 yılları arasında 1,300 adet üretilen 610 beygirlik V 10 motora sahip Carrera GT modeli, bugüne kadar 6 kişinin ölümüne sebep oldu.

Yani anlayacağınız Özel yapım bir araç ve haliyle kontrolü zor olan bir araç. Büyük ihtimalle 250 km üstünde hızla gidiyorlardı. Herşey olabilir. Ama genede şüpheler ve çelişkiler yok değil!!!

O kadar kısa bir yolda 250 km üstünde gitmek imkansızın ötesinde.

• Bu konuda ki daha önce mesajımda böyle bir numara yaptılarsa baya büyük negatif tepki alırlar demiştim ama sizin yaklaşımınız ile yaklaşmamıştım.Eğer bu numarayı reklam amaçlı değil gibi de sizin dediğiniz gibi hızlı sürmeyin , öldürür bakın sevdikleriniz üzülür ne hale gelir gibi gösterirseler çeşitli kurumlardan ödül bile alabilirler ve oldukça sükse yaparlar.
  • Bana göre o arabanın o hale gelmesi için sadece doğalgaz borusunu patlattı teorisi doğru olmalı fakat bunuda haberlerde görmedik yoksa o araç o hale gelemez aracın motoru arkada fakat kazada en büyük şiddeti alan yer arabanın önü yani bagaj kısmı eğer vursa kafası hayatını kaybetse veya camdan çıksa diyecek bi şeyim yok fakat çok çelişkili şeyler var inşallah dediğiniz gibi ders vermek veya şaka amaçlıdır.
  • Evet,kalbimizde yaşıyor.
    Arkadaş ne büyütüldü şu olay.Öldü ise Allah rahmet eylesin,yaşıyorsa Allah ıslah etsin!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elleran Elvis

Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)Şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? Bölge şefide zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz ? Bu olay Fast & Furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir CD nin çapı kadar. Yani çokta sağlan değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) Onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 4/3'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. Bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) Diyelim çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Benim dikkatimi çeken ilk olarak araba yanıyor okadar yanındaki ağıçların kül olması lazım onlarada bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bu konuda ki daha önce mesajımda böyle bir numara yaptılarsa baya büyük negatif tepki alırlar demiştim ama sizin yaklaşımınız ile yaklaşmamıştım.Eğer bu numarayı reklam amaçlı değil gibi de sizin dediğiniz gibi hızlı sürmeyin , öldürür bakın sevdikleriniz üzülür ne hale gelir gibi gösterirseler çeşitli kurumlardan ödül bile alabilirler ve oldukça sükse yaparlar.

Ama şu da var, yukarıda bi arkadaşın dediği gibi filme daha aylar var. Böyle bi şey olsa 1 ay 1 hafta falan önce yaparlardı heralde. Adam bu kadar zaman hapis hayatı yaşayacak değil ya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.