Şimdi Ara

Bence Paul Walker Ölmedi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
4
Favori
31.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

1- Tamam diyelim Paul ölmedi ki inşallah ölmemiştir . Bunu neden filme 7 ay varken yapsınlar ki neden adam 7 ay hapis hayatı yaşasın . 1 ay varken olsa hadi neyse
    2- Porsche Virajı alamayacak bi araba değil yere yakın takla atamaz ama kullanımı çok zordur bu arabalar . Şimdiye kadar bu porche carrare gt den az bi miktarda üretilmiş ve 6 araba ölüme yol açmış. Yani yandaki sürücü ne kadar pro olsada arabanın kullanımı zor
    3- Diyelim filmde six day adlı şarkıyla girecek vs hayranların antipatisiyle karşılaşır bu göze alınamaz

ŞİMDİDEN SÖYLÜYORUM İNŞALLAH ÖLMEMİŞTİR
  •  Bence Paul Walker Ölmedi
     Bence Paul Walker Ölmedi

• http://www.hollywoodreporter.com/news/paul-walkers-death-something-was-661367 Arkadaşlar burada bir tanık konuşmuş ve anlayabildiğim kadarıyla araçta sorun olduğu için denemek amaçlı yola çıkmışlar ama benim de düşündüğüm gibi bilinçli insanlar olduklarından hız yapmamışlar bu bize neden o yola girdiklerini açıklayabilir ve eğer doğruysa araç yüzünden hayatlarını kaybetmiş olabilirler.
  • peki ölmediyse o arabayı kullanan kim yani ölen kim bir şeyler dönüyor ama anlayamıyoruz ama büyük ihtimalle çldügünü düşünüyorum bir sürü şehit verirken neredeydiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Çok çelişkili bir olay. Büyük bir sansasyon yaparak 7. filme taşıyabilirler bu olayı. Böyle birşey olmaz değil, hasılatın haddi hesabı olmaz. Karışık işler bunlar..

Hasılatın haddi hesabı olmaz ama çoğu kişinin göstereceği tepkinin de haddi hesabı olmaz diye düşünüyorum.Ölüm gibi ciddi konuda böyle oyunlara hoş bakmayan kesim olacaktır.

Umarım ölmemiştir tabii ama ölümü de kabullenmek lazım.Tüm yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyorum bir ke daha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

evet arkadaşlar bence paul walker ölmedi. serinin 7. filminde büyük bir final yapacakları için paul walkeri ölmüş gibi gösterdiler zaten arabanın içinden cesette çıkmadı. yani bu bir oyundur.

Ceset çıktı.
    DNA için dişlerini analiz edecekler.

Ayrıca serinin 7. filminin gösterim tarihi ve senaryo su değişecek.
    İşte bu kötü haber.
    http://www.internethaber.com/hizli-ve-ofkeli-devam-edecek-mi-foto-galerisi-29583-p6.htm

• Ben hala öldüğüne inanamıyorum. Fotoğraflarda aracın ağacın içine girdiği görülüyor. Ağaçta çok kalın değil 30 cm çapında bir ağaç, çok hızlı bir şekilde çarpsalardı eğer o ağaç yıkılırdı. Önce direğe çarptı diyorlar ortada çarpıp hasar gören bir direk yok. Cenaze törenine dair herhangi bir açıklama yok. Ailesinden ses soluk yok. Kızı ortalarda yok. Adana'da bakkallarda bile olan güvenlik kamerası, Los Angeles gibi bir şehirde kazanın olduğu caddede yok. Yapımcı şirketten bir açıklama yok. Sadece twitterda ailesine başsağlığı mesajı ilettiler. Umarım yaşıyordur ve bunların hepsi senaryonun bir parçasıdır. Adamlar realde bile filmdeki gibi oyun yapıyorlardır. Çünkü çok sevdiğim bir oyuncuydu kendisi. Umarım ölmemiştir. Şüphelerde bunu gösteriyor zaten. Ama öldüysede gerçekleri kabullenmek gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

Ben hala öldüğüne inanamıyorum. Fotoğraflarda aracın ağacın içine girdiği görülüyor. Ağaçta çok kalın değil 30 cm çapında bir ağaç, çok hızlı bir şekilde çarpsalardı eğer o ağaç yıkılırdı. Önce direğe çarptı diyorlar ortada çarpıp hasar gören bir direk yok. Cenaze törenine dair herhangi bir açıklama yok. Ailesinden ses soluk yok. Kızı ortalarda yok. Adana'da bakkallarda bile olan güvenlik kamerası, Los Angeles gibi bir şehirde kazanın olduğu caddede yok. Yapımcı şirketten bir açıklama yok. Sadece twitterda ailesine başsağlığı mesajı ilettiler. Umarım yaşıyordur ve bunların hepsi senaryonun bir parçasıdır. Adamlar realde bile filmdeki gibi oyun yapıyorlardır. Çünkü çok sevdiğim bir oyuncuydu kendisi. Umarım ölmemiştir. Şüphelerde bunu gösteriyor zaten. Ama öldüysede gerçekleri kabullenmek gerek.

Haklısın en azından burada kamera yok ama iki sokak ötede geldiği yolda durduğu ışıklarda da mı yok bu kadar az görüntü tatmin etmiyor açıkcası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fikret Aksoy

peki ölmediyse o arabayı kullanan kim yani ölen kim bir şeyler dönüyor ama anlayamıyoruz ama büyük ihtimalle çldügünü düşünüyorum bir sürü şehit verirken neredeydiniz ?

Arabayi kullanan eski bir ralli soforu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • severdim kendisini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emiLL

1.kaza agaca carparak olmuyor . kaza daha once oluyor ve agacta ya da boru her neyse orada son buluyor.

2.arac infilak ediyor. Infilak ettigi an içeriden cikmaya vakit bulamayan muhtemelen baygin paul ve arkadaşı yanmaya başlıyor.

3. Bi sure sonra vatandaslar yangina müdahale edemiyor. Paul ve arkadaşı yanmaya devam ediyor ve sonunda vefat ediyorlar

komplo teorisi üretmeye gerek yok

otopsi raporu öngörülerimi doğruladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emiLL -- 4 Aralık 2013; 23:29:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyuk2

quote:

Orijinalden alıntı: beyazçikolata

Ben hala öldüğüne inanamıyorum. Fotoğraflarda aracın ağacın içine girdiği görülüyor. Ağaçta çok kalın değil 30 cm çapında bir ağaç, çok hızlı bir şekilde çarpsalardı eğer o ağaç yıkılırdı. Önce direğe çarptı diyorlar ortada çarpıp hasar gören bir direk yok. Cenaze törenine dair herhangi bir açıklama yok. Ailesinden ses soluk yok. Kızı ortalarda yok. Adana'da bakkallarda bile olan güvenlik kamerası, Los Angeles gibi bir şehirde kazanın olduğu caddede yok. Yapımcı şirketten bir açıklama yok. Sadece twitterda ailesine başsağlığı mesajı ilettiler. Umarım yaşıyordur ve bunların hepsi senaryonun bir parçasıdır. Adamlar realde bile filmdeki gibi oyun yapıyorlardır. Çünkü çok sevdiğim bir oyuncuydu kendisi. Umarım ölmemiştir. Şüphelerde bunu gösteriyor zaten. Ama öldüysede gerçekleri kabullenmek gerek.

Haklısın en azından burada kamera yok ama iki sokak ötede geldiği yolda durduğu ışıklarda da mı yok bu kadar az görüntü tatmin etmiyor açıkcası.

Kimseyi tatmin etmiyor

• Arkadaşlar adam gercekten ölmüş diger konuda videolari paylasmislar cesetler arabadan cikartirken ben artik oldugune inanıyorum

• universal bile filmin tarihi ertelendi, tekrardan senaryo yazılacak vs gibisinden açıklama yapmış. yönetmen bile şu an için filmrafa kalktı falan demiş..

evet bir çok kişi benim gibi umarım bu dedikodular doğrudur vs gibisinden umut içindeler ama sanırım gerçek ne yazık ki ölümü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: arshavin37

Arkadaşlar adam gercekten ölmüş diger konuda videolari paylasmislar cesetler arabadan cikartirken ben artik oldugune inanıyorum

hangi konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: new_montana

malesef Filmin çekimlerinde hayranlarına imza verirken ve kazadan çok önce çekilmiş

Evet, resim filmin çekimlerinden, ama F&F 7 filminin çekimlerinden değil, Brick Mansions filminin çekimlerinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cantenekeci

quote:

Orijinalden alıntı: arshavin37

Arkadaşlar adam gercekten ölmüş diger konuda videolari paylasmislar cesetler arabadan cikartirken ben artik oldugune inanıyorum

hangi konu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=84619869&p=83#84799623

• vay be bi paul walker ölmedi yazdım. 4 sayfa cevap geldi bu kadar hit alabileceğimi tahmin etmemiştim bundan sonra ölen her ünlü için ölmediği üzerine teori üreticem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

vay be bi paul walker ölmedi yazdım. 4 sayfa cevap geldi bu kadar hit alabileceğimi tahmin etmemiştim bundan sonra ölen her ünlü için ölmediği üzerine teori üreticem.

• Adam öldü kabullenin artık
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.