Şimdi Ara

Bence Paul Walker Ölmedi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
4
Favori
31.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaSs__

Gençler birbirinizle dalaşmanın manası yok bu arada yeni bi link geçti elime bilmiyorum kazadan çok önce de olabilir...

http://www.youtube.com/watch?v=Vqqb-bA7Ag4

O video kazadan önce aynen hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deebrown -- 3 Aralık 2013; 23:12:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zapt-ı Na Mümkün

quote:

Orijinalden alıntı: cantenekeci

malesef öldü---------------------------
     Bence Paul Walker Ölmedi

Yalnız işin sıkıntılı kısmı haberin altyazısında "Paul Walker araba kazasında öldü" yazmıyor "öldürüldü" yazıyor. Hata mı yoksa işin altında başka bir şey mi var acaba.

Hata değil, haberlerde bu şekilde kullanılıyor. Haber başlıkları da böyle.
    Derbyshire House Fire: Four People Killed
    Two people were killed in a house fire in Flushing Township Saturday morning
    2 children killed in Cle Elum house fire vb.
    Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Namaste.

Kaza yerinden geliyorum arkadaslar 500 metre otesinde polis kordonu var iceri almiyorlar. Kesin ve taze bilgidir. Canli yayin arabalari kordonun kalkmasini bekliyor.

Ortada ne ceset var ne enkaz 3 gun oldu hala neyin gizemi anlamak guc iyice supheleniyor insan.
     Bence Paul Walker Ölmedi

Tüm dünyaya fena bir oyun çeviriyorlar.
    Şimdi yedi ay nasıl geçecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yavute

Adamı gömdüler hala ölmedi diyonuz

Ya ölmedi ya da öldürüldü

• quote:

Orijinalden alıntı: metall82

Adam ödu arkadaslar bukadar kurcalamanin mantığı yok milyonlarca insanla dalga geçilecek bir şaka mümkün degil. Oyuncu arkadaşları bile kaza yerine gelip çiçek bıraktı hungur hungur ağladı. Sevgilisi ve kızı perişan durumda olduğu icin ortalıkta göremedik araştırdığım bilgi.

Adı üstünde oyuncu. Rol yapıyor lar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Estergon61

Diyelim ki reklam amaçlı veya şaka amaçlı olarak yapıldı. Durum böyle olunca da adamlar koskoca medyayı ve diğer kurumları kendine bağlamıştır haliyle. (inşallah öyledir ) Bu kadar şey oldu ve millet hala arkadaşları geldi ağladı ölmüştür diyorlar. Yahu adamlar zaten oyuncu. Onlar için ağlama numarası ne kadar zor olabilir ki ? Twitter'da - Facebook'da yazdı diyolar. Yine aynı şekilde böyle detaylı bir oyun için "R.I.P Paul Walker" yazılması çok mu zor sizce ? Bildiğim kadarıyla cenaze töreninden görüntüler de yok yani ben görmedim. Sadece arabanın kaza yaptığı yere çiçekler, mumlar, hediyeler felan bırakmışlar. Diğer görüntüler de fake veya diğer filmlerden alınan görüntüler sanırım (yine kesin bir fikrim yok). Yine de hiçbirşey belli değil. Çıkıp öldü diyemediğimiz gibi ölmedi de diyemeyiz. Ha eğer çıkıp belgelerle fotoğraflarla düzgün bir açıklama yapılırsa diyecek bişey kalmaz fakat gerçek diye anlatılanlar gerçekten aşırı derecede tutarsız olduğundan yürütülen teoriler mantıklı geliyor ister istemez.

Ölüp ölmediği kesin değil.
    Her yerde yarım yamalak bilgi var. Yok 315 km hızla çarpmış. Yok illuminati. Yok fast furious 7 reklamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: High.Hopes*

Breaking Bad dizisinde kimyager Walter DNA örneği bırakmamak için aleve veriyordu her tarafı . Ne fen bilimleri hocam ?DNA örneği nasıl almayı planlıyorsun yanmaktan defarmosyon geçirmiş bir bedenden ? Veyahut parmak izi falan mı arıyorsun o arabada ? Bu kadar saçmalamayınız .Yanan bir madde fiziksel değişime değil ,kimyasal değişime uğrar . Kimyası ve iç yapısı bozulmuş bir şeyden doğru veri alamazsın.

Merhaba cevabın için teşekkür ederim.

Ben burada senin ne demek istediklerini anladım fakat bana bir dizi adı vererek söylediğini kanıtlamaya çalışman seni negatif bir konuşmacı yapar. Bahsettiğin konu hakkında bir dizi örneğide ben vereyim bu sene yeni vizyona çıkan Almos Human dizisinde de dna bombası kullanılıyor, dikkatinizi çekerse bu buluşlar hayal ürünüdür tabiki ilerleyen teknolojiler sayesinde bulunabilir,günümüz teknolojileri ile mümkün değil. Aslında yapılabilir, fakat teknolojinin çok ağır ilerlemesinin asıl nedeni insanların gelir sağladıkları paradır. Keşke daha keskin nedenler bulmaya çalışıp söylediklerimi boşa çıkarsaydın, çünkü eğer bir konuda yanılıyorsam karşı görüş fikirlerini önemserim. Egomun burda öne çıkmasına izin vermem, hatalarım beni kusursuzluğa sürükler. Fakat ben senin iyi anlamda yazdığını düşünerekten;

DNA örnekleri kişiden çıkan tükürük, kan pıhtısı, kıl, tırnak parçası, ölü deriler, giyilen t-shirt ün üzerinde bırakılan dna parçaları bakın ben burada bilim insanı değilim. Fakat bu işler böyle yürür. Bugüne kadar hangi vakkada kusursuz bir cinayet veya kusursuz bir ölüm izlediniz? Dolayısıyla hiç ummadığınız yerlerden dna sonuçları çıkarabilirsiniz. Lütfen bu konu hakkında araştırma yapmadan bu tür suçlamalarda bulunmayın. Ben sadece burada kendi yazımı savunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekotti -- 3 Aralık 2013; 23:43:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekotti

quote:

Breaking Bad dizisinde kimyager Walter DNA örneği bırakmamak için aleve veriyordu her tarafı . Ne fen bilimleri hocam ?DNA örneği nasıl almayı planlıyorsun yanmaktan defarmosyon geçirmiş bir bedenden ? Veyahut parmak izi falan mı arıyorsun o arabada ? Bu kadar saçmalamayınız .Yanan bir madde fiziksel değişime değil ,kimyasal değişime uğrar . Kimyası ve iç yapısı bozulmuş bir şeyden doğru veri alamazsın.

Ben burada senin ne demek istediklerini anladım fakat bana bir dizi adı vererek söylediğini kanıtlamaya çalışman seni negatif bir konuşmacı yapar. Bahsettiğin konu hakkında bir dizi örneğide ben vereyim bu sene yeni vizyona çıkan Almos Human dizisinde de dna bombası kullanılıyor, dikkatinizi çekerse bu buluşlar hayal ürünüdür tabiki ilerleyen teknolojiler sayesinde bulunabilir,günümüz teknolojileri ile mümkün değil. Aslında yapılabilir, fakat teknolojinin çok ağır ilerlemesinin asıl nedeni insanların gelir sağladıkları paradır. Keşke daha keskin nedenler bulmaya çalışıp söylediklerimi boşa çıkarsaydın, çünkü eğer bir konuda yanılıyorsam karşı görüş fikirlerini önemserim. Egomun burda öne çıkmasına izin vermem, hatalarım beni kusursuzluğa sürükler. Fakat ben senin iyi anlamda yazdığını düşünerekten;

DNA örnekleri kişiden çıkan tükürük, kan pıhtısı, kıl, tırnak parçası, ölü deriler, giyilen t-shirt ün üzerinde bırakılan dna parçaları bakın ben burada bilim insanı değilim. Fakat bu işler böyle yürür. Bugüne kadar hangi vakkada kusursuz bir cinayet veya kusursuz bir ölüm izlediniz? Dolayısıyla hiç ummadığınız yerlerden dna sonuçları çıkarabilirsiniz. Lütfen bu konu hakkında araştırma yapmadan bu tür suçlamalarda bulunmayın. Ben sadece burada kendi yazımı savunuyorum.

Belirli bir sıcaklıkta her madde deformasyona uğrar ve iç yapısı bozulur . Kusursuz cinayetler elbette vardır.Yalnız atom bombasının atılmasıyla ölen insanların birçoğu bilinememektedir hala .Bozulmamış bir DNA örneği bulmak çok zordur bu tür durumlarda. Genelde dişlerden ve kemiklerden çıkarım yaparlar ancak ; ısı çok yüksekse kemik ve dişlerin de kimyasal yapısı bozuluyor . Bu durumda hiçbir kimse veri alamaz o insandan .(Burada bahsettiğim ısı benzinin çıkardığı bir ısı değil, NAPALM bombası gibi 1200 derecelere çıkan ısılar misal olarak ) Arabanın içinde oluşan ısıyı bilemiyorum şimdi .Patlamayla oluşan bir ısı çıktıysa ortaya büyük ihtimal vücudunun %90 'ı deformasyon olmuştur en az .

Hocam kusursuz cinayetleri zaten izleyemeyiz,bilemeyiz.Adı üstünde bunun ''kusursuz ''.Bizim bildiklerimiz açığa çıkan ve dolayısıyla kusurlu cinayetler.Kusursuz cinayet yoktur diyen varsa aşırı saçmalıyor .ABD'de bile FBI 'ın çözemediği bi' ton dava var . Belgesellerde bunu izleyebilirsiniz.Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asil Türk Kanı -- 4 Aralık 2013; 0:37:44 >

• Arkadaşlar şöyle de bir şey var az çok araştırdım ve fazla bir sonuç bulamadım her yerde klasik bilgiler ve bazı yerlerde uydurmalar dışında, hani normalde böyle bir ölüm olsa haberciler ilginç ve çok izlenecek bir haber olacağından araştırır fakat yabancı sitelerde resmen konunun üstü kapatılmış gibi gündemde bile değil belki tam otopsi sonuçlarını bekliyorlardır veya bana göre bu işin içinde bi şeyler var umarım söylediğimiz gibi ölmemiştir gelecek filmde şok başlangıç yaparak bizleri şaşırtır fakat öldüyse de normal bir ölüme benzemiyor.
  • Yanlış yerlerden vuruyorsun ben böyle birşeye tepki vermedim zaten bunu atom bombasıylada alakası yok zaten :D, tabiki deformasyonlar geçirir tabi ki dna parçaları bulunsa bile teşhis edilmesi çok güçlü bir süreç alabilir. 2.sayfadaki yazımı tekrar okuyun lütfen yanlış yerleren vurarak doğruları konuşuyorsunuz ki keza zaten ben bunların aksini söyleyemem,söylemem. Nasıl dna alınır, nasıl dna toplanır, hangi durumlarda dna incelenemez bu konular hakkında bilgim zaten var. Kaza yapılan yerde hiç bir dna kalıntısının buna geriye bıraktıkları kemiklerden tutun hiç bir insan kalıntısı bulunmadı. Bunu istediğiniz kaynaklardan araştırabilirsiniz lütfen konuyu Tıp Bilimlerine taşımayın eğer bunu istiyorsanız gereken konu başlıklarında hünerlerimizi gösterelim. Burada yapılan bir kazadan geriye bırakılanları baz alıyoruz. Lütfen kazadan geri kalan arabaya bakın. Lastiklerde en ufak bir patlak yok. Yani atom bombası kadar, dna kalıntısı bırakmayacak kadar büyük bir patlama yok bizim problemimiz burada başlıyor. Siz bundan sonrasını olması gerektiği gibi anlatıyorsunuz buna zaten hepimiz hemfikiriz. Ama ortada ne atom bombası var nede geriye Hiç bir dna kalıntısı bırakmayacak bir yangın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekotti -- 4 Aralık 2013; 0:45:18 >

• Kaza anını gösteren videoda kaza anından en fazla 4-5 dakika sonra itfaiyenin geldiğini görüyoruz ve videoda araç sanırım patlıyor şimdi ilk olarak patlamada ölen birisi parçalanır mı yoksa saatlerce yanmış gibi simsiyah mı olur ayrıca motoru arkada olan bir aracın yanması için darbenin nereden alınması gerekir tabi doğalgaz borusuna çarptıysa bilemiyorum.
  • arshavin37 A kullanıcısına yanıt
    Bu gerçekten ilginç ama yakın zamanda(3-4 gün) ölmüş bir ünlü içinde bi sorgulatmak gerekir wikipediada
  • uyuk2 U kullanıcısına yanıt
    Motor arkada fakat depo ön tarafta.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence ölmediğine inanmayanlar arabayı süren arkadaşını araştırsınlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Galatasaray Fc

Bence ölmediğine inanmayanlar arabayı süren arkadaşını araştırsınlar

Eski bir ralli şöförü değil miydi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekotti

quote:

Belirli bir sıcaklıkta her madde deformasyona uğrar ve iç yapısı bozulur . Kusursuz cinayetler elbette vardır.Yalnız atom bombasının atılmasıyla ölen insanların birçoğu bilinememektedir hala .Bozulmamış bir DNA örneği bulmak çok zordur bu tür durumlarda. Genelde dişlerden ve kemiklerden çıkarım yaparlar ancak ; ısı çok yüksekse kemik ve dişlerin de kimyasal yapısı bozuluyor . Bu durumda hiçbir kimse veri alamaz o insandan .(Burada bahsettiğim ısı benzinin çıkardığı bir ısı değil, NAPALM bombası gibi 1200 derecelere çıkan ısılar misal olarak ) Arabanın içinde oluşan ısıyı bilemiyorum şimdi .Patlamayla oluşan bir ısı çıktıysa ortaya büyük ihtimal vücudunun %90 'ı deformasyon olmuştur en az .

Hocam kusursuz cinayetleri zaten izleyemeyiz,bilemeyiz.Adı üstünde bunun ''kusursuz ''.Bizim bildiklerimiz açığa çıkan ve dolayısıyla kusurlu cinayetler.Kusursuz cinayet yoktur diyen varsa aşırı saçmalıyor .ABD'de bile FBI 'ın çözemediği bi' ton dava var . Belgesellerde bunu izleyebilirsiniz.Saygılar.

yav kardesim adamin disi hala oldugu gibi kalmis iste . Ordan bulmuslar . Birakin bu olmedi sacmaliklarini . Boyle bi seyin olmasi demek tum dunyada amerika medya ve polisinin zararina bi durum . Guven meselesi . Kimse bir daha bir unlu oldugunde inanmaz .

• Elleran Elvis E kullanıcısına yanıt
    beyler herkes 3-5 kuruş bir şeyler verse de şu arkadaşa bir miktar akıl ve fikir alsak, ne dersiniz?

quote:

Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)Şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? Bölge şefide zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz ? Bu olay Fast & Furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir CD nin çapı kadar. Yani çokta sağlan değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) Onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 4/3'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. Bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) Diyelim çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 4 Aralık 2013; 13:04:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lorrid

beyler herkes 3-5 kuruş bir şeyler verse de şu arkadaşa bir miktar akıl ve fikir alsak, ne dersiniz?

quote:

Şimdi o yola ben baktım fotoğraflarına e-5 ten daha geniş, büyük bir yol ve sessiz sakin. O videoyu çeken adamlar arabayla arabanın yandığını çekiyorlar. Çekerken farkederseniz onlardan başka bir arabada yok zaten.

2)Şimdi olaya gelelim olay gece oluyor ve sabah anca itfaiyeler geliyor.

3)Los Angeles gibi teknoloji harikası bir şehirde o yol boyunca hiç bir tane iş yeri kamerası bile mi olmaz ? Bölge şefide zaten detaya girmemiş. Bir tane bile kamera olmaz ? Bu olay Fast & Furious 6 daki güvenlik şirketi kamerası olayına çok benziyor. Güvenlik şirketi kameraları kapatıyordu ve hobbs bunu açtırtıyordu. Dediğim gibi bu denli genişlikte ve uzun yolda, virajsız yolda bir tane bile kamera olmaz ?

4) Diyorlarki araba virajı alamadı takla attı sonra ağaca girdi. 2. olarak arabayı başka bir araba sıkıştırmış olabilir. Şimdi gelelim bu 2 olaya. Sürülen araba Porche. Normal arabalar gibi metal den değil çelikten yapılan bir araba. Yere çok yakın ve viraj alma aşırı kolay. İstesende kontrolünü zor kaybedebileceğin bir araba. Başka bir arabanın sıkıştırması imkansız çünkü o büyük yolda sıkıştırsa yavaşlarsın ve diğer tarafa geçersin veya hız yaparsın sorun yok.

5) Ağaca girmiş araba. Ağacın kalınlığı bir CD nin çapı kadar. Yani çokta sağlan değil. Görüldüğü üzere ağaç toprak alanın içinde. O araba o hale ağaca çarpıp patlayarak geliyorsa o ağaçın kesinlikle ve kesinlikle yerinden çıkması lazım. Tofaş olsa bile kalın bir direğe girse direk yıkılır. Düşünün tamamen çelikten bir arabanın küçük bir ağaca çarpması ve ağaca birşey olmaması.

6) Neden cesedin arabadan çıkarılırken veya başka bir yerde fotoğrafı yok ? Hani onlarda kefen yok biliyorum ama hertürlü bir fotoğrafının çekilmesi lazım ve çeken kişinin zaten internette paylaşması lazımdı. Dolayısıyla böyle bir fotoğraf yok.

7) 1-2 hafta sonra arabanın çarpma videosu gelicek büyük ihtimal fakat bu büyük bir ihtimal yalandır şu an yayınlanması veya o an yayınlanması lazımdır.

Öldüğü iddia edilen kişi Hollywood yıldızı. Bunun nedenini öğrenmek için Amerika seferber olur fakat nedense ağaca çarptı deniliyor fakat video yok veya o an fotoğrafı.

9) Onuda geçin bu arabanın herhangi bir yoldan geçerkenki hiç bir mobese görüntüsü olmazmı. Hiç mi bir caddeye sokağa girmedi oraya ışınlandı mı ?

10) Paul Walker'ı geçtik. Yanında arabayı süren kişi ondan daha tecrübeli birisi ve yarış pilotu. Hatta Paul la yarış yapmış bir adam. Bu adamın bu arabanın kontrolünü kaybetmesi gerçekten düşünülmesi zor birşey. Düşününki porche kullanıyorsun ve genişliği 30 metreyi bulan bir alanda.

11) Los Angeles'ta oluyor bu olay. O patlama sesi geldiğinde oraya belki 100 lerce kişini yığılması lazımdı. Fakat nedense kimse yok, hiç bir kimse fotoğraf veya video almıyorlar. Ambulanslar itfaiyeden önce geliyor fakat saatler sonra arabanın patlamasından.

12) Arabanın 4/3'ü yok olmuş. Bu arabanın yanım kendiliğinden patlamasıyla olucak birşey değil. Bir araba çelikten olucak ve kendiliğinden patlıyacak. Tamamı neredeyse yok olucak ve ericek. İmkansız! Ancak bir bomba tarzı birşey bunu yapabilir.

13) Diyelim çarptın ağaca. O benzin deposunun akması veya akıtması imkansız. Zaten sürdüğün yolda 45 KM hız sınırı var. Sen orda 120 üstü basmaya cesaret edemessin ki yol biter zaten. 2 tane tecrübenin amk 2 kişi zaten böyle bir dikkatsizlik yapmazlar.

14)Dikkat ederseniz arabanın arka tarafı inflak oluyor ve ön tekerlekte çok çok az bir erime var. Arkada benzin deposu var tamamda bu araba 1 saatten fazla yandı ve hiç mi bu tekerlek ve ön kısım erimez. Yani arabanın kendisi patlıyorsa böyle olması lazım.

15) Daha çok iddia var fakat son olarak şuna geleyim. Show content Sen bu arabyı kullanıyorsun. Fren sistemi görüldüğü üzere devasa ve süper kısa mesafe duruşuna sahip. Bu arabada sayılmıyacak özellik var zaten bu modeller yeni satıldı. Hertürlü tedbir veya önlem vardır arabada. Hava yastığı falan. Ağaca çarpıyorsa araba anında motoru kapatır ve hava yastıklarını açar fakat bu arabanın patlaması ne ? Böyle bir arabanın. Size mantıklı geliyormu ? Bulun böyle bir araba girin bir ağaca 40 la ağaç uçar gider araba hasar alır ve hava yastıklarını açar.

Paul walker olayi sadece turk forumlarinda tartisilmiyor amaparayi sana mi versek

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05
    Paul walker olayi sadece turk forumlarinda tartisilmiyor amaparayi sana mi versek

üyf, bunu bilmiyordum işte. yabancılar da tartışıyorsa kesin bir bildikler vardır ya da %100 doğrudur. çünkü adamlar başka bir dilde konuşuyor bir kere, anlamıyoruz, bizden bir şey mi gizliyorlar ya da bizim kavrayamayacağımız şeyleri mi konuşuyorlar bilemeyiz. adamlar evliya mübarek. elin gavuru yapıyor işte böyle şeyler. evet haklısın dostum, mantıksız mantıksız konuşuyorum ben de, boş ver beni, deliyim ben zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-902357F9E -- 4 Aralık 2013; 13:15:21 >

• İnternette kaza anına ait videolar düşmüş. Araba vurduktan sonra patlıyor zaten yaşaması imkansız.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.